top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Τοξότη


photo on www.1zoom.me

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου. Είναι μια Νέα Σελήνη γεμάτη αφθονία που φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για να κάνουμε το άλμα πίστης, και να εργαστούμε ξανά με τομείς της ζωής μας που είχαμε ξεχάσει.


Από την ισχυρή Νέα Σελήνη στις 27 Οκτωβρίου τον περασμένο μήνα, όλοι εργαζόμαστε εντατικά για να απελευθερώσουμε τους φόβους μας. Με τον Ερμή επίσης ανάδρομο, θέματα από το παρελθόν ίσως να μας επισκέφτηκαν ή ίσως χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε κάποια δυνατή πρόκληση.


Από τότε, όλοι μας έχουμε καθοδηγηθεί να φτάσουμε βαθιά και να αναδυθούμε με μια νέα δύναμη.


Αφιερώστε λίγα λεπτά για να προσδιορίσετε τι ήταν αυτό για σας. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να τιμήσετε το σεληνιακό σας ταξίδι και να σκεφτείτε όλα όσα έχετε επιτύχει και όλα όσα έχετε ολοκληρώσει.


Οτιδήποτε κι αν ήρθε στο μονοπάτι σας, τελικά καταφέρατε να το ξεπεράσετε. Ότι έχει γίνει, βρίσκεται τώρα στο παρελθόν και καθώς καλωσορίζουμε τη σκοτεινή Σελήνη στον Τοξότη, είναι καιρός να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο κεφάλαιο.


Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνάται από τον Κένταυρο που στοχεύει το βέλος του στον ουρανό.


Ο Κένταυρος είναι μισό-άλογο, μισός άνθρωπος και είναι από τη φύση του θεραπευτής. Κρατάει μια σοφία που έχει κληρονομήσει μέσα από το πέρασμα πολλών ζωών και μέσα από πολλά βασίλεια του Γαλαξία. Αυτή η σοφία του επιτρέπει να κατευθύνει το βέλος του προς την κατεύθυνση που υποστηρίζει πάντα την υψηλότερη εξέλιξή του.


Υπό τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια με ευκολία. Μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε την διαισθητική σοφία που ζει μέσα μας και να γνωρίσουμε τον σωστό τρόπο να κατευθύνουμε το βέλος μας.


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι άφθονη και έχει τη δύναμη να φέρει νέες ευκαιρίες ή νέες πληροφορίες στην επιφάνεια.


Ίσως να βιώσουμε κάποια μετατόπιση ή να δούμε αυτές τις μετατοπίσεις να παίζουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια σκηνή ή ακόμα και μέσω της Μητέρας Φύσης.


Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες ίσως να προκαλέσουν τον φόβο μας για αλλαγή. Όμως αν σταματήσουμε και συντονιστούμε με τη δική μας εσωτερική σοφία, αναγνωρίζουμε τότε πιο εύκολα ποια κατεύθυνση χρειάζεται να στοχεύσει το βέλος μας.


Παρόλο που ίσως να μην έχουμε κανέναν έλεγχο σχετικά με το πού ακριβώς θα προσγειωθεί το βέλος μας, θα επιλέξουμε την κατεύθυνση στην οποία επιθυμούμε να το στείλουμε. Αυτή η επιλογή είναι μια δύναμη που όλοι θα ασκήσουμε καθώς αρχίζουμε τον κύκλο αυτής της Νέας Σελήνης.


Οτιδήποτε κι αν έρχεται στο μονοπάτι μας, γνωρίζουμε ότι μας προσφέρεται συγχρόνως μια προστατευτική ενέργεια. Ενώ ο κόσμος μας μπορεί να ταρακουνηθεί, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στέλνει προστασία και την ευκαιρία να δούμε τον κόσμο από μια νέα πλεονεκτική θέση.


Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές σε αυτή τη ζωή. Υπάρχουν μόνο μαθήματα και μόνο εξέλιξη. Όπως και η Νέα Σελήνη, έτσι και εμείς έχουμε την ευκαιρία να ξαναρχίσουμε, να αναδυθούμε και να γεννηθούμε ξανά.


Υπάρχει μια θεραπευτική ποιότητα στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη που θα μας καθοδηγήσει. Αυτή η θεραπευτική ποιότητα ζητά να αποδεχτούμε τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, αλλά το πιο σημαντικό, να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας.


Χρειάζεται να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας για όλα όσα έχει κάνει ή δεν έχει κάνει. Χρειάζεται να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας για τις αποτυχίες, για τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και τις πράξεις μας.


Αξίζετε αυτή τη συγχώρεση. Καθώς θα την προσφέρετε στον εαυτό σας, ειδικά υπό τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης, θα σας απελευθερώσει για να καλοδεχτείτε τις νέες ευκαιρίες που έρχονται.


Δεν είναι ποτέ αργά για να αλλάξετε κατεύθυνση. Δεν είναι ποτέ αργά να προσπαθήσετε ξανά. Δεν είναι ποτέ αργά για να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσει.


Απολαύστε τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη για όλα όσα προσφέρει και για όλα όσα φέρνει, γιατί ουσιαστικά είναι η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς.


Τον επόμενο μήνα, τον Δεκέμβριο, η ενέργεια της Νέας Σελήνης θα επισκιαστεί από μια ιδιαίτερη Έκλειψη Ηλίου. Αυτή η Έκλειψη Ηλίου είναι ισχυρή και δηλώνει το άνοιγμα μιας Πύλης, αλλά θα μάθετε περισσότερα για αυτή τη σημαντική ημέρα τον επόμενο μήνα!


Επιτρέψτε στις δονήσεις της Νέας Σελήνης στον Τοξότη να σας ξεπλύνουν. Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και μην κρυφτείτε από το σκοτάδι. Αντιθέτως, αγκαλιάστε το ως μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και μια ευκαρία για να ζωγραφίσετε τον κόσμο με τα δικά σας χρώματα.


Οπλίστε το τόξο σας και στοχεύστε το βέλος σας όμορφα και ψηλά! Βάλτε στόχο να φτάσετε στο Φεγγάρι, γιατί ακόμα και αν δεν το πετύχετε, σίγουρα θα προσγειωθείτε ανάμεσα στα αστέρια!


Να έχετε μια Όμορφη Νέα Σελήνη!


Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: “Διαλογισμός-Νέα Σελήνη στον Τοξότη”. Πραγματοποιείται την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Μπορείτε να διαβάσετε επίσης την Τελετουργία στον Τοξότη





126 views0 comments
bottom of page