top of page

2022 | Η Ενεργειακή Σημασία

Έγινε ενημέρωση: 1 Ιαν 2022


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι τελευταίες δύο χρονιές έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές και ανατροπές στη ζωή όλων μας. Η Σύνοδος του Κρόνου-Πλούτωνα το 2020 ήταν αυτή που πυροδότησε τα περισσότερα από αυτά που ζήσαμε, αλλά τώρα τα πράγματα μαλακώνουν και ηρεμούν - έστω και λίγο!


Το 2022 είναι το έτος που μας δίνει το άθροισμα 6. Το 6 στην αριθμολογία σχετίζεται με τη θεραπεία, την οργάνωση και την εύρεση τρόπων για να κυλάει η ροή όμορφα και ομαλά. Υπάρχει πολλή ενέργεια που θα ρέει μέσα στο 2022 και θα υποστηρίζει έναν πιο αργό, ήρεμο και πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Χρειάζεται να νιώσουμε ειρήνη με το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, και αυτό θα μας βοηθήσει να κάνουμε το 2022.


Η χρονιά του 2022 ξεκινά με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, όπου εμβαθύνουμε στην καρδιά μας και ανοίγουμε το δρόμο για πιο ουσιαστικές σχέσεις με τον εαυτό μας, τους άλλους και τα χρήματα.


Κάθε ανάδρομη πορεία των πλανητών αποτελεί πάντα μια περίοδο περισυλλογής και το 2022, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για περισυλλογή! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος συνολικά τέσσερις φορές μέσα στο 2022 καθώς επίσης θα βιώσουμε και τον ανάδρομο Άρη.


Έχοντας και τους δύο, την Αφροδίτη και τον Άρη σε ανάδρομη πορεία, μέσα στο ίδιο έτος καθοδηγούμαστε να αφιερώσουμε χρόνο στον εσωτερικό μας κόσμο, να κινηθούμε αργά και να σκεφτούμε πριν προχωρήσουμε μπροστά.


Καθώς το θέμα του 2022 είναι η θεραπεία, αυτά τα σημεία περισυλλογής θα είναι ευπρόσδεκτα και θα μας προσφέρουν τον χώρο αναπνοής που χρειαζόμαστε ώστε να δημιουργήσουμε περισσότερη ευκολία στη ζωή μας.


Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα κινείται μέσω των Ιχθύων για το μεγαλύτερο μέρος του νέου έτους, κάτι που δημιουργεί μια καταπραϋντική, γαλήνια και συμπονετική ενέργεια. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και οι Ιχθύες είναι ο ζωδιακός κύκλος που σχετίζεται με την πνευματικότητα, επομένως το 2022 δεν είναι μόνο έτος θεραπείας αλλά και πνευματικής αφύπνισης.


Ενώ ο Δίας θα ταξιδεύει στους Ιχθύς, θα ευθυγραμμιστεί και με τον πλανήτη Ποσειδώνα. Αυτή είναι μια εξαιρετικά σπάνια δυναμική που θα έχουμε στον κοσμικό μας ουρανό και είναι ένας θετικός οιωνός για οποιαδήποτε δημιουργικά και πνευματικά έργα με τα οποία θα εργαζόμαστε.


Υπό την ενέργεια του Δία-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί ιδιαίτερα να προσέξουμε για να παραμείνουμε γειωμένοι και συνδεδεμένοι με τη γήινη πραγματικότητά μας. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σε συνδυασμό με τους Ιχθύς θα μπορούσαν να είναι μια συνταγή που καθιστά πολύ εύκολο να «ξεφύγετε» από την πραγματικότητα.


Σε συλλογικό επίπεδο, η κοσμική δυναμική του Δία και του Ποσειδώνα μπορεί να ρίξει το πέπλο και να δούμε την αλήθεια για το πώς είναι τα πράγματα. Θα έχουμε στιγμές το 2022 όπου αυτό το πέπλο θα ανασηκώνεται, αλλά ως επί το πλείστον, χρειάζεται να έχουμε την προσοχή μας στη δική μας διαίσθηση και να μην πιστεύουμε όλα όσα ακούμε.


Επίσης, θα βιώσουμε δυνατές Εκλείψεις στον Ταύρο και στο Σκορπιό. Οι Εκλείψεις θεωρούνται πάντα ισχυρά γεγονότα και στιγμές μέσα στο έτος όπου μπορούμε να επιταχύνουμε την πορεία της ζωής μας και την πνευματική μας εξέλιξη. Οι Εκλείψεις τείνουν να μας τοποθετούν εκεί που χρειάζεται να βρισκόμαστε και μας βοηθούν να διαμορφώσουμε την κατεύθυνση της ζωής μας.


Με τις Εκλείψεις να κινούνται στον Ταύρο και στο Σκορπιό μέσα στο 2022, θα έχουμε μια νέα ενέργεια με την οποία θα εργαστούμε. Οι Εκλείψεις του Ταύρου θα ανακατευτούν εκεί που θα χρειαστεί να επιβραδύνουμε, να γευτούμε τις γλυκιές γεύσεις της ζωής και να σκεφτούμε να δημιουργήσουμε μια γερή βάση. Οι Εκλείψεις του Σκορπιού θα ανακατευτούν εκεί που χρειάζεται να φέρουμε επανάσταση στη ζωή μας και να μεταμορφώσουμε ό,τι είναι παλιό, ώστε να αναδυθεί το νέο.


Συνολικά το 2022 είναι μια χρονιά όπου η προσοχή μας χρειάζεται να στραφεί στη θεραπεία, στην πνευματική αφύπνιση και στην αποδοχή ή τουλάχιστον στο να διευκολύνουμε οτιδήποτε έχει εκδηλωθεί για εμάς τα τελευταία δύο χρόνια. Το παρελθόν δεν μπορεί να αντιστραφεί, ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά μας. Το 2022 είναι η στιγμή μας να προχωρήσουμε με ειρήνη, αγάπη, συμπόνια και αλληλοκατανόηση.


Καλό και αισιόδοξο 2022!!!

115 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Kommentare


bottom of page