top of page

Αγγελικό Ρέικι 1ος-2ος Βαθμός 3ήμερο Σεμινάριο


Το Αγγελικό Ρέικι είναι η απόλυτη χαρά να εργάζεται κανείς με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός, το οποίο μοιράζεται με όλους μια από τις υψηλότερες μορφές θεραπείας. Αυτή η καθοδήγηση, η θεραπευτική τέχνη του Αγγελικού Ρέικι ενθαρρύνει τα δημιουργικά ενεργειακά σας συστήματα – σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά να βρίσκονται σε αρμονία και ισορροπία. Με το Αγγελικό Ρέικι επιτυγχάνουμε την υψηλότερη συχνότητα για αυτοθεραπεία και θεραπεία σε άλλους ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις από κοντά ή και από απόσταση.


Το Αγγελικό Ρέικι συνδέεται με το Usui και τη Shamballa και προέρχεται διαμέσω του Kevin Core. Είναι ένα βαθύ σύστημα ενεργειακής ίασης και επέκτασης της συνειδητότητας, επιτρέποντας την πνευματική ανάπτυξη, τη μεταμόρφωση και την Ανάληψη. Αποτελεί το σύστημα ίασης για την εποχή μας.


Η θεϊκή ενέργεια του Αγγελικού Ρέικι, από την ίδια του τη φύση, δημιουργεί ισορροπία. Αναζητά οτιδήποτε μέσα στη συνειδητότητα μας – σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά, πνευματικά – που είναι εκτός ισορροπίας. Συνεπώς, πηγαίνει ακριβώς στον πυρήνα των θεμάτων και των καταστάσεων. Επίσης, επεκτείνει τη συνειδητότητα, αλλάζοντας πώς βλέπουμε και κατανοούμε τα πράγματα σε πολλά επίπεδα. Το Αγγελικό Ρέικι είναι για αλλαγή. Επομένως, όταν κάποιος προσελκύεται από το Αγγελικό Ρέικι, είναι επειδή σε κάποιο επίπεδο γνωρίζει ότι είναι καιρός να αγκαλιάσει την αλλαγή. Το σεμινάριο του Αγγελικού Ρέικι και οι θεραπευτικές αγωγές διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία.


Κάθε άτομο αποκρίνεται στο Αγγελικό Ρέικι ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξής του. Η θεραπευτική δόνηση του Αγγελικού Ρέικι διαφέρει αισθητά από οποιασδήποτε άλλης ενεργειακής θεραπευτικής προσέγγισης – είτε είστε ο δέκτης είτε είστε ο πρακτικός.


Τα οφέλη από τη λήψη θεραπευτικών αγωγών Αγγελικού Ρέικι και από την εκπαίδευση του Αγγελικού Ρέικι για προσωπικούς, πνευματικούς και / ή επαγγελματικούς λόγους είναι εκπληκτικά.


Οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να ωφεληθεί από τις θεραπευτικές αγωγές του Αγγελικού Ρέικι.


  • Το Αγγελικό Ρέικι δεν είναι θρησκεία ούτε συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία.

  • Η θεϊκή ενέργεια του Αγγελικού Ρέικι, από την ίδια της τη φύση, δημιουργεί ισορροπία και αρμονία.

  • Εξισορροπεί τα δημιουργικά ενεργειακά σας συστήματα – σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά.


Μερικά από αυτά που θα μάθετε:


  • Να κάνετε αυτοθεραπεία

  • Να κάνετε θεραπεία σε άλλους

  • Να κάνετε θεραπεία σε άλλους από απόσταση

  • Συντονισμό κρυστάλλων (καθαρισμό και ενεργοποίηση)

  • Πως να προστατεύετε το ενεργειακό σας πεδίο


Το Αγγελικό Ρέικι σας προσφέρει το δώρο της μόνιμης σύνδεσης με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός, επιτρέποντάς σας να διεξάγετε αγγελικές θεραπευτικές αγωγές στον εαυτό σας και στους άλλους. Όταν εκπαιδεύεστε στο Αγγελικό Ρέικι, η απερίγραπτα βαθιά και όμορφη ενέργεια των συντονισμών, των θεραπευτικών αγωγών και οι ομαδικές εμπειρίες έχουν ένα αποτέλεσμα που είναι μοναδικά κατάλληλο για εσάς – και ενθαρρύνουν τη σχετική ίαση και αλλαγή.


Με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο λαμβάνετε ένα εγχειρίδιο για το Αγγελικό Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού, έναν προσωπικό master κρύσταλλο ο οποίος εναρμονίζεται αποκλειστικά για τη θεραπευτική σας εργασία και πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Angels House University.


Το Αγγελικό Ρέικι είναι μία ήπια ενεργειακή μέθοδος που δεν αντικαθιστά την συνετή και κατάλληλη χρήση της αρμόδιας κλασικής ιατρικής περίθαλψης και ψυχολογικής βοήθειας. Το Αγγελικό Ρέικι λειτουργεί αρμονικά και παράλληλα με κάθε ιατρική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ψυχολογική θεραπεία ή άλλη εναλλακτική θεραπεία και βοηθά στην ανάρρωση, αποκατάσταση και βελτίωση της υγείας (ψυχικής και σωματικής). Το Αγγελικό Ρέικι δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική αλλά να τη συμπληρώσει. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή και/ή τα συμπτώματα επιμένουν παρακαλείστε να συμβουλευτείτε άμεσα τον θεράποντα ιατρό σας.



Συντονίστρια: Αγγελική Κρητικού Angelic Reiki Master Teacher



Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Από Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Μαρτίου 2019 |

Παρ. 17:00 – 21:00 Σάβ. & Κυρ. 10:00 – 18:00


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής


Συμμετοχή: 350€ | Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 50€ (μέχρι 06 Μαρτίου)


Τόπος Διεξαγωγής:

Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com


54 views0 comments
bottom of page