top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Λέοντα


photo on pinterest

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα πραγματοποιείται στις 19 Αυγούστου 2020 με φωτιά και πάθος.


Ο Λέων συνδέεται με τον Ήλιο στις καρδιές μας και μας θυμίζει το φως που μοιάζει σαν στο σπίτι του εσωτερικού μας κόσμου. Ο Λέων μας ενθαρρύνει να είμαστε τολμηροί, να σταθούμε στην αλήθεια μας και να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε. Μπορεί να αισθάνεστε πιο εμπνευσμένοι για δράση από ό, τι το τελευταίο διάστημα.


Ενώ ο Ηλιος και η Σελήνη συναντιούνται στο φλογερό Λέοντα, ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη στο σπίτι του, τον Κριό (επίσης ένα ζώδιο της φωτιάς). Αυτό σημαίνει ότι έχουμε περισσότερη ενέργεια φωτιάς! Στην πραγματικότητα, για το υπόλοιπο του 2020, ο Άρης πρόκειται να έχει μια έντονη δύναμη στα αστέρια καθώς θα είναι ανάδρομος στον Κριό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τους 3 μεγάλους πλανήτες: τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Δία. Με άλλα λόγια, θα αισθανθούμε κάποια ένταση, προκλήσεις και συγκρούσεις για τους επόμενους μήνες.


Ενώ η φωτιά θα φέρει στην επιφάνεια τον θυμό που βρίσκεται μέσα μας, θα μας καθοδηγήσει επίσης σε μια σπουδαία μεταμόρφωση και κάθαρση. Η φωτιά έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει την ύλη σε σκόνη και μπορεί να λειτουργήσει με την ίδια μαγική αλχημεία μέσα μας.


Καθώς προκύπτουν προκλήσεις με αυτή τη Νέα Σελήνη για τους επόμενους μήνες, καλωσορίστε τη ζέστη του πάθους και της έντασης που αισθάνεστε. Αντί να αντισταθείτε σε αυτή τη ζέστη με θυμό, επιτρέψτε της να κάψει τις παλιές ιδέες και ταυτότητες που βρίσκονται μέσα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μεταμορφωθεί από τις αλλαγές που θα βιώσουμε το υπόλοιπο του 2020. Να θυμάστε ότι η ενέργεια της φωτιάς καίει αυτό που δεν χρειάζεστε πια και καθαρίζει ένα νέο μονοπάτι μπροστά σας!


Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε: θα συνεχίσουμε να ατενίζουμε τους φόβους του ανθρώπινου μυαλού μας; Ή θα στρέψουμε την προσοχή μας για να δούμε τον παράδεισο μέσα μας που θα μας καθοδηγήσει στο ανώτερο μας πεπρωμένο;


Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μας δίνει μια υπέροχη ευκαιρία να θέσουμε νέες προθέσεις και να έχουμε μια νέα αρχή για να κινηθούμε με ασφάλεια και τόλμη για το υπόλοιπο του 2020.


Το ισχυρό μήνυμα για τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι:


“Δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς. Είσαι το κομμάτι που λείπει, το κομμάτι που ολοκληρώνει το Σύμπαν. Η απώλεια δημιουργεί χώρο για κάτι όμορφο που αναδύεται!”



Σας εύχομαι ειρήνη, πίστη και θάρρος για αυτή τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα!




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στο Λέοντα που πραγματοποιείται την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



134 views0 comments
bottom of page