top of page

Διαλογισμός – Πανσέληνος του Αυγούστου στον Υδροχόο


photo by Angela Kritikou

Για 7ο συνεχόμενο καλοκαίρι πραγματοποιείται στην Κέρκυρα, στην υπέροχη παραλία Χαλικούνα, ο διαλογισμός μας για την Πανσέληνο του Αυγούστου!


Στις 3 Αυγούστου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο πρωτοπόρο ζώδιο του Υδροχόου!


Ο Ουρανός θα είναι επίσης πολύ δραστήριος σε αυτήν την Πανσέληνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συνεχίσουμε να εξετάζουμε το θέμα που αναστατώνει τη ζωή μας το τελευταίο διάστημα.


Εάν κάτι σας προκαλεί έκπληξη, ή αν αισθάνεστε ότι η ζωή σας έχει φέρει τα πάνω-κάτω, προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να το αντιμετωπίσετε ως ένδειξη για το πού σας καθοδηγεί το Σύμπαν.


Αυτή είναι μια πολυάσχολη Πανσέληνος και ίσως να νιώσουμε έντονα συναισθήματα. Υπό αυτή την ενέργεια, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε τη ροή και να προσπαθήσετε να αφεθείτε παρά να ελέγξετε.


Ίσως τώρα που έχει ταρακουνηθεί η ζωή μας λόγω της πανδημίας, παρατηρούμε άλλα πράγματα και πεποιθήσεις που ίσως χρειάζονται επίσης να απελευθερωθούν.


Πρόκειται για μια Πανσέληνο με βαθιά κάθαρση που θα βοηθήσει στην εξάλειψη των ιστών του παρελθόντος. Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε ότι δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό μας.


Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον Υδροχόο θα μας καθοδηγήσει να απελευθερώσουμε τις προσκόλλησεις που εμποδίζουν το μονοπάτι μας προς την ανύψωση και την ελευθερία!


Καλώς να είστε μαζί μας σε αυτή τη μοναδική Πανσέληνο!


Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας χαρτί, στυλό, φαναράκι. Πετσέτα και μαγιώ (προαιρετικά).



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 | 20:00


Κόστος: Δωρεάν


Τόπος διεξαγωγής: Παραλία Χαλικούνα, Κέρκυρα


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262 | 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

74 views0 comments
bottom of page