top of page

Διαλογισμός Live – Έκλειψη Ηλίου/Νέα Σελήνη στους Διδύμους


photo at pixabay

Η τελευταία Έκλειψη για αυτή την περίοδο πραγματοποιείται μαζί με τη Νέα Σελήνη τον Ιούνιο στο εκφραστικό ζώδιο των Διδύμων.


Η Έκλειψη Ηλίου μαζί με τη Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύουν νέα ξεκινήματα και την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε στο έπακρο οπουδήποτε έχουμε προσγειωθεί. Η Έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου άνοιξε ένα μονοπάτι, και αυτή εδώ η Έκλειψη Ηλίου έρχεται τώρα ως δώρο, παρέχοντας μας ό, τι χρειάζεται για την υψηλότερη εξέλιξη μας.


Δεν υπάρχει πια δρόμος προς τα πίσω, μόνο το μονοπάτι που οδηγεί μπροστά! Απλά εμπιστευτείτε πού βρίσκεστε και να γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε το καλύτερο σας.!


Υπάρχουν φωτεινά ξεκινήματα μπροστά σας, αλλά θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και να επιτρέψετε στις ενέργειες της Έκλειψης Ηλίου και της Νέας Σελήνης να ξεδιπλωθούν.


Η Έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι το σημάδι από το Σύμπαν ότι όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει πάντα μια άλλη ακόμα πιο φωτεινή και λαμπερή!



Καλή Έκλειψη και Νέα Σελήνη!



Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 09 Ιούνιου 2021 | 21.00



Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 08 Ιουνίου



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com


bottom of page