top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Ηλίου και της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Ηλίου και της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο που πραγματοποιούνται στις 2 Ιουλίου

Η δεύτερη περίοδος Εκλείψεων για το 2019 ξεκινάει με την Ολική Έκλειψη Ηλίου στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου.

Ενώ η ενέργεια είναι έντονη γύρω από αυτή την Έκλειψη θα τη νιώσουμε σαν ένα φρέσκο αεράκι που εισέρχεται στο δωμάτιο. Εάν νιώθετε τα πράγματα να έχουν παραμείνει στάσιμα, να έχουν κολλήσει, τότε αυτή η Έκλειψη είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να αρχίσετε να προχωράτε.

Η πραγματοποίηση αλλαγών σίγουρα θα ευνοηθεί γύρω από αυτή την Έκλειψη. Οπότε σκεφτείτε ένα τομέα της ζωής σας που χρειάζεται αναβάθμιση και αφήστε την ενέργεια της Έκλειψης και της Νέας Σελήνης να σας καθοδηγήσει. Οι ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, οπότε παραμείνετε ανοιχτοί!

Καθώς αυτή η Έκλειψη πραγματοποιείται στον Καρκίνο, παρατηρούμε ότι η οικογενειακή μας ζωή έχει προτεραιότητα.

Ενδέχεται να παρατηρήσουμε θέματα σε αυτόν τον τομέα ή να νιώσουμε πίεση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τις δικές μας ανάγκες μας με το να φροντίσουμε τους άλλους και τις δεσμεύσεις που τους έχουμε υποσχεθεί.

Επίσης, ίσως να αισθανθούμε την επιθυμία να θέσουμε νέα όρια ή να κάνουμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας για να του δώσουμε περισσότερη αγάπη και φροντίδα.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της Θεϊκής Μητέρας. Παρόλο που δεν είμαστε όλοι αρκετά τυχεροί για να γνωρίζουμε πως είναι να μας φροντίζει, να μας νοιάζεται και να μας αγαπάει η μητέρα μας, όλοι έχουμε τη δύναμη να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Όλοι έχουμε τη δύναμη να υποστηρίξουμε αυτό που χρειαζόμαστε, να τιμήσουμε αλλά και να γιορτάσουμε τη φροντίδα και την αγάπη προς τον εαυτό μας.

Η ενέργεια του Καρκίνου είναι όλο αυτά. Οπότε αν δεν έχετε φροντίσει τον εαυτό σας, εαν δεν τον έχετε αγαπήσει, εάν αγνοείτε το κάλεσμα της καρδιάς σας, τότε αυτή η Έκλειψη θα φέρει ένα πολύ δυνατό κάλεσμα αφύπνισης.

Ενώ οι Εκλείψεις είναι ισχυρές, είναι επίσης υπέροχες Πύλες αλλαγής. Είναι σημεία μέσα στη χρονιά όπου το Σύμπαν μπορεί να παρεμβαίνει για να μας βάλει σε τροχιά με τη ζωή μας και προς την κατεύθυνση που χρειάζεται να προχωρήσουμε.

Το είδος των γεγονότων που πραγματοποιούνται γύρω από μια Έκλειψη πιστεύεται ότι είναι πεπρωμένο και μας βοηθά να ευθυγραμμιστούμε με την πορεία μας, τον σκοπό μας και το ανώτερο κάλεσμά μας.

Η Έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα μας προσφέρουν πολλές ευκαρίες. Παρόλα αυτά, το Σύμπαν θα μας καθοδηγήσει να καθαρίσουμε πρώτα το μονοπάτι μας ώστε να επιτραπούν αυτές οι ευκαιρίες να έρθουν σε εμάς.

Μη φοβάστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Μην φοβάστε να ταρακουνήσετε τη ρουτίνα σας, να ορίσετε όρια ή να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και αυτό που χρειάζεστε.

Κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται τρομακτικό στην αρχή. Όμως, μερικές φορές χρειάζονται κάποια θαρραλέα βήματα ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε περισσότερα από αυτά που θέλετε στη ζωή σας.

Εάν κάποια ζητήματα αναδύονται για σας γύρω από αυτή την Έκλειψη, μια καλή τεχνική που θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε είναι να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Ποιος θέλω να είμαι σε αυτή την κατάσταση;

Κάθε φορά που αναδύεται κάτι που σας ενοχλεί ή κάθε φορά που χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση στο πως να δράσετε ή πώς να είστε, δοκιμάστε πρώτα να ρωτήσετε τον εαυτό σας αυτό το ερώτημα.

Όταν κάνετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, σας καθοδηγεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Σας καθοδηγεί να καταλάβετε ποιες ενέργειες, σκέψεις και λέξεις ευθυγραμμίζονται με τον τύπο του ανθρώπου και τον τύπο της πραγματικότητας που θέλετε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας.

Τα θέματα και τα μαθήματα αυτής της Έκλειψης είναι επίσης στενά συνδεδεμένα με τις Εκλείψεις του Ιανουαρίου. Οπότε ίσως να θέλετε να θυμηθείτε τι συνέβη εκείνο το διάστημα και να δείτε πως μπορεί να σας καθοδηγήσει το Σύμπαν για την εσωτερική σας εργασία αλλά και πόσο έχετε εξελιχθεί από εκείνη την περίοδο.

Κάντε μια ανασκόπηση στο ταξίδι που έχετε κάνει έκτοτε και απλά να θυμάστε σε ότι σας ενοχλεί, η απάντηση στο ερώτημα “Ποιος θέλω να είμαι σε αυτή την κατάσταση;” θα είναι ο οδηγός σας.

Η Έκλειψη Ηλίου και η υπερενεργοποιημένη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ακτινοβολούν πολλές ευκαιρίες και έμπνευση. Ίσως να θέλετε να αφιερώσετε μια στιγμή για να ορίσετε μια πρόθεση ή να σκεφτείτε τι επιθυμείτε να προχωρήσει και να εξελιχθεί στη ζωή σας.

Γράψτε τις επιθυμίες/ευχές σας, ορίστε μερικές προθέσεις και στη συνέχεια επιτρέψτε στο Σύμπαν να κάνει τα υπόλοιπα. Επιτρέψτε στο Σύμπαν να λάβει τις επιθυμίες σας και εμπιστευτείτε ότι θα έρθουν σε εσάς με τον καλύτερο και ανώτερο τρόπο.

Επιτρέψτε στο Σύμπαν να πλάσει και να διαμορφώσει τις επιθυμίες σας. Έτσι, οι επιθυμίες σας θα οδηγηθούν στην τέλεια και υψηλότερη έκβαση για εσάς και για το ταξίδι της ψυχής σας.

Οι Εκλείψεις μας μετακινούν και μας ταρακουνούν. Μας τοποθετούν εκεί που χρειάζεται να είμαστε και αυτή η Έκλειψη πρόκειται να ανοίξει αυτή την πόρτα, αυτήν την Πύλη. Από αυτό το σημείο και μετά εξαρτάται από εμάς να κάνουμε το πρώτο βήμα, να περάσουμε μέσα από αυτήν τη Νέα Πύλη και να προχωρήσουμε με εμπιστοσύνη και ελπίδα.

Ίσως να αισθάνεστε τις ενέργειες της Έκλειψης να κορυφώνονται καθώς πλησιάζουμε σε αυτήν. Θα χρειαστεί όμως να περιμένετε μέχρι την Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται στις 16-17 Ιουλίου για να μπορέσετε πραγματικά να αποκρυπτογραφήσετε αυτό που το Σύμπαν έχει για σας.

Παρόλα αυτά, εάν αναζητάτε το τελευταίο διάστημα μια νέα αρχή, εάν προσπαθείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή να δημιουργήσετε μια καθημερινότητα που θα έχει περισσότερη αγάπη και φροντίδα, τότε η Έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Είστε έτοιμοι?

Η Τελετουργία για την Έκλειψη Ηλίου και τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται σύντομα!

Καλή Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη!

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Έκλειψη Ηλίου-Νέα Σελήνη στον Καρκίνο“. Πραγματοποιείται τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 στην Κέρκυρα,

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

40 views0 comments
bottom of page