top of page

Διαλογισμός – Πύλη των Αγγέλων 11:11 και Πανσέληνος στον Ταύρο



Στις 11 Νοεμβρίου, έχουμε τον αριθμολογικό κώδικα του 1111, ο οποίος είναι συνώνυμος με τους αγγέλους, με υψηλότερες δονήσεις, με εργασία φωτός, θεραπεία και ανύψωση σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης.


Στις 11-11 μπορούμε να συνδεθούμε με τους αγγέλους και τους πνευματικούς μας οδηγούς, να ταξιδέψουμε σε υψηλότερες διαστάσεις, να λάβουμε κοσμικές αναβαθμίσεις και να ακούσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τη φωνή της διαίσθησής μας.


Στις 11 Νοεμβρίου, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με ακρίβεια με τον ανάδρομο Ερμή. Αυτή η μέρα σηματοδοτεί την αναγέννηση του Ερμή και πολλά μηνύματα θα αναδυθούν για την αφύπνισή μας.


Την επόμενη ημέρα, στις 12 Νοεμβρίου, έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Πανσέληνος κρατάει μεγάλη ενέργεια για την υλοποίηση των στόχων και των ονείρων μας.


Είναι μια υπέροχη Πανσέληνος για την προσέλκυση και την αξιοποίηση της αφθονίας. Αν έχετε εργαστεί εντατικά για ένα έργο, ίσως να το δείτε τώρα να καρποφορεί, ίσως να λάβετε τώρα τις ανταμοιβές της εργασίας σας. Αυτή είναι σίγουρα μια άφθονη Πανσέληνος που θα μας επιτρέψει να συλλέξουμε όσα σπείραμε αυτή τη χρονιά.


Μπορείτε να φέρετε μαζί σας κρυστάλλους, λουλούδια και οτιδήποτε άλλο σας βοηθάει στη σύνδεση με την ενέργεια των αγγέλων και της Πανσελήνου!


Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 | 20:00 – 21:30

Ώρα προσέλευσης: 19:45


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής: Trinity Healing Centre by Angela K. Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


και On-line συμμετοχή μέσω Skype


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού 6971640262, 2661 400 379 aggeliki.kritikou@gmail.com






72 views0 comments
bottom of page