top of page

Αφθονία Δεκέμβριος 2019 | Τελετουργία


Η Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω ανοίγει μια πύλη σε ένα καινούριο μονοπάτι. Αυτό το νέο μονοπάτι μπορεί να είναι διαφορετικό για τον καθένα από εμάς, αλλά όλοι θα νιώσουμε αφυπνισμένοι, ανυψωμένοι και μεταμορφωμένοι με κάποιο τρόπο.


Η υψηλή δόνηση ενέργειας αυτής της Έκλειψης θα μας καθοδηγήσει επίσης να υπερβούμε τα οικογενειακά καρμικά πρότυπα και θα αφυπνίσει το εσωτερικό μας παιδί.


Ανεξάρτητα από το τι έρχεται, αυτή η Έκλειψη θα φωτίσει το μονοπάτι μας για τις νέες ενέργειες που φέρνει το 2020. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούμε στόχους, σχέδια και προθέσεις που θέλουμε να θέσουμε για το νέο έτος.


Αυτή η Τελετουργία, θα σας καθοδηγήσει να δημιουργήσετε έναν αφηρημένο πίνακα οραματισμού για να συντονιστείτε με την υψηλή ενέργεια της Αφθονίας!


Ένας αφηρημένος πίνακας οραματισμού σας επιτρέπει να ορίσετε τους στόχους σας και να κάνετε ευχές χωρίς προσκόλληση και περιορισμούς. Επίσης, προσφέρει χώρο στο Σύμπαν να πλέξει με τη μαγεία του και να σας στείλει ό, τι είναι καλύτερο για την ανώτερη εξέλιξη της ψυχής σας.


Αυτή η Τελετουργία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, αλλά για να συντονιστείτε ακόμα περισσότερο με τις ενέργειες της Έκλειψης , σας προτείνω να την ξεκινήσετε μεταξύ 27 Δεκεμβρίου 2019 και 6 Ιανουαρίου 2020.


Τελετουργία- Αφθονία 2019


Θα χρειαστείτε:


  • Εργαλείο καθαρισμού επιλογής ( φασκόμηλο, αρωματικό στικ, ενεργοποιημένο σπρευ)

  • Χοντρό χαρτόνι ή καμβά

  • Χρώματα, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, νερομπογιές, διακοσμητικά αντικείμενα κλπ.

  • Κανονικό χαρτί και στυλό


Για περισσότερα πατήστε εδώ


Καλή Τελετουργία

39 views0 comments
bottom of page