top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στην Παρθένο

Updated: Aug 30, 2019


www.wallpaperup.com

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30 Αυγούστου θα μας κινητοποιήσει και θα μας ενεργοποιήσει!


Ο Αύγουστος του 2019 κλείνει με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο.


Η Νέα Σελήνη στις 30 Αυγούστου πραγματοποιείται επίσης κοντά στον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Αυτοί οι τρεις βοηθοί, όλοι στη Παρθένο, θα προσθέσουν ενέργεια στην εμπειρία αυτής της Νέας Σελήνης.


Ο Άρης είναι η ισχυρότερη ενέργεια που περιβάλλει αυτή τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Ο Άρης αντιπροσωπεύει το ιερό αρσενικό και συνδέεεται με τη δράση, την ενέργεια, τα κίνητρα, και την ολοκλήρωση των σχεδίων.


Αυτή η Νέα Σελήνη πρόκειται να μας προσφέρει όλα αυτά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μας κινητοποιήσει και θα μας επαναφορτίσει! Εάν υπάρχει ένα σχέδιο που επιθυμείτε να γειώσετε ή κάτι που θέλετε να επιταχύνετε, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει στην υλοποίησή του.


Ενώ η ενέργεια του Άρη μπορεί να σας κινητοποιήσει, μπορεί επίσης να φέρει ανυπομονησία και θυμό. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε να δράσετε παρορμητικά.


Τα καλά νέα είναι ότι η παρουσία του Ερμή θα μετριάσει την ενέργεια του Άρη. Ο Ερμής θα παραμείνει για να μας υπενθυμίσει ότι χρειάζεται να σκεφτούμε πριν κάνουμε ή πούμε κάτι που ίσως μετανιώσουμε αργότερα.


Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την υπέροχη ενέργεια του Ερμή που προσφέρεται γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη. Παραμείνετε ανοιχτοί για να αποκτήσετε σοφία και γνώση στους τομείς της ζωής σας που νιώθετε αβεβαιότητα.


Η Αφροδίτη είναι επίσης κοντά σε αυτή τη Νέα Σελήνη, φέρνοντας δημιουργικές και γεμάτες αγάπη δονήσεις. Η παρουσία της θα κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη πολύ ρομαντική και τη τέλεια στιγμή για ένα πρώτο ραντεβού ή θα προσθέσει σπίθες αγάπης σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.


Εάν ταλαιπωρείστε στις σχέσεις σας, τότε αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε τα πράγματα και να φέρετε ισορροπία στη ζωή σας. Σε αυτό φυσικά χρειάζεται η συμμετοχή και των δύο πλευρών. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε όμως ότι το Σύμπαν είναι στο πλευρό σας εάν προσπαθείτε να βοηθήσετε ή να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.


Υπάρχει έντονη ενέργεια γύρω από τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Παρόλα αυτά, όλα ρέουν αρμονικά και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συντονιστείτε με τις υψηλές ενεργειακές δονήσεις που προσφέρονται.


Ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας με πολύ δυνατές ενέργειες αλλαγής. Οπότε, αν νιώθετε ότι έχετε κάποια νέα έμπνευση, αν αισθάνεστε στάσιμοι ή αντίσταση στην αλλαγή, τότε βάλτε μια πρόθεση ή κάντε μια μικρή δράση υπό αυτή τη Νέα Σελήνη για να σφραγίσετε αυτή την ενέργεια στη ζωή σας.


Το Σύμπαν προσφέρει την ενέργεια, αλλά εμείς είμαστε εκείνοι που χρειάζεται να την αποδεχτούμε και να την ενσωματώσουμε στην ύπαρξή μας. Αυτή η ενέργεια έχει δύναμη μόνο αν εμείς προχωρήσουμε μπροστά και την αξιοποιήσουμε στο έπακρον.


Καθώς αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα λάβουμε επίσης την άνεση και την υποστήριξη από το τοτέμ της Παρθένου, την Παρθένο Θεά. Αν και είναι Θεά, η ενέργειά της ισχύει για όλα τα φύλα.


Ουσιαστικά, αυτή είναι μια περίοδος ανεξαρτησίας και για να εκφράσουμε την αλήθεια μας. Είναι επίσης στιγμή για να οργανωθούμε και να βάλουμε τις προτεραιότητές μας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας μας.


Τι νόημα έχει να αφιερώνουμε χρόνο και ενέργεια σε κάτι εάν αυτό δεν υποστηρίζει το όραμα ή τη ζωή που θέλουμε να δημιουργήσουμε;


Πώς μπορούμε να κάνουμε την υγεία μας και όλα όσα είναι σημαντικά για εμάς προτεραιότητα μας;


Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Αφιερώστε 10 λεπτά για να γράψετε κάθε απάντηση και να δείτε ποιες ιδέες ή εμπνεύσεις αναδύονται.


Ο Νέα Σελήνη στη γήινη Παρθένο έρχεται επίσης ως υπενθύμιση για να συνδεθούμε απλά με την ύπαρξη μας και όχι τόσο με αυτά που πρέπει να κάνουμε. Πολλοί παρασύρονται από τον πολυάσχολο τρόπο ζωής και τα έντονα χρονοδιαγράμματα τόσο που ξεχνούν να σταματήσουν και να επιτρέψουν στον εαυτό τους απλά να υπάρχει.


Επιτρέποντας στον εαυτό μας “απλά να υπάρχει” σημαίνει να είναι παρών και ζωντανός σε κάθε στιγμή και να μην χάνεται στις ατελειώτες σκέψεις. Δεν είμαστε οι σκέψεις μας. Είμαστε αυτός που ακούει τις σκέψεις μας. Όταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, τότε επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γίνει παρατηρητής της εσωτερικής μας φλυαρίας χωρίς να παρασυρόμαστε.


Υπό τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δείτε αν μπορείτε να φέρετε περισσότερη παρουσία στη ζωή σας, αναγνωρίζοντας τον παρατηρητή μέσα σας και μαθαίνοντας να μην ταυτίζεστε με όλα όσα σκέφτεστε.


Ο διαλογισμός είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό εργαλείο γι’ αυτόν τον σκοπό. Οπότε αν έχετε την πρόθεση να δοκιμάσετε ή να ξεκινήσετε ξανά, καθορίστε ως στόχο 20 λεπτά διαλογισμού την ημέρα και δείτε πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Σας προτείνω για τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στην Παρθένο τον καθοδηγούμενο διαλογισμό μου “Ισορροπία και Αρμονία”.


Ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας με υψηλή ενέργεια και κλείνει τέλεια με την αρμονική Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Υπό αυτή τη γενναιόδωρη ενέργεια που μας προσφέρεται, δεχτείτε ότι χρειάζεστε, καθορίστε τις προθέσεις σας και να θυμάστε – αξίζετε όλη την ευτυχία, την αφθονία, την υγεία, την αγάπη και τη χαρά που έχει να προσφέρει το Σύμπαν.



Καλή Νέα Σελήνη!



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στην Παρθένο”. Πραγματοποιείται το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στην Κέρκυρα


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

193 views0 comments
bottom of page