top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στον Αιγόκερω


photo on Shutterstock

Έχουμε ένα συναρπαστικό κοσμικό γεγονός που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο. Στις 5 Ιουλίου, έχουμε την τελευταία Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερου για τα επόμενα 8 χρόνια!


Ολοκληρώνουμε μια εποχή καθαρισμού των ενεργειών του νερού και της γης στη συλλογική μας συνειδητότητα, έτσι ώστε να μπορούμε να ανυψωθούμε σε υψηλότερες διαστάσεις του φωτός.


Τα επόμενα 2 χρόνια οι Εκλείψεις θα πραγματοποιούνται στον άξονα Τοξότη / Διδύμων όπου θα επεκταθούμε στην ενέργεια της φωτιάς και του αέρα.


Πολλοί αποκαλούν αυτήν εδώ την εποχή ως εποχή της Ανάληψης του Πλανήτη Γη, σε μια υψηλότερη διάσταση συνειδητότητας. Αυτό σημαίνει ότι σκάβουμε για να βρούμε τις δυσλειτουργικές δομές στις οποίες έχει χτιστεί η κοινωνία μας (και οι ψυχές μας) έτσι ώστε να μπορέσουμε να καθαρίσουμε το μονοπάτι για περισσότερο φως μέχρι την αυγή.


Είναι η εποχή που ανακαλύπτουμε το χρυσό στη Γη για να βρούμε εκεί τους πολύτιμους λίθους και τους θησαυρούς της σοφίας. Έχοντας αυτούς τους θησαυρούς μαζί μας, θα αφήσουμε πίσω τις πυκνότερες ενέργειες της Γης που μας περιορίζουν και μας μπλοκάρουν, ώστε να ξεπεράσουμε το παλιό και να καλωσορίσουμε το νέο.


Αυτή η Έκλειψη Σελήνης είναι η τέλεια στιγμή για να απελευθερώσετε, να νιώσετε όλες τις αισθήσεις σας και να καθαρίσετε το μονοπάτι σας για νέες δημιουργίες και υλοποιήσεις.


Οι ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στον Αιγόκερω μας μεταφέρουν αυτό το υπέροχο μήνυμα :


“Γίνε αυτός που θα προσφέρει αγάπη και ολοκλήρωση στην καρδιά σου. Ξεπέρασε κάθε απώλεια ανοίγοντας τα μάτια σου για να δεις πέρα από τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου. Καλωσόρισε την Εποχή του Φωτός”.




Να έχετε μια όμορφη Έκλειψη Σελήνης!




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Κυριακή 05 Ιουλίου 2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



167 views0 comments
bottom of page