top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό


photo on www.flickr.com

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι σε τροχιά πιο κοντά στη Γη από ό, τι άλλες φορές, και θα νιώσουμε έντονα την ενέργειά της.


Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού που αντιπροσωπεύει τα βαθιά συναισθήματα, το μυστήριο, το σκοτάδι, τη σεξουαλικότητα και το θάνατο. Και δεδομένου ότι αυτή είναι μια σκοτεινή Σελήνη (κάθε Νέα Σελήνη είναι άδεια από φως), θα κληθούμε στα εσωτερικά μας βάθη κατά τη διάρκεια της.


Ίσως να νιώσετε έντονα κύματα συναισθημάτων αυτή την περίοδο και είναι σημαντικό να τους επιτρέψετε να ρέουν. Τα συναισθήματα στο σώμα σας είναι φτιαγμένα από ροή ενέργειας - όπως και η μουσική. Όταν ακούτε τη μουσική, της επιτρέπετε να εισέλθει στον εσωτερικό σας κόσμο και δεν προσπαθείτε να την αλλάξετε ή να την αναλύσετε, τότε αφήνετε τη συναισθηματική ενέργεια να ρέει. Αυτό σας βοηθά να απελευθερώσετε κάθε πόνο ή θλίψη και να λάβετε σοφία και διαύγεια.


Τα συναισθήματα είναι απλώς ενέργεια που θέλουν να κινηθούν μέσα από εσάς. Νιώστε σαν να είστε ένα βιολί - ένα ανοιχτό δοχείο που επιτρέπει τη ροή της μουσικής μέσα από αυτό. Θα νιώσετε ελεύθεροι, ανάλαφροι και ανοιχτοί στις διαισθητικές ιδέες που φέρνει κάθε συναίσθημα.


Η λέξη ευαίσθητος, τρωτός είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό. Η ευαισθησία σας δείχνει την αλήθεια και σας ευθυγραμμίζει με το φως σας. Επειδή μπορεί να εμφανιστούν βαθιά συναισθήματα κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, να είστε γενναίοι ώστε να επιτρέψετε στην ευαισθησία σας να εμφανιστεί.


Όταν μοιράζεστε τον αληθινό σας εαυτό και τα συναισθήματά σας με τον κόσμο, τότε ευθυγραμμίζεστε με το πεπρωμένο της ψυχής σας και φέρνετε θεραπεία και έμπνευση σε όλους.


Τα συναισθήματά σας, οι σκέψεις σας, η ιστορία σας, δεν είναι ποιοι είστε. Είναι απλά ο μανδύας που φοράτε καθώς ταξιδεύετε από διάσταση σε διάσταση σε αυτό το ταξίδι που ονομάζεται ζωή.


Καθώς εισερχόμαστε στα πιο σκοτεινά βάθη των νερών του Σκορπιού, μπορεί η αίσθηση να μην είναι άνετη, αλλά είναι πραγματικά απαραίτητο να βρεθούμε εκεί.


Μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε αυτό που είναι άβολο, μερικές φορές χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ό, τι κρύβεται μέσα στις σκιές των δικών μας φόβων και αμφιβολιών. Γιατί όταν το κάνουμε, κερδίζουμε τόσα πολλά.


Τις στιγμές που περνάμε μέσα από αυτά που είναι άβολα, όταν συνειδητοποιούμε και βλέπουμε πλήρως και εντελώς τους πόνους μας, κερδίζουμε δύναμη και σοφία.


Η θεραπεία δεν ολοκληρώνεται ποτέ από το σκοτάδι, είναι κάτι που κουβαλάμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι στο σπίτι. Αλλά, όταν το κοιτάμε, όταν το αντιμετωπίζουμε, όταν το κρατάμε και το αναγνωρίζουμε, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε πάνω από αυτό.


Το ζώδιο του Σκορπιού εκπροσωπείται από τον Σκορπιό αλλά και από τον Φοίνικα. Τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Φοίνικας έχουν την ίδια ικανότητα να μεταμορφώνονται. Ο Σκορπιός αλλάζει το δέρμα του, ο Φοίνικας μαθαίνει πώς να σηκώνεται από τις στάχτες του.


Και τα δύο αυτά πλάσματα διατηρούν μέσα τους τη δύναμη να αναγεννηθούν εντελώς, ανεξάρτητα από το τι έφερε το παρελθόν.


Το παρελθόν μας έφερε ένα μεγάλο και ιδιαίτερο μονοπάτι. Όλοι αντιμετωπίζουμε τους δικους μας φόβους, αβεβαιότητες και αστάθειες. Το 2020 έχει αλλάξει τόσα πολλά πράγματα.


Αλλά το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης, μας υπενθυμίζει ότι είναι πάντα μέσα στη δύναμή μας να αναγεννηθούμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.


Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μας υπενθυμίζει ότι ακόμη και όταν τα πράγματα καίγονται και γίνονται στάχτη, ακόμα όταν όλα γύρω μας καταρρέουν, ακόμα και όταν τα πράγματα στη ζωή μας αλλάζουν και δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, ότι όλα αυτά είναι μέρος του μεγάλου κύκλου θανάτου και αναγέννησης.


Πεθαίνουμε και ξαναγεννιόμαστε πολλές φορές στο ταξίδι της ζωής, άρα επιτρέψτε σε αυτήν τη Νέα Σελήνη να σας δείξει τον δρόμο μέσα από τη δική σας μεταμόρφωση.


Επιτρέψτε στις ενέργεις αυτής τη μοναδικής Νέας Σελήνης στο Σκορπιό να σας υπενθυμίσει πόσο ψηλά έχετε φτάσει. Επιτρέψτε της να σας δώσει ελπίδα για τις ευκαιρίες που θα έρθουν.



Το μήνυμα για τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι:



"Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας καθώς επανεξετάζετε το ταξίδι της ζωής σας και τα συναισθηματικά σας βάθη. Καθαρίστε τα τσάκρα σας για να ελευθερώσετε την ενέργεια μέσα σας και λάμψτε το φως σας ως ο ηγέτης που προορίζεστε να είστε."


Να έχετε μια όμορφη και μεταμορφωτική Νέα Σελήνη στο Σκορπιό!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης σας μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου "Νέα Σελήνη στο Σκορπιό"


Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ


bottom of page