top of page

Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στους Ιχθύς/Φθινοπωρινή Ισημερία


photo at best-wallpaper.net

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 21 στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων.


Η Πανσέληνος στους Ιχθύς είναι πάντα μια ευαίσθητη Πανσέληνος. Θα υπάρχει η ανάγκη να εκφραστείτε πιο έντονα και η διάθεση θα είναι αρκετά πεσμένη.


Ο Ποσειδώνας είναι πολύ δραστήριος σε αυτήν την Πανσέληνο, με αποτέλεσμα να θολώσει την κρίση μας και να δημιουργήσει κάποια σύγχυση. Με τον Ερμή να γίνεται σύντομα ανάδρομος, αυτό το αίσθημα της θολούρας θα ενισχυθεί. Παρόλο που αυτό αποτελεί πάντα μια αλήθεια, αυτή είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας! Εάν κάτι δεν σας αρέσει, ακούστε, σταματήστε και δώστε προσοχή. Περιμένετε να έρθει η διαύγεια πριν προχωρήσετε.


Στις 22 Σεπτεμβρίου έχουμε την πιο σημαντική μέρα του μήνα, έχουμε τη Φθινοπωρινή Ισημερία! Αυτή την ημέρα βιώνουμε ανύψωση στη ροή της ενέργειας. Θα νιώσουμε ότι αυτή η αλλαγή ακτινοβολεί μέσα από την ύπαρξή μας και μέσα από συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας. Αυτή είναι η στιγμή να συνδεθείτε με τις θεραπευτικές ενέργειες της Μητέρας Φύσης και να καλωσορίσετε τη μεταβατική περίοδο που έρχεται.


Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 | 21.00


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

trinity.healing.centre.info@gmail.com

bottom of page