top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο


photo at www.wallpapers.com

Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου 2021. Η έναρξη αυτού του νέου κύκλου φέρνει ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από την ενέργεια των Εκλείψεων με την οποία εργαζόμασταν. Η έναρξη αυτού του νέου κύκλου αντιπροσωπεύει τα πρώτα βήματα στο νέο μονοπάτι που έχουν ήδη ανοίξει οι Εκλείψεις για εμάς.


Οι Εκλείψεις είναι ισχυρές Πύλες αναγέννησης. Μπορούν να κλείσουν πόρτες, να ανοίξουν πόρτες και να ταρακουνήσουν τη ζωή μας σε μια προσπάθεια να μας ωθήσουν σε μια πορεία υψηλότερης συνειδητότητας.


Αυτό το νέο και υψηλότερο μονοπάτι που έθεσαν οι Εκλείψεις είναι εδώ τώρα, και αυτόν τον Ιούλιο η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το πρώτο στάδιο του ταξιδιού μας.


Καθώς βρισκόμαστε σε αυτό το νέο ταξίδι, η Νέα Σελήνη του Ιουλίου είναι η τέλεια ευκαιρία να θέσουμε προθέσεις γύρω από αυτό που θέλουμε να ενσωματώσουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο.


Ποιες ενέργειες θέλετε να καλέσετε; Πώς θέλετε να πλοηγηθείτε σε αυτό το νέο κεφάλαιο που είναι τώρα μπροστά σας;


Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κλείσετε τα μάτια σας και να οραματιστείτε τις ενέργειες που θέλετε να αγκαλιάσετε, να μεταφέρετε και να αποτυπώσετε σε αυτό το νέο μονοπάτι. Φανταστείτε αυτές τις ενέργειες να ρέουν μέσα από το σώμα σας και να βυθίζονται βαθιά στη Γη.


Η ενέργεια του Καρκίνου αυτής της Νέας Σελήνης μπορεί επίσης να υπηρετήσει ως οδηγός, βοηθώντας μας να περιηγηθούμε στα πρώτα στάδια αυτού του νέου μονοπατιού.


Ο Καρκίνος συμβολίζεται με τον κάβουρα. Ο κάβουρας είναι συμπονετικός και φροντιστικός, αλλά και ατρόμητα πιστός και προστατευτικός. Το σκληρό εξωτερικό περίβλημα αντιπροσωπεύει την ικανότητα του καβουριού να προστατεύει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και αυτά που αγαπά. Το απαλό εσωτερικό αντιπροσωπεύει την ευαίσθητη, στοργική καρδιά από την οποία το καβούρι κινητοποιείται.


Πώς μπορείτε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της απαλότητας της καρδιάς και των σκληρών ορίων που χρειάζονται για να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι;


Ο κάβουρας μεταφερει επίσης το σπίτι του μαζί του, το οποίο αντιπροσωπεύει την επιθυμία του να αισθάνεται πάντα ασφαλής. Υπό αυτές τις ενέργειες της Νέας Σελήνης, μπορούμε επίσης να σκεφτούμε τρόπους για να νιώσουμε πιο ασφαλείς και «σαν στο σπίτι μας» οπουδήποτε κι αν έχουμε προσγειωθεί.


Το να νιώθει κάποιος σαν στο σπίτι του έχει να κάνει με την αποδοχή. Ας αγκαλιάσουμε ότι εδώ χρειάζεται να είμαστε, παρόλο που μπορεί να αντιμετώπιζουμε προκλήσεις ή φόβους.


Υπό τις ενέργειες της Νέας Σελήνης του Ιουλίου, σκεφτείτε πώς μπορείτε να αγκαλιάσετε αυτήν την ιδέα, να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Πώς μπορείτε να μεταβείτε σε μια κατάσταση αγάπης και γαλήνης τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό σας κόσμο;


Η εξάσκηση αυτο-φροντίδας με το να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να υποστηρίζετε τον εαυτό σου, να θέτετε όρια και να συνδέεστε με τη συμπόνια, αποτελούν όλα εργαλεία που θα σας εξυπηρετήσουν υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.


Μια άλλη δραστήρια ενέργεια σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι ο Χείρων. Ο Χείρων είναι ένας αστεροειδής γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής. Λέγεται επίσης ότι αντιπροσωπεύει τη γέφυρα μεταξύ μιας κατάστασης συνειδητότητας προς μια άλλη.


Ο Χείρων φέρνει μια θεραπευτική ποιότητα σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Αυτή είναι μια ήπια, υποστηρικτική ενέργεια που μπορούμε να αξιοποιήσουμε ώστε να βοηθήσουμε στην ανακούφιση τυχόν πόνων από παλιά τραύματα.


Θα δούμε αυτά τα παλιά τραύματα με νέο φως, και θα ανακαλύψουμε τη δύναμη και τη σοφία που μας έχουν δώσει, παρά τον πόνο και τη θλίψη. Επίσης, θα βρεθούμε να αγκαλιάζουμε τον δικό μας εσωτερικό πληγωμένο θεραπευτή και θα επιτρέψουμε στις πληγές μας να γίνουν ισχυρά εργαλεία θεραπείας για τον εαυτό μας και τους άλλους.


Εάν αναζητάτε θεραπευτική ενέργεια στη ζωή σας για οποιονδήποτε λόγο, καλωσορίστε τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης. Θέστε μια πρόθεση για αυτές τις θεραπευτικές ενέργειες να ρέουν μέσα από το ενεργειακό κέντρο της κορώνας σας και έξω από τα πέλματα σας. Αγκαλιάστε τη θεραπεία καθώς το συστημα σας θα νιώθει όλο και περισσότερη ανακούφιση και απελευθέρωση.


Συνολικά, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στην ένταση των προηγούμενων σεληνιακών κύκλων με τους οποίους εργαστήκαμε.


Αν και μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση και παλιά τραύματα, μας προσφέρει επίσης θεραπευτικές ανακαλύψεις οι οποίες θα μας εμπνεύσουν να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να οδηγήσουμε με αγάπη.


Με όποιον τρόπο κι αν βιώσετε τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης, να θυμάστε ότι η αυτο-αγάπη, η αυτο-φροντίδα και το συναίσθημα ‘σαν στο σπίτι σας’ μέσα σας καθώς και το νέο μονοπάτι που έχει ξεκινήσει τώρα, αποτελούν όλα υποστηρικτικούς τρόπους για να πλεύσετε με ασφάλεια μέσα σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο.




Καλή και γαλήνια Νέα Σελήνη!




Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Καρκίνο



Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ


bottom of page