top of page

Mindfulness – Διαλογισμός – Φροντίζοντας το Εσωτερικό Παιδί


Ένας νέος κύκλος εργαστηρίων ξεκινάει στο Trinity Healing Centre. Το εργαστήριο Mindfulness-Διαλογισμός θα αποτελείται κάθε φορά από διαφορετική αυτοτελή θεματική ενότητα και θα διεξάγεται 1 φορά το μήνα. Το κάθε εργαστήριο θα περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις mindfulness και θεραπευτικούς διαλογισμούς σχετικούς με το θέμα.


Η ενσυνειδητότητα (mindfulness) είναι ένα από τα πιο ισχυρά διάθεσιμα εργαλεία που μας βοηθάει να συνδεθούμε με τα συναισθήματά μας και να επικοινωνήσουμε άμεσα με το υποσυνείδητο νου μας. Μας καθοδηγεί με ασφάλεια και αγάπη για να φροντίσουμε και να θεραπεύσουμε τα συναισθηματικά μας μπλοκαρίσματα και να ενισχύσουμε την αυτοεκτιμησή μας στο εδώ και τώρα. Σε συνδυασμό με καθοδηγούμενους θεραπευτικούς διαλογισμούς μπορεί να οδηγήσει σε πλήρεις και διαρκείς αλλαγές οπου το φως της ψυχής κυριαρχεί!


Το 1ο εργαστήριο Mindfulness-Διαλογισμός ξεκινάει με τη φροντίδα του Εσωτερικού μας Παιδιού.


Είστε ένα έξυπνο και συνειδητοποιημένο άτομο, σωστά;


Γιατί λοιπόν συνεχίζετε να κάνετε τις ίδιες λάθος επιλογές ξανά και ξανά;

Γιατί οι σχέσεις στη ζωή σας υποφέρουν λόγω φτωχής επικοινωνίας;

Γιατί νιώθετε μερικές φορές ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο στη ζωή σας;


Πιθανότατα αυτό συμβαίνει γιατί το εσωτερικό σας παιδί βρίσκεται στη θέση του οδηγού και αν έχετε δει ένα εξάχρονο να οδηγεί, τότε αυτό τα λέει όλα.


Το εσωτερικό μας παιδί είναι μέρος μας – στην πραγματικότητα είμαστε εμείς σε ένα σημείο της ζωής μας. Παρόλο που μεγαλώνουμε σωματικά, ένα μέρος από εμάς παραμένει εκείνο το παιδί. Αυτό μπορεί να είναι καλό από την άποψη του παιχνιδιού, της διασκέδασης, της χαράς και το ότι βλέπουμε τη ζωή με τον θαυμασμό ενός παιδιού. Όταν όμως το μικρό μας εσωτερικό παιδί βρίσκεται στη θέση του οδηγού και παίρνει αποφάσεις για τη ζωή, για θέματα όπου δεν αναλογούν στην ηλικία του τότε αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


Ο φόβος, ο θυμός και η ζήλια είναι κάποιοι από τους απλούς τρόπους με τους οποίους το εσωτερικό μας παιδί μπορεί να μας σαμποτάρει χωρίς νόημα. Ο εθισμός και άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές είναι μερικά από τα σοβαρότερα ζητήματα που αποδίδονται στο εσωτερικό μας παιδί και του επιτρέπουν να λαμβάνει αποφάσεις που αναλογούν ουσιαστικά στους ενήλικες.


Σε αυτό το εργαστήριο θα επικοινωνήσετε με το εσωτερικό σας παιδί, θα το αγκαλιάσετε, θα το φροντίσετε και θα απελευθερώσετε όλα όσα το βαραίνουν έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη ζωή και τις σχέσεις που επιθυμείτε και αξίζετε στο εδώ και τώρα!


Προσφέρετε αυτό το μοναδικό δώρο στον εαυτό σας και η γαλήνη και η ισορροπία θα αγκαλιάσει τη ζωή σας!


Δεν είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη εμπειρία ή γνώση. Απλά, μαζί με το εσωτερικό σας παιδί φέρτε ένα αγαπημένο σας παιδικό παιχνίδι ή ένα αγαπημένο σας αντικείμενο!


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων.


Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια/ Εναλλακτική Θεραπεύτρια


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019 | 19.00-21.30


Κόστος: 25 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής: Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Άντζελα Κρητικού

6971 640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com



24 views0 comments
bottom of page