top of page

Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Updated: Jan 11, 2021


photo on pixabay

Αυτή η Νέα Σελήνη μεταφέρει πολύ ενδιαφέρουσα ενέργεια. Πραγματοποιείται στις 23 μοίρες του Αιγόκερω, στις ίδιες μοίρες ακριβώς με τη Σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα τον Ιανουάριο του 2020. Ορισμένα τραύματα από εκείνη τη περίοδο θα έρθουν στην επιφάνεια και πολύ πιθανόν θα λάβουμε νέες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία ή τους κυβερνητικούς περιορισμούς.


Ενώ αυτή η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα επανενεργοποιήσει μέρος αυτής της ενέργειας, συγχρόνως θα την ανανεώσει. Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε τα πράγματα με νέο φως. Έχουμε ήδη αρχίσει να φιλτράρουμε τις πληροφορίες με διαφορετικό τρόπο που μας καθοδηγούν να βλέπουμε τα πράγματα από νέα οπτική πλευρά.


Αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω, καθιστώντας την εξαιρετικά φιλόδοξη και μια καλή περίοδο για να ολοκληρώσετε κάποιες δύσκολες ή προκλητικές εργασίες. Παρόλο που μεταφέρει κάποια βαριά ενέργεια, υπάρχει επίσης η ευκαιρία εδώ να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια ως καύσιμο για τη δική μας αναγέννηση.


Σε τελική ανάλυση, είναι η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς, καθιστώντας την πιο κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε τους νέους μας στόχους για αυτή τη νέα χρονιά.



Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2020 | 20.00



Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί το link για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

bottom of page