top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο


photo at pinterest

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην επαναστατική ενέργεια του Υδροχόου. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει καινοτομία, αφύπνιση και επέκταση. Θα μας φέρει νέες ιδέες, νέες φιλοδοξίες και το δώρο να βλέπουμε τον εαυτό μας στον άλλον.


Αυτό στο οποίο επιλέγουμε να επικεντρωθούμε επεκτείνεται. Παρόλο που αυτό ισχύει πάντα, μπορούμε να νιώσουμε να ενισχύεται υπό τις ενέργειες αυτής της νέας Σελήνης στον Υδροχόο.


Σε τι επιλέγετε να εστιάσετε την προσοχή σας;


Αυτή η ισχυρή συμπυκνωμένη δόση ενέργειας του Υδροχόου μπορεί να διοχετευτεί με οποιονδήποτε τρόπο νιώσετε το κάλεσμα.


Πού μπορείτε να επεκτείνετε το όραμά σας;

Πώς μπορείτε να φέρετε καινοτομία σε όλα όσα κάνετε;

Πού μπορείτε να αγκαλιάσετε τη ροή της αλλαγής;


Αυτή η ενέργεια υπάρχει εδώ για να την αξιοποιήσετε και να εργαστείτε μαζί της. Γι’ αυτό συνδεθείτε με το δικό σας εσωτερικό Σύμπαν και δείτε που νιώθετε το κάλεσμα σας.


Κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί μια τέλεια στιγμή για να ορίσετε νέες προθέσεις και να σκεφτείτε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε για τον επόμενο μήνα. Όμως με όλη αυτή την έντονη ενέργεια, θα χρειαστεί να αφιερώσουμε χρόνο για να επαναφορτίσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τη δική μας εσωτερική δύναμη.


Οι πρακτικές αυτοβελτίωσης, ειδικά αυτές που επικεντρώνονται στη συγχώρεση και στον καθαρισμό αρνητικών συναισθημάτων και εμπειριών από το παρελθόν μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικές αυτήν τη στιγμή. Μια απλή και πολύ αποτελεσματική πρακτική είναι η πρακτική Ho’oponopono.


Πολύ πιθανόν να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο και μπερδεμένοι. Αυτό είναι πάντα το σήμα σας για να βγείτε από τις σκέψεις του μυαλού και να συνδεθείτε με την καρδιά σας.


Πολύ συχνά χανόμαστε στη φλυαρία του μυαλού μας. Όμως, υπάρχει δύναμη να σιωπήσουμε τις σκέψεις μας, έτσι ώστε η εσωτερική μας γνώση να ανέλθει στην επιφάνεια.


Με όλη αυτή την ισχυρή ενέργεια να αιωρείται στη Νέα Σελήνη του Υδροχόου, αξίζει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας να στρέφει την προσοχή του σε σκέψεις που σας κάνουν να νιώθετε καλά και αισιόδοξα.


Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μας καθοδηγήσει να συνεισφέρουμε περισσότερο στην κοινωνία μας. Η δημιουργία κοινότητας, ισότητας και κοινωνικών προγραμμάτων που ωφελούν όλους, είναι εφικτή υπό αυτήν την ενέργεια.


Καθώς πρόκειται για μια Νέα Σελήνη, οι σπόροι που φυτεύονται τώρα θα ανθίσουν τους επόμενους μήνες και χρόνια.


Αυτό στο οποίο επιλέγετε να εστιάσετε επεκτείνεται. Σκεφτείτε λοιπόν πού θέλετε να κατευθύνετε την ενέργεια σας και επιτρέψτε στο Σύμπαν να κάνει τα υπόλοιπα.




Καλή και όμορφη Νέα Σελήνη!




Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Νέα Σελήνη στον Υδροχόο



Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ


bottom of page