top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στους Διδύμους


photo on wallhaven.cc/w/zmmmgo

Στις 30 Νοεμβρίου η Έκλειψη Σελήνης στους Δίδυμους, θα προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεπεραστούν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα ή εμπόδια. Αυτή η Έκλειψη ανοίγει μια Πύλη σε νέες ευκαιρίες, επιτυχία, δημιουργικότητα και χαρά.



Μια Έκλειψη Σελήνης είναι εποχή μυστηρίου και μαγείας, αποκαλύπτοντας το κρυμμένο πρόσωπο του ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία να δούμε βαθύτερα τις συνέπειες του τρόπου με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας. Ως εκ τούτου, η ενδοσκόπηση μας αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται καλύτερα σε όλα όσα έχουμε αποκτήσει μέχρι στιγμής και σε οποιεσδήποτε αλλαγές μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε καλύτερα τις μελλοντικές συγκομιδές.


Εν μέρει, οι εκλείψεις Σελήνης σχετίζονται με την παιδική ηλικία, όταν είμαστε πιο ευάλωτοι. Όταν εξαρτώμαστε από την προστασία και τη σοφή ενθάρρυνση των ενηλίκων. Μια Έκλειψη Σελήνης μπορεί επομένως να φέρει στο προσκήνιο μνήμες, σκέψεις και συναισθήματα από την πρώιμη ζωή, φωτίζοντας την επίδρασή τους πάνω μας. Ίσως θέλουμε να κάνουμε μια χειρονομία ευγνωμοσύνης προς εκείνους που μας φρόντιζαν τότε με τόση αγάπη.  Ή ίσως χρειαστεί να αναγνωρίσουμε τις πληγές και τον πόνο που προκάλεσαν - εσκεμμένα ή όχι - εκείνοι στους οποίους αναζητήσαμε στοργή και υποστήριξη. 


Όποια κι αν είναι η παιδική μας εμπειρία, μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό ζήτημα κατά τη διάρκεια μιας Έκλειψης Σελήνης καθώς συλλογιζόμαστε όλα αυτά που μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Ίσως να αισθάνεστε ιδιαίτερα ευάλωτοι αυτές τις ημέρες. Τα συναισθήματα μπορεί να χτυπήσουν κόκκινο, και να σας οδηγήσουν να τα κρίνετε λάθος ή περιττά.  Εάν βρίσκεστε αντιμέτωποι με τον θυμό από πληγές του παρελθόντος ή του παρόντος, ενδέχεται να αγωνιστείτε για να αποδεχτείτε αυτό το βίωμα. Είναι, ωστόσο, ζωτικής σημασίας να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να αισθανθούμε, να θρηνήσουμε, να θυμώσουμε.


Η αποδοχή αυτών των δύσκολων και μερικές φορές υπερβολικά έντονων συναισθημάτων είναι σημαντική σε μια Έκλειψη Σελήνης. Μέσα από αυτά τα συναισθήματα αποκαλύπτεται τελικά η σοφία, βοηθώντας μας να αγκαλιάσουμε το μήνυμά τους και να ενσωματώσουμε την ενέργειά τους στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή μας.


Το ασυνείδητο μπορεί επίσης να μιλά δυνατά, όταν συνήθως αγνοούμε το πουπουλένιο άγγιγμά του. Εάν όντως αυτό ισχύει, είναι καιρός να αναγνωρίσουμε τα μέρη του εαυτού μας που έχουμε εκτοπιστεί στο σκοτάδι, αρνούμενοι να τα αναγνωρίσουμε από το φόβο. Όσο συγκλονιστικά κι αν είναι αυτά τα μέρη του εαυτού μας, δημιουργούν τη σκηνή για μεγαλύτερη συναισθηματική ελευθερία καθώς μαθαίνουμε να δεχόμαστε σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις ακριβώς όπως είναι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εισέλθετε πλήρως στο παρόν καθώς η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους μας αφυπνίζει και μας ανυψώνει σε ανώτερο επίπεδο. 


Καθώς αυτή η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στους Δίδυμους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον συμβολισμό τους για να καθοδηγηθούμε μέσα από αυτές τις σεληνιακές ενέργειες.


Στη μυθολογία, τα δίδυμα λέγεται ότι αντιπροσώπευαν τόσο τον ορατό, απτό κόσμο όσο και τον αόρατο, άυλο κόσμο. Το ένα δίδυμο ήταν από αυτήν τη Γη και το άλλο δεν ήταν.


Αυτά τα δίδυμα είναι σηματοδότες τόσο της ανθρώπινης υπόστασης μας όσο και της πνευματικής μας ύπαρξης. Μας θυμίζουν ότι δεν είμαστε μόνο ένα φυσικό σώμα αλλά και μια ψυχή.


Ό, τι ξεδιπλώνεται σε αυτήν την Έκλειψη είναι πιθανό να ανακινήσει τόσο τα φυσικά μας σώματα όσο και τα πνευματικά μας σώματα.


Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι αντιμετωπίζουμε και τα δύο αυτά στοιχεία με κάποιο τρόπο. Ενδέχεται να βρούμε τόσο τους ορατούς όσο και τους αόρατους κόσμους να επηρεάζονται ή να τέμνονται με τρόπο που δεν το παρατηρήσαμε στο παρελθόν.


Θα αρχίσουμε να έχουμε επίγνωση το πώς η εσωτερική μας κατάσταση επηρεάζει την εξωτερική μας κατάσταση και τον τρόπο που επιλέγουμε να δούμε τα πράγματα.


Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο του αέρα, που κυβερνά το μυαλό μας. Το μυαλό μας έχει τη δύναμη να ζωγραφίσει την εικόνα που επιλέγουμε να δούμε. Το μυαλό μας έχει τη δύναμη να πάρει τα  γεγονότα και να επισυνάψει σε αυτά νέες ιστορίες.


Είναι αυτές οι ιστορίες που μπορούν να μας ταξιδέψουν περισσότερο από τα ίδια τα γεγονότα. Είναι αυτές οι ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας και μας δημιουργούν πολύ άγχος και αγωνία στη ζωή μας.


Υπό τη δύναμη αυτής της Έκλειψης Σελήνης στους Διδύμους, δείτε αν μπορείτε να ηρεμήσετε το μυαλό σας απελευθερώνοντας οποιεσδήποτε ιστορίες που δεν σας εξυπηρετούν πια. Δείτε αν μπορείτε να βγείτε από την υπερβολική σκέψη και να εισέλθετε σε μια κατάσταση απλής ύπαρξης.


Τα δίδυμα μάς διδάσκουν ότι είμαστε τόσο άνθρωποι όσο και πνευματικά όντα, οπότε δείτε αν μπορείτε να βρείτε αυτήν την ισορροπία.


Δείτε αν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το εγώ της ανθρώπινης πλευράς σας, στο οποίο συνήθως εγλωβιζόμαστε, και αφιερώστε χρόνο για να τιμήσετε την ήρεμη ύπαρξη που πραγματικά είστε.


Οι Εκλείψεις Σελήνης μας τοποθετούν πάντα εκεί που χρειάζεται να είμαστε. Οπότε ανεξάρτητα από το τι ανακατεύει την ύπαρξη σας, εμπιστευτείτε ότι τα κομμάτια θα προσγειωθούν εκεί που χρειάζονται.


Αξιοποιήστε τις μαγικές ενέργειες αυτής της Έκλειψης Σελήνης στους Διδύμους για να συνδεθείτε με τη θεϊκή σας θηλυκή ενέργεια και του συνόλου όλων όσων είστε.


Είστε ένα εκπληκτικό ον αυτού εδώ του κόσμου!


Καθώς η Πανσέληνος χάνει το φως της λόγω της σκιάς της Γης, αποτυπώνεται με ένα φιλί από τη συλλογική μας συνειδητότητα, και με αυτό το φιλί, η Πανσέληνος προσφέρει πίσω τη μαγεία της, μας ενισχύει για συγκομιδή ή για απελευθέρωση.


Καλή και όμορφη Έκλειψη Σελήνης!


Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Έκλειψης Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου "Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους"


Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ

bottom of page