top of page

Σούπερ Νέα Σελήνη στον Λέοντα Αύγουστος 2019 | Τελετουργία


Η Τελετουργία της Σούπερ Νέας Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να προσκαλέσετε τις νέες ανυψωμένες δονήσεις.

Την 1η Αυγούστου η Σούπερ Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε τις αφυπνίσεις και τη διαφώτιση που μας έφεραν στο μονοπάτι μας οι πρόσφατες Εκλείψεις.

Υπό τις ενέργειες της Σούπερ Νέας Σελήνης στον Λέοντα, θα καθοδηγηθούμε να ταξιδέψουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να νιώσουμε άνετα με ό, τι οι Έκλείψεις έχουν φέρει στο μονοπάτι μας.

Εάν είμαστε ανοιχτοί, θα αρχίσουμε να βλέπουμε την ομορφιά και τις δυνατότητες που προκύπτουν από τις αλλαγές που έχουν ξεδιπλωθεί.

Αυτή η Τελετουργία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με αυτές τις ενέργειες, ώστε να αρχίσετε να προσκαλείτε τις νέες ανυψωμένες δονήσεις στην ψυχή σας.

Σούπερ Νέα Σελήνη στον Λέοντα Τελετουργία Αύγουστος 2019

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από 01 Αυγούστου μέχρι 09 Αυγούστου 2019. Χρειάζεται να κάνετε αυτήν την Τελετουργία μόνο μία φορά.

Για αυτήν την Τελετουργία, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πολλά συστατικά! Αυτό είναι γιατί θα φτιάξουμε ένα όμορφο μπολ με ενεργοποιημένο νερό για θεραπεία και αφύπνιση!

Όλες οι Τελετουργίες μου, έχουν σχεδιαστεί για να είναι πλήρως εφαρμόσιμες. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε όλα τα συστατικά που προτείνονται εδώ, απλώς τα χρησιμοποιείτε ως οδηγό και νιώστε ελεύθεροι να τροποποιήσετε όπου χρειάζεται.

Θα χρειαστείτε:

  • Εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας (κωνάκια, αρωματικά στικ, ενεργοποιημένα σπρευ, φασκόμηλο κτλ)

  • Μεγάλο μπολ με καθαρό νερό

  • 3-4 από τα αγαπημένα σας λουλούδια ή μια χούφτα πέταλα λουλουδιών

  • 1-7 κρυστάλλους (βλέπε σημείωση παρακάτω)

  • 1 κερί-ρεσώ που να επιπλέει στο νερό (βλέπε σημείωση παρακάτω)

  • 20 μικρές λωρίδες χαρτιού

  • Στυλό ή μολύβι

  • 1 κόσμημα/μενταγιόν που φοράτε συχνά και δεν σας πειράζει να το βρέξετε (προαιρετικό)

Κρύσταλλοι: Εάν έχετε κρυστάλλους, έναν κρύσταλλο για κάθε ένα για τα επτά τσάκρα του σώματος θα ήταν υπέροχο, διαφορετικά, απλά επιλέξτε όποιους κρυστάλλους σας καλούν. Οι κρύσταλλοι θα πρέπει να είναι αρκετά μικροί για να χωράνε μέσα στο μπολ με το νερό. Οι κρύσταλλοι σας πρόκειται να βραχούν, γι ‘αυτό βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κρυστάλλους που είναι ασφαλείς στο νερό. Οι κρύσταλλοι που τελειώνουν στο “-ίτης” όπως ο σεληνίτης ή ο ασβεστίτης δεν προτείνονται για το νερό.

Κερί: αν δεν έχετε ένα ρεσώ που να επιπλέει, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κεράκι που βρίσκεται μέσα σε γυάλινο βαζάκι και να το τοποθετήσετε στο μπολ με το νερό.

Οδηγίες:

1.) Έχετε όλα τα συστατικά σας δίπλα σας και ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρα σας και στη συνέχεια του χώρου και των συστατικών σας. Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας:

“Καθαρίζω τον εαυτό μου με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Οι άμυνές μου τώρα πέφτουν. Οι φόβοι που με έχουν περικυκλώσει για τόσο πολύ καιρό, λιώνουν τώρα βαθιά στο κέντρο της Γης. Είμαι ανοιχτός και είμαι ασφαλής. Ακτινοβολώ αγνή ενέργεια της καρδιάς. Είμαι καθαρός. Είμαι αγάπη “.

Καθώς καθαρίζετε τα τελετουργικά συστατικά σας και τον χώρο σας, πείτε τα παρακάτω:

“Καθαρίζω αυτό το χώρο και τα συστατικά αυτά με φως και αγάπη. Ο χώρος μου είναι προστατευμένος και καθαρός. Τα συστατικά μου καθαρίζονται και είναι γεμάτα ζωή. Μόνο η αγάπη γεμίζει αυτόν το χώρο τώρα. Μόνο φως γεμίζει αυτό τον χώρο τώρα. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

2.) Ξεκινήστε την Τελετουργία κάνοντας τον Καθοδηγούμενο Διαλογισμό-Επιβεβαιώσεις. Με αυτές τις επιβεβαιώσεις θα εργαστείτε για θεραπεία του σώματος και της ψυχής. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μόνοι σας το δικό σας διαλογισμό.

3.) Καθίστε μπροστά από το μπολ με το νερό και πάρτε έναν από τους κρυστάλλους σας στο μη κυρίαρχο χέρι σας. Ξεκινήστε απαλά να τρίβετε τον κρυστάλλο για να τον ενεργοποιήσετε με την ενέργεια σας. Όταν αισθανθείτε ότι είναι ζεστός ή αρχίσει να γαργαλάει το χέρι σας, τοποθετήστε τον απαλά μέσα στο μπολ με το νερό. Επαναλάβετε αυτό για όλους τους κρυστάλλους που χρησιμοποιείτε.

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο κόσμημα, μπορείτε επίσης να κάνετε την ίδια διαδικασία. Όταν αισθανθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί, το τοποθετείτε στο στο μπολ με το νερό.

4.) Μόλις οι κρύσταλλοι είναι όλοι μέσα στο νερό, πάρτε ένα από τα λουλούδια ή μερικά από τα πέταλα λουλουδιών και στα δύο χέρια. Φανταστείτε ότι στέλνετε και λαμβάνετε ενέργεια από το λουλούδι. Απλά να είστε παρόντες με το λουλούδι και όλη του τη ζωτικότητα. Μόλις αισθανθείτε ότι η ανταλλαγή ενέργειας έχει ολοκληρωθεί, τοποθετήστε απαλά το λουλούδι στο μπολ με το νερό. Επαναλάβετε αυτό μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλα τα λουλούδια ή τα πέταλά σας.

5.) Τώρα, ανάψτε το κερί σας και τοποθετήστε το μέσα στο μπολ με το νερό. Πολύ απαλά, χωρίς να αγγίξετε το κερί, αρχίστε με το δάχτυλό σας να ανακατεύετε απαλά το νερό.

6.) Όταν στροβιλίζετε το νερό, προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στην παρούσα στιγμή. Παρακολουθήστε τη ροή του νερού και την κίνηση των αντικειμένων μέσα. Απλά προσπαθήστε να βυθιστείτε στην εμπειρία. Όταν είστε έτοιμοι, πείτε το παρακάτω μάντρα 7 φορές καθώς στροβιλίζετε το νερό. Μετά από κάθε απαγγελία, πάρτε μια μεγάλη και βαθιά εισπνοή και εκπνοή.

"Χαλαρώνω και αφήνομαι στη ροή της ζωής μου. Εμπιστεύομαι ότι όλα είναι σε Θεϊκή τάξη και όλα ξεδιπλώνονται για το ανώτερο καλό μου. Είμαι ασφαλής. Είμαι αγαπητός."

7.) Τώρα, πάρτε τις μικρές λωρίδες χαρτιού σας και αρχίστε να γράφετε σε 1-3 λέξεις, πράγματα που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε “ευτυχία” ή “αγάπη” ή “νέες περιπέτειες”. Μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένοι, αν θέλετε. Καθώς γράφετε το καθένα, πείτε το δυνατά και στη συνέχεια ρίξτε το στο μπολ με το νερό. Προσέξτε να μην καψετε το χαρτί.

8.) Μόλις έχετε βάλει όλα τα χαρτιά σας στο μπολ, βάλτε τα χέρια σας γύρω από το μπολ και επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Είμαι έτοιμος να καλωσορίσω το νέο. Είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω νέες περιπέτειες. Γνωρίζω ότι ανεξάρτητα από το παρελθόν μου, αξίζω ένα πιο λαμπερό μέλλον. Γνωρίζω ότι ανεξάρτητα από ότι έχω περάσει, μπορώ να βρω μια πιο ελπιδοφόρα και γεμάτη αγάπη εμπειρία για να προχωρήσω μπροστά. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ.”

9.) Αφήστε το μπολ με το νερό να ενεργοποιηθεί όλη τη νύχτα. Θυμηθείτε να σβήσετε το κερί πριν κοιμηθείτε.

Σημείωση: εάν δεν νιώθετε άνετα να αφήσετε το κόσμημά σας όλη τη νύχτα μέσα στο νερό, μπορείτε να το βγάλετε από το μπολ λίγο πριν κοιμηθείτε. Θα έχει ήδη ενεργοποιηθεί!

10.) Το πρωί, βγάλτε τους κρύσταλλους και το κόσμημά σας και στεγνώστε τα απαλά με μια πετσέτα. Μπορείτε να φορέσετε το κόσμημα και να κρατήστε τους κρυστάλλους κοντά σας, εάν είναι δυνατόν. Μπορείτε να ρίξετε τα χαρτιά στην ανακύκλωση ή να τα κάψετε στον κήπο.

11.) Βρέξτε το δαχτυλο σας στο νερό και απαλά τρίψτε το κάθε σας τσάκρα ή όποιο τσάκρα νιώθετε οτι χρειάζεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο νερό για να πλύνετε τα χέρια σας ή να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας στο ντους.

Καλή Τελετουργία!

4 views0 comments
bottom of page