top of page

Διαλογισμός – Πανσέληνος στο Σκορπιό-Wesak


photo on www.itl.cat

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου είναι πάντα ισχυρή καθώς αντιπροσωπεύει μια εποχή μεταμόρφωσης.


Υπό το φως της λαμπερής Πανσελήνου στο Σκορπιό, έχουμε αυξημένη δύναμη ώστε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον κόσμο γύρω μας. Είναι μια πολύ ισχυρή στιγμή για εργασία απελευθέρωσης και δημιουργίας ελεύθερου και καθαρού χώρου.


Η επόμενη Πανσέληνος που θα έχουμε θα είναι μια σημαντική Έκλειψη. Η ενέργεια της Πανσελήνου στο Σκορπιό μας προετοιμάζει για αυτή την Έκλειψη και για τη μεγαλύτερη απελευθέρωση που έρχεται.


Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 7 Μαΐου είναι επίσης πολύ σημαντική διότι πραγματοποιείται την ημέρα της εορτής Wesak. Κάθε χρόνο στην Πανσέληνο Wesak μια Ιερή Πύλη ανοίγει μέσα από τη χάρη του Βούδα και των Φωτισμένων. Αυτή η Ιερή Πύλη προσφέρει στον καθένα μας μια σπουδαία ενστάλαξη Φωτός.


Κατά τη διάρκεια της ενστάλαξης αυτού του αγνού φωτός στον κόσμο μας, ευλογούμαστε και πολλά μπορούν να υλοποιηθούν στη ζωή μας, απλά λαμβάνοντας αυτό το απέραντο φως μέσα στο ιερό μας δισκοπότηρο.


Αυτό το ισχυρό δώρο φωτός μέσα στον πυρήνα μας, υπηρετεί την πραγματική μας ανάγκη για αναπλήρωση. Επίσης, μας υποστηρίζει με το φως που χρειαζόμαστε για τον υπόλοιπο χρόνο, για την υπηρεσία προς την οικογένεια μας, την κοινότητα μας, την εργασία μας, την ανθρωπότητα, για όλα τα όντα και για τη Μητέρα Γη. Η Εορτή Wesak είναι ένα ετήσιο δώρο αμέτρητου φωτός το οποίο μας προσφέρεται για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο πνευματικό μας μονοπάτι.


Η Πανσέληνος Wesak στις 7 Μαίου αναγγέλει τη νέα πνευματική χρονιά στα εσωτερικά πεδία. Αυτή η στιγμή είναι σημαντική για να ανοίξουμε την πνευματική μας πόρτα. Είναι σημαντική για να τιμήσουμε το πνευματικό μας μονοπάτι και να ολοκληρώσουμε πνευματικά το προηγούμενο έτος ώστε να εισέλθουμε στο νέο έτος πλημμυρισμένοι από ευλογημένο φως.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 | 21:00


Ώρα σύνδεσης 20.40


Κόστος: 10€


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής


Συμμετοχή μόνο On-line μέσω Skype


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262 | 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

64 views0 comments
bottom of page