top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω


photo by Jonatan Pie on unsplash

Η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2021 πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, ακριβώς στις ίδιες μοίρες με τη Σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω τον περασμένο Ιανουάριο.


Δεδομένου ότι κάναμε τόσο βαθύ καθαρισμό στο ζώδιο του Αιγόκερω όλο το 2020, σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα νιώσουμε πιο ευαίσθητοι και θα βιώσουμε αναδρομές από μαθήματα που πήραμε πέρυσι. Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε πολύ πιο δυνατοί και πιο τολμηροί αυτή τη φορά!


Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να σκεφτείτε τις ποιότητες και τις ενοράσεις που αποκτήσατε το 2020 και να αφεθείτε σε αυτές κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης. Επειδή ο Αιγόκερως είναι τόσο γήινος, σταθερός και δομημένος, είναι πολύ καλή στιγμή να βρείτε υποστήριξη στη ρουτίνα σας και στα όρια σας. Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε καλά το σώμα σας, ότι αφιερώνετε χρόνο στη φύση και νιώθετε την ανθεκτικότητα που έχετε κερδίσει μετά την επιβίωσή σας από το 2020.


Αυτή εδώ η νέα χρονιά θα φέρει μεγάλη πρόοδο και αλλαγή.


Αυτόν τον Ιανουάριο, η Νέα Σελήνη θα είναι ένα από τα πρώτα σημαντικά σημεία ολοκλήρωσης. Ναι, θα φέρει στην επιφάνεια το παρελθόν, αλλά συγχρόνως θα μας καθοδηγήσει να αναλογιστούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει τους τελευταίους 12 μήνες.


Οι ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω θα μας καθοδηγήσει να σκεφτούμε πώς έχουμε ωριμάσει και πώς η αντιμετώπιση των προκλήσεων των τελευταίων 12 μηνών άλλαξε το ποιοι είμαστε και τις προτεραιότητές μας για να προχωρήσουμε μπροστά.


Πώς έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σας; Πώς έχει αλλάξει η ζωή σας και ποιό νέο νόημα έχει πάρει;


Ενώ κάθε Νέα Σελήνη είναι πάντα μια καλή στιγμή για να θέσουμε προθέσεις, φαίνεται ότι μας ζητείται να ορίσουμε προθέσεις από ένα νέο μέρος γνώσης. Αντί να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες, μας ζητείται να σκεφτούμε ποιοι θέλουμε να είμαστε ώστε να προχωρήσουμε μπροστά.


Δεν προχωράμε προς τα πίσω. Κινούμαστε μόνο μπροστά.


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πάντα μια επιρροή γείωσης και μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθούμε με τη Γη, τους προγόνους μας και τις ρίζες μας. Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου αυτά τα δώρα καθώς υπάρχουν μερικές ασταθείς ενέργειες γύρω από αυτήν τη Νέα Σελήνη που θα μπορούσαν να 'χτυπήσουν' την ισορροπία μας.


Ο κοσμικός καιρός δείχνει μια πιθανότητα αναταραχής, σοκ και ανησυχίας. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει μια δυναμική έλξης-ώθησης ή κάποιες αντίθετες δυνάμεις που δημιουργούν μια αίσθηση διαίρεσης.


Ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που έρχονται, όπως ακριβώς η κατσίκα του Αιγόκερω έχει το ταλέντο και την ικανότητα να ανέβει στο ψηλότερο βουνό, έτσι και εμείς έχουμε την ικανότητα να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια που έρχονται στο μονοπάτι μας.


Είστε αρκετά δυνατοί για να χειριστείτε οτιδήποτε έρχεται στο μονοπάτι σας.


Ενώ υπάρχουν πολλά στρώματα σε αυτήν τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, ας μην ξεχνάμε ότι κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί επίσης νέα ξεκινήματα και την έναρξη ενός νέου κύκλου.


Μας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν πάντα ευκαιρίες να ξεκινήσουμε νέα πράγματα ή να προσπαθήσουμε ξανά. Ειδικά αν κάτι δεν πήγε καλά σύμφωνα με το σχέδιο την πρώτη φορά.


Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου προσφέρει επίσης ακτίνες κινήτρου που θα μας εμπνεύσουν και θα μας τροφοδοτήσουν για να αντιμετωπίσουμε τυχόν απαιτητικές εργασίες που θα χρειαστεί να ολοκληρωθούν. Πολύ πιθανόν θα βιώσουμε μια ξαφνική έκρηξη εμπιστοσύνης και διαύγειας, επιτρέποντάς μας να λάβουμε δύσκολες αποφάσεις.


Προσφέρεται κοσμική υποστήριξη, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι κάτω από αυτόν τον σκοτεινό ουρανό της Νέας Σελήνης.


Υπό τις ενέργειες αυτής της πρώτης Νέας Σελήνης του 2021, καθώς ανεβαίνετε στο βουνό σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να θαυμάσετε το ταξίδι που έχετε κάνει μέχρι τώρα.


Τιμήστε πόσο έχετε ωριμάσει και πώς οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.


Το 2020 δεν ήταν μια χαμένη χρονιά. Ήταν μια χρονιά αφύπνισης, μια χρονιά για να ευθυγραμμίσουμε εκ νέου τις αξίες μας και να δούμε τα πράγματα με νέα ματιά.


Αξιοποιήστε όλα όσα έχετε μάθει και εφαρμόστε τα σε οποιονδήποτε σπόρο πρόθεσης φυτεύετε αυτήν τη νύχτα της Νέας Σελήνης.


Το μήνυμα για τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι:


«Καθαρίζετε το κάρμα προηγούμενων ζωών και βιώνετε μια αναγέννηση αυτή την περίοδο. Ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας στα θαύματα που αρχίζουν να ρέουν προς εσάς»



Καλή και όμορφη Νέα Σελήνη!




Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω



Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ


bottom of page