top of page

Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Updated: Jul 14, 2021


photo at wallpaperhdphotos

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου 2021 ξεκινά ένα νέο σεληνιακό κύκλο. Ακριβώς όπως η Σελήνη μπορεί να ξεκινήσει ξανά, έτσι μπορούμε και εμείς.


Η Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία να καθαρίσετε, να ξεκινήσετε με ανανεώμενη ενέργεια και να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική.


Είναι η ευκαιρία μας να απελευθερώσουμε το παλιό και να επικεντρωθούμε στο νέο που αναδύεται


Ο Χείρων, ο αστεροειδής γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής, είναι επίσης πολύ δραστήριος την περίοδο αυτής της Νέας Σελήνης, ενθαρρύνοντας μας να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην ήπια θεραπεία. Με τον Χείρωνα, η θεραπεία δεν έχει να κάνει με κάποιο επίπεδο τελειότητας, αλλά με τη μάθηση να αντλήσουμε σοφία από τα τραύματα μας και να αξιοποιήσουμε αυτή τη σοφία για καθοδήγηση στην πορεία της ζωής μας.


Η ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο ενθαρρύνει επίσης μια βαθιά και ακλόνητη αυτο-αγάπη. Είναι καιρός να φροντίσετε πραγματικά τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω.


Ενώ θα νιώθουμε λίγο ανήσυχοι, κουρασμένοι και ευερέθιστοι κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, υπάρχει και μια απαλή συχνότητα που λάμπει. Η ενέργεια του Καρκίνου μας υποστηρίζει στο να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας μέσα στο νου, στο σώμα και στην ψυχή σας, ανεξάρτητα από το τι έχει κοσμήσει το μονοπάτι σας.


Διατηρήστε την προσοχή σας στο εδώ και τώρα. Ευθυγραμμίστε τον εαυτό σας με ό, τι αισθάνεται ανακουφιστικό, χαλαρωτικό και γαλήνιο.


Καλή Νέα Σελήνη!



Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:


Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 | 21.00



Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:


On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 09 Ιουλίου


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:


Αγγελική Κρητικού


6971640262, 2661 400 379


aggeliki.kritikou@gmail.com

bottom of page