top of page

Διαλογισμός – Πανσέληνος στους Ιχθύς

Updated: Dec 26, 2020


photo on wallhere.com

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την Πανσέληνο στους Ιχθύς. Η Πανσέληνος στις 02 Σεπτεμβρίου μεταφέρει ενέργεια αφύπνισης και μας ανοίγει σε νέες συνειδητοποιήσεις και πληροφορίες.


Με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς θα έχουμε πιο έντονα συναισθήματα, ειδικά στις σχέσεις μας. Εάν νιώσετε ευερέθιστοι ή έντονο θυμό, φροντίστε να καθίσετε μαζί του και να βρείτε υγιείς τρόπους έκφρασης καθώς και να εργαστείτε μέσα από αυτό.


Η Πανσέληνος στους Ιχθύς πρόκειται να ενισχύσει την ενέργεια του τετραγώνου Άρη-Κρόνου. Πολύ πιθανόν να αισθανθούμε τα ενεργειακά μας επίπεδα εξαντλημένα και ότι χρειαζόμαστε κάποια ξεκούραση.


Κάθε Πανσέληνος φέρνει πάντα στη επιφάνεια θέματα από το εσωτερικό μας πεδίο για απελευθέρωση και κάθαρση. Υπό την επιρροή του ζωδίου των Ιχθύων ίσως να βρεθούμε στη θέση να “απελευθερώνουμε” ψυχικά μηνύματα και διαισθητικές λήψεις.


Θα αισθανθούμε πιο συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό μας και πιο συντονισμένοι με τις υψηλότερες διαστάσεις που βρίσκονται γύρω μας.


Η ενέργεια γύρω από αυτήν την Πανσέληνο υποδηλώνει επίσης ότι μπορεί να φέρει μια συναρπαστική ευκαιρία ή δώρο. Μια υπέροχη ευκαιρία ή δώρο που θα συνδέεται με ένα θέμα με το οποίο εργαζόμαστε από την αρχή του έτους.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού



Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 02 Αυγούστου 2020 | 21.00


Ώρα προσέλευσης: 20.45


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την παρουσία σας δια ζώσης μέχρι και την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet και


Trinity Healing Centre by Angela K. Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

bottom of page