top of page

Διαλογισμός – Πανσέληνος στους Διδύμους


photo on walls.com

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στους Διδύμους είναι η τελευταία για το 2019 και είναι αρκετά έντονη.


Πρόκειται για μια Πανσέληνο με αρκετές προκλήσεις και θα μας ταρακουνήσει για να δούμε σε ποιούς τομείς δεν έχουμε αντιμετωπίσει την αλήθεια, ειδικά στις σχέσεις και τα οικονομικά μας.


Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι σχέσεις και τα οικονομικά μας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οπότε, το να δώσουμε επιπλέον έμφαση σε αυτούς τους τομείς ίσως να μην είναι κάτι που πραγματικά επιθυμούμε!


Ωστόσο, χρειάζεται να έχουμε κατά νου ότι αυτή είναι η τελευταία Πανσέληνος πριν αρχίσει η εποχή των Εκλείψεων. Αυτό σημαίνει οτι αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία να αντιληφθούμε ουσιαστικά την αλήθεια αυτού που βλέπουμε και νιώθουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη γι ‘αυτό.


Ποια αλήθεια χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε στις σχέσεις μας;

Ποια αλήθεια χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε στα οικονομικά μας;


Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα μας καθοδηγήσει να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα και θα μας στηρίξει καθώς θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να κινηθούμε μπροστά με σοφία και αγάπη.


Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που θα συναντηθούν στις 12 Ιανουαρίου, θα είναι επίσης πολύ δραστήριοι σε αυτήν την Πανσέληνο και θα μας δώσουν μια γεύση από όλα όσα ακολουθούν.


Παρακολουθήστε τι συμβαίνει στην παγκόσμια σκηνή αυτή την εποχή. Πολύ πιθανότατα θα δούμε την κατάρρευση δομών που δεν θα μπορούν πια να μας στηρίξουν στη νέα δεκαετία που έρχεται.


Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 | 20:00 – 21:30

Ώρα προσέλευσης: 19:45


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής: Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


και On-line συμμετοχή μέσω Skype


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com



30 views0 comments
bottom of page