top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Διδύμους

Updated: May 22, 2020


https://www.flickr.com/photos/agirygula/37499669764

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 ενισχύει την επικοινωνία και μεταφέρει ενέργεια από την Αφροδίτη, τον Ερμή, τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο.


Όλη αυτή η κοσμική δραστηριότητα ίσως να είναι λίγο κατακλυσμική, αλλά υπάρχει ένας τρόπος που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε προς όφελός μας.


Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την έναρξη του νέου σεληνιακού κύκλου. Είναι καιρός να φυτέψουμε σπόρους, να θέσουμε προθέσεις και να σκεφτούμε τι επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Επίσης, είναι περίοδος να στρέψουμε την προσοχή μας στον εσωτερικό μας κόσμο.


Σκεφτείτε τη Νέα Σελήνη σαν έναν σπόρο που έχει φυτευτεί. Ο σπόρος έχει προγραμματιστεί με έναν συγκεκριμένο κωδικό αλλά κείτεται εκεί, θαμμένος στο σκοτεινό έδαφος, χωρίς να γνωρίζετε στο τι θα εξελιχθεί.


Η Νέα Σελήνη είναι πραγματικά η Σκοτεινή Σελήνη όπου ο νυχτερινός ουρανός είναι σκοτεινός χωρίς ορατό φεγγάρι.


Αυτή είναι μια εποχή μαγείας, σκοταδιού – όχι το σκοτάδι που σας κρατάει ξύπνιους τη νύχτα, αλλά το σκοτάδι της μεταμόρφωσης, του άγνωστου.


Υπάρχει μαγεία στο άγνωστο. Υπάρχει μαγεία σε αυτό το σπόρο τον οποίο περιμένετε να βλαστήσει. Έτσι ξεκινά όλη η δημιουργία! Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η στιγμή για να τιμήσετε και να συντονιστείτε με αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις.


Καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, ίσως να νιώσουμε ότι κάποιος μας τραβάει προς δύο κατευθύνσεις. Ίσως να νιώσουμε ότι η καρδιά μας θέλει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, και το μυαλό μας θέλει να πάει σε ένα άλλο.


Ίσως απλά να βιώσουμε μια αίσθηση σύγχυσης, μια αίσθηση απώλειας ή ακόμη και απελπισία. Η σκοτεινή νύχτα της Νέας Σελήνης μπορεί να φαίνεται ατελείωτη, αλλά το φως επιστρέφει πάντα.


Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν τη σύνδεση με τη Γη και τους Ουρανούς. Το να είσαι η γέφυρα ανάμεσα σε αυτά τα δύο πεδία φέρνει στη σκέψη το τι είναι ζωή! Και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μας καλεί να το ανακαλύψουμε.


Πώς ζούμε συνδεδεμένοι με τη φυσική πραγματικότητα που βλέπουμε και την πνευματική πραγματικότητα που νιώθουμε;


Ο ανάδρομος Κρόνος είναι ενεργός σε αυτή τη Νέα Σελήνη και παρέχει κάποια γειωμένη ενέργεια. Μας υποστηρίζει στον καθορισμό στόχων και στο να σκεφτούμε τις καταστάσεις με πιο πρακτικό και μεθοδικό τρόπο.


Ο Κρόνος θέλει να αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις σε αυτήν τη Νέα Σελήνη ώστε να κάνουμε σοφές επιλογές που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.


Ο Κρόνος μας ζητά να γίνουμε πραγματικοί με αυτό που συμβαίνει στη ζωή μας. Θέλει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα και να εφαρμόσουμε τα σχέδια μας όσο καλύτερα μπορούμε.


Ποια βήματα και δράσεις μπορείτε να κάνετε σε αυτήν τη Νέα Σελήνη που θα υποστηρίξει και θα θρέψει το μέλλον σας; Προς τα πού θέλετε να κατευθυνθείτε;


Ενώ ο Κρόνος προσθέτει κάποια πρακτικότητα και γείωση, έχουμε επίσης ισχυρή ενέργεια του νερού και του αέρα που μεταδίδεται από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα.


Ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκονται στις ίδιες ακριβώς μοίρες, στις 20 μοίρες των Δίδυμων, τη στιγμή αυτής της Νέας Σελήνης.


Αυτό το κοσμικό ντουέτο δημιουργεί μια όμορφη ομάδα, αλλά και οι δύο ευθυγραμμίζονται με τον Ποσειδώνα και εδώ είναι όπου εμφανίζονται τα σύννεφα.


Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της πνευματικότητας και των ονείρων, αλλά επίσης και των ψευδαισθήσεων. Ο Ποσειδώνας μπορεί να χρωματίσει την πραγματικότητά μας, επιτρέποντάς μας να δούμε νέες δυνατότητες αλλά μπορεί να φέρει και ομίχλη.


Με την παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, ίσως να νιώσουμε λίγο μπερδεμένοι για το ποιο μονοπάτι να επιλέξουμε. Αυτή η ενέργεια μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση έλξης προς δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα ή να δημιουργήσει ένα αίσθημα αποσύνδεσης μεταξύ της καρδιάς και του νου μας.


Για να πλοηγηθείτε σε αυτήν την ενέργεια, πηγαίνετε στο μέρος της εσωτερικής σας γνώσης.


Έχουμε τόση ενέργεια στον Κόσμο αυτή τη στιγμή που μας υποστηρίζει! Έτσι μπορούμε να βουτήξουμε βαθιά και να εμπιστευτούμε τη διαδικασία που ξεδιπλώνεται γύρω μας.


Αντί να χαθούμε στην αναποφασιστικότητα, μας ζητείται να περιμένουμε και να εμπιστευτούμε ότι θα καθοδηγηθούμε στις σωστές απαντήσεις.


Οι σωστές απαντήσεις είναι πάντα εκεί! Με γλυκιά υπομονή, θα απελευθερωθούμε από την ομίχλη ώστε να βρούμε το μονοπάτι προς το μέρος που θέλουμε να φτάσουμε.


Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να νιώσουμε ότι έχουμε θαφτεί στο σκοτάδι. Όμως, αυτό σημαίνει απλά ότι βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε το μονοπάτι μας προς ένα νέο φως.


Αυτή είναι μια δυνατή περίοδος για τελετουργική εργασία, για καθορισμό προθέσεων και για να σκεφτούμε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας.


Αν και δεν χρειάζεται να χαρτογραφήσουμε ολόκληρη τη ζωή μας, αυτοί οι πλανήτες ενώνονται για να μας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουμε τι πραγματικά επιθυμούμε και πως μπορούμε να το υλοποιήσουμε.


Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας σοφία και αν αισθανθείτε μπερδεμένοι, εισέλθετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να περιμένει έως ότου αναδυθεί η σωστή απάντηση. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να περιμένει μέχρι να συναντήσει τη γνώση.



Καλή Νέα Σελήνη!



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: Διαλογισμός -Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Πραγματοποιείται την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Η Τελετουργία για τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι εδώ



101 views0 comments
bottom of page