top of page

3 Κρύσταλλοι για να Προσελκύσετε την Αγάπη


photo by ELDA & CO.

Είτε επιθυμείτε να ενισχύσετε την αγάπη προς τον εαυτό σας, να προσελκύσετε έναν νέο σύντροφο, είτε να αναζωογονήσετε το πάθος στην υπάρχουσα σχέση σας, αυτοί οι κρύσταλλοι μπορούν να λειτουργήσουν ως μαγνήτης για περισσότερη αγάπη στη ζωή σας.



Μαργαριτάρια


Παρά το γεγονός ότι τα Μαργαριτάρια δεν ταξινομούνται ως κρύσταλλοι, έχουν ποικίλες και ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες όπως και οι κρύσταλλοι.


Το Μαργαριτάρι είναι η ενσάρκωση της αγνής αγάπης. Η απλή ομορφιά και η κομψότητα του είναι απαράμιλλη στον κόσμο των πολύτιμων λίθων.


Το Μαργαριτάρι είναι το σύμβολο της θηλυκής ενέργειας και της θεϊκής θεάς. Είναι επίσης ένας τέλειος πολύτιμος λίθος για να ξεκλειδώσετε τη διαίσθηση και τις ψυχικές σας ικανότητες.


Το Μαργαριτάρι μας διδάσκει ότι η αγάπη είναι η αληθινή μας ουσία. Αναπνέουμε αγάπη από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας και είναι αυτή που μας στηρίζει και μας καθοδηγεί σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.


Το Μαργαριτάρι μας εμπνέει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Μας καθοδηγεί να φροντίζουμε και να είμαστε ευγενικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό μας. Μόλις κατανοήσουμε ότι η αγάπη προς τον εαυτό αποτελεί προτεραιότητα μας, τότε όλα θα ακολουθήσουν και θα προσελκύσουμε αβίαστα και εύκολα τις πραγματικές σχέσεις αγάπης και ψυχής στη ζωή μας.


Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας πολύτιμος λίθος ισχυρών ιδιοτήτων φροντίδας, το Μαργαριτάρι μας περιβάλλει επίσης με μια προστατευτική ασπίδα που καθαρίζει γρήγορα κάθε αρνητική ενέργεια.


Φορώντας ένα μαργαριτάρι κόσμημα μας βοηθά να αισθανόμαστε ευλογημένοι και υγιείς, ακόμα κι αν περνάμε μια περίοδο μοναξιάς και απομόνωσης. Έχει γαλήνια και καταπραϋντική δόνηση, η οποία βοηθά στην απελευθέρωση του άγχους.


Το Μαργαριτάρι έχει μια μοναδική ικανότητα να αποκαθιστά την πίστη όπου έχει χαθεί και να αντικαθιστά τον πόνο παλιών τραυμάτων με την αρμονία και τη σταθερότητα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση της αγάπης και της πίστης σε μια υπάρχουσα σχέση.


Το Μαργαριτάρι ως δώρο συμβολίζει την πίστη και την καθαρότητα των προθέσεων.


Χρυσοπράσιο


Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας είναι να θεραπεύσετε το Τσάκρα της Καρδιάς σας και να απελευθερώσετε τυχόν μπλοκαρίσματα. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα το Χρυσοπράσιο ως ένα από τα τρία βασικά κρύσταλλα για να προσελκύσετε αγάπη στην καρδιά σας. Η ανυψωτική και αισιόδοξη ενέργεια αυτού του κρυστάλλου μας βοηθά να θεραπεύσουμε και να βρούμε μεγαλύτερη χαρά στο εδώ και τώρα.


Το Χρυσοπράσιο είναι ένας τέλειος κρύσταλλος για να ενεργοποιήσει το Τσάκρα της Καρδιάς και να απελευθερώσει κάθε βαθιά ριζωμένο φόβο, ενοχή ή τύψεις, αντικαθιστώντας αυτά τα τοξικά συναισθήματα με τη συγχώρεση και τη συμπόνια.


Βρισκόμαστε όλοι σε αυτόν εδώ τον πλανήτη για να μάθουμε πώς να συγχωρούμε και να αγαπάμε άνευ όρων. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αφήσουμε ή να θέσουμε όρια με τα άτομα που αγαπάμε.


Ανεξάρτητα από το πόσο κάποιοι μας έχουν πληγώσει, είναι σημαντικό να βρούμε τη δύναμη να τους συγχωρήσουμε και να τους ευχηθούμε να θεραπευτούν, ακόμα κι αν το κάνουμε αυτό από απόσταση.


Οι εναρμονισμένες μπλε-πράσινες αποχρώσεις που υπάρχουν στο Χρυσοπράσιο θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το φόβο και το άγχος. Θα σας συνδέσουν με τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του τρέχοντος νερού – των ποταμών, των λιμνών και των ωκεανών του πλανήτη Γη.


Ένας θαυμάσιος τρόπος για να ενισχύσετε αυτή την ενέργεια είναι να ανάψετε μερικά κεριά, κατά προτίμηση λευκά, πράσινα ή μπλε, να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και να κρατήσετε έναν κρύσταλλο Χρυσοπράσιο πάνω στο τσάκρα της καρδιάς σας. Οραματιστείτε την καρδιά σας να ανοίγει σαν τα πέταλα ενός πανέμορφου λουλουδιού και ακτίνες λαμπερού λευκού φωτός να ακτινοβολούν από αυτό προς όλες τις κατευθύνσεις. Νιώστε την αίσθηση της βαθιάς γαλήνης και ευδαιμονίας να κατακλύζει την ύπαρξή σας και απολαύστε αυτή την κατάσταση αγνής επίγνωσης όσο περισσότερο μπορείτε.


Ροζ Τουρμαλίνη


Η Ροζ Τουρμαλίνη βοηθά εκείνους που τείνουν να είναι συναισθηματικά αποκομμένοι και επιφυλακτικοί να ανοιχτούν για να δώσουν και να λάβουν αγάπη.


Μας διδάσκει ότι το να ανοίξουμε την καρδιά μας και να δείξουμε στους άλλους ότι είμαστε ευάλωτοι, παρόλο που ίσως έχουμε πληγωθεί ήδη πολλές φορές, είναι ένα σημάδι απίστευτου θάρρους και εσωτερικής δύναμης.


Η Ροζ Τουρμαλίνη έχει απαλή, παρήγορη ενέργεια και ως εκ τούτου είναι ένας τέλειος κρύσταλλος για να διορθώσει μια ραγισμένη καρδιά και να θεραπεύσει τις συναισθηματικές πληγές από το παρελθόν. Έχει επίσης εξαγνιστικές ιδιότητες για να βοηθήσει στον καθαρισμό του ενεργειακού μας πεδίου από τυχόν παρατεταμένες αρνητικές ενέργειες.


Η Ροζ Τουρμαλίνη μας συνδέει με υψηλότερες σφαίρες και διαστάσεις για να λάβουμε πνευματική υποστήριξη και θεϊκή καθοδήγηση. Η φωτεινή αναζωογονητική της δόνηση γεμίζει κάθε κύτταρο του σώματός μας με ενθουσιασμό και χαρά κατά τη διάρκεια αγχωτικών καταστάσεων.


Η Ροζ Τουρμαλίνη μας ενθαρρύνει να εκφραστούμε με πάθος και σκοπό. Μην επιτρέψετε στις αποτυχίες που είχατε σε θέματα αγάπης και καρδιάς στο παρελθόν να σας αποθαρρύνουν. Με τη βοήθεια της Ροζ Τουρμαλίνης νιώστε έμπνευση να προχωρήσετε μπροστά και να ξεκινήσετε από την αρχή με καθαρή ενέργεια.


Τελετουργία με Κρύσταλλο για Κάθαρση των Προσκολλήσεων και Προσέλκυσης της Αγάπης


Μια υπέροχη μικρή Τελετουργία για να προσελκύσετε περισσότερη αγάπη και έρωτα στη ζωή σας είναι να κρατήσετε τον αγαπημένο σας θεραπευτικό κρύσταλλο ή πολύτιμο λίθο απαλά στα χέρια σας και να πείτε την ακόλουθη επιβεβαίωση δυνατά ή ψιθυρίζοντας:


“Πολύτιμο μου (Μαργαριτάρι, Ροζ Τουρμαλίνη ή οποιονδήποτε άλλο θεραπευτικό κρύσταλλο ή πολύτιμο λίθο) σε ευχαριστώ που εξαγνίζεις το σώμα μου, του νου μου και την ψυχή μου. Σε ευχαριστώ που καθαρίζεις όλη την αρνητική ενέργεια, τις προσκολλήσεις και τις αιθερικές χορδές από σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μου. Σε ευχαριστώ που με βοηθάς να απελευθερώσω οποιαδήποτε συναισθήματα θλίψης, φόβου, ενοχής, τύψεων και μοναξιάς που εμποδίζουν την ελεύθερη ροή της δυναμης μου στη ζωή μου και με εμποδίζουν να προχωρήσω στο μονοπάτι της ψυχής μου. Σε ευχαριστώ που γεμίζεις κάθε κύτταρο του σώματός μου με αγνή αγάπη και αγνό φως από την Πηγή, έτσι ώστε να αισθανθώ για άλλη μια φορά φως και ευτυχία. Έτσι ώστε να ζήσω απολαμβάνοντας κάθε στιγμή και ακτινοβολώντας συμπόνια, καλοσύνη και αρμονία σε όλα τα όντα που βρίσκονται πάνω στον πλανήτη Γη. Σε ευχαριστώ που με βοηθάς να προσελκύσω τη βαθιά σχέση αγάπης και ψυχής που αξίζω. “

333 views0 comments
bottom of page