top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης/Νέας Σελήνης στον Τοξότη


photo on pinterest


Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου φέρνει επέκταση, μεταμόρφωση και ξαφνικές αλλαγές με σημαντική εξέλιξη.


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μεταφέρει μια δυνατή ενέργεια για καινούργια ξεκινήματα. Πολλοί θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να κάνετε αλλαγές σε παλιές προθέσεις ή στόχους και να τις ανανεώσετε.


Αυτή η Νέα Σελήνη θα συναντηθεί με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Τοξότη. Ο Νότιος Δεσμός αντιπροσωπεύει τις προηγούμενες ζωές μας, τους καρμικούς κύκλους, τις ενέργειες που έχουμε μεταφέρει ή έχουμε κατακτήσει στις προηγούμενες ζωές σας. Από την άλλη, ο Βόρειος Δεσμός συνδέεται περισσότερο με την αποστολή της ζωής μας, σε ποιους τομείς χρειάζεται να ωριμάσουμε και να εξελιχθούμε, καθώς και με τις ενέργειες που χρειάζεται να κατακτήσουμε στη διάρκεια αυτής εδώ της ζωής.


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει την ευκαιρία να θέσουμε νέες προθέσεις και να ξεκινήσουμε συνειδητή προσπάθεια για να ανυψωθούμε, να θεραπευτούμε και να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς του παρελθόντος μας. Με αυτόν το τρόπο θα κλείσουμε οριστικά τους παλιούς, καρμικούς κύκλους.


Με την ενέργεια του Τοξότη θα υπάρχει ισχυρή επιρροή για να απελευθερωθούμε και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να ελέγξει ή να αποφασίσει για εμάς. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μας καθοδηγήσει να λάβουμε αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με αυτό που επιθυμεί βαθιά η ψυχή μας.


Πολύ πιθανόν να νιώσετε αρκετά συναισθηματικοί και αυτή είναι η ενέργεια της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης. Παραμείνετε ανοιχτοί και επιτρέψτε στις προκλήσεις και στις αλλαγές να γίνουν ο νέος σας δρόμος προς την εξέλιξη και την μεταμόρφωση.


Αφιερώστε χρόνο για να γειώσετε τις ενέργειές σας, να διαλογιστείτε ή κάντε ό, τι σας ταιριάζει καλύτερα. Βρείτε σταθερότητα και συνδεθείτε με την ψυχή σας και το κέντρο της καρδιάς σας. Λάβετε διαύγεια για το τι είναι αυτό που θα κάνει την ψυχή σας ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη.


Η ενέργεια του Τοξότη θα μας βοηθήσει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Αυτή η ενέργεια μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα του μονοπατιού που εξυπηρετεί το ανώτερο καλό σας. Αυτή η ενέργεια μπορεί πραγματικά να σας επηρεάσει για να αλλάξετε τις προοπτικές σας στη ζωή. Θα φέρει μια ισχυρή επιθυμία για επέκταση, για να αναβαθμίσετε τη συνειδητότητα σας, καθώς και να αναπτύξετε μια πιο αισιόδοξη στάση για τη ζωή ή για τον εαυτό σας, για το μέλλον και το μονοπάτι σας.


Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται με μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη η ενέργεια είναι έντονη, οπότε θα θέλετε να εστιάσετε τις προθέσεις σας πιο εσωτερικά - όπως στην προσωπική σας εξέλιξη και επέκταση.


Η ενέργεια του Τοξότη θα σας καθοδηγήσει να επικεντρωθείτε στην επέκταση της σοφίας, της συνειδητότητας και των πνευματικών σας πεποιθήσεων.


Η Ολική Ήλιακή Έκλειψη θα σας οδηγήσει να θέσετε νέους στόχους που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε περιοχές που αισθάνεστε ότι χρειάζεστε, να δημιουργήσετε χώρο για τη θεραπεία σας και να τιμήσετε τα συναισθήματά σας. Θα σας καθοδηγήσει να αφιερώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να τον γνωρίσετε σε πιο βαθύ επίπεδο, να αρχίσετε να κάνετε καθημερινές πρακτικές για ανύψωση της συνειδητοτητας σας, να ανακαλύψετε την εσωτερική σας αλήθεια και όλη τη σοφία που κρατάτε και που είναι στη διάθεσή σας.


Σε αυτή τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ανοίξτε την καρδιά σας, ακούστε την καρδιά σας και αρχίστε να παίρνετε περισσότερες αποφάσεις που προέρχονται από την καρδιά σας. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε πού θέλετε να επεκταθείτε, πώς μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί και συμπονετικοί, πού μπορείτε να είστε πιο θαρραλέοι. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τους φόβους σας, να τους αφήσετε πίσω και να κάνετε αυτό το άλμα πίστης στο άγνωστο με πλήρη πίστη στον εαυτό σας. Ανεξάρτητα από το πού κατευθύνεστε, θα είστε εντάξει και θα βρίσκεστε ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είστε.


Αυτή η Ολική Ηλιακή Έκλειψη με τις ενέργειες του Τοξότη θα φέρει σημαντικές πνευματικές αναβαθμίσεις και αφυπνίσεις και πολλοί θα ανοίξετε για να κατανοήσετε νέες ιδέες, προοπτικές και φιλοσοφίες.


Μπορεί να το αισθανθείτε σαν ένα μεγάλο κάλεσμα αφύπνισης, μια συνειδητοποίηση του "γιατί ζω έτσι;" και εκεί να νιώσετε έντονη επιθυμία να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.


Αυτή είναι επίσης η τελευταία Νέα Σελήνη για το 2020, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να αναλογιστούμε πόσο ωριμάσαμε, πόσο έχουμε ξεπεράσει παλιά μοτίβα, τι έχουμε θεραπεύσει και ποιες προκλήσεις μας έφεραν σημαντικά μαθήματα μέσα σε αυτό το έτος.


Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να ξεκαθαρίσετε ποιες επιλογές θέλετε να κάνετε, ποια διαδρομή θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε και τι θέλετε να συνεχίσετε να δημιουργείτε.


Αυτή η Ολική Ηλιακή Έκλειψη συνδέεται με την Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που είχαμε στις 5 Ιουνίου. Θυμηθείτε για λίγο εκείνη την περίοδο. Τι συνέβη τότε; Πόσο έχετε αλλάξει από τότε; Τι ολοκληρώθηκε τότε; Έχουν εμφανιστεί ξανά κάποιοι από τους παλιούς κύκλους ή τα μοτίβα σας; Ποιες νέες προθέσεις μπορείτε να ορίσετε τώρα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να μεταμορφωθεί και να εξελιχθεί;


Αγκαλιάστε την εποχή της ζωής σας, γειωθείτε με αυτήν την ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης και κρατήστε την καρδιά και το μυαλό σας συνδεδεμένα με το θαύμα που εσείς είστε.


Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη μεταφέρει την πιο φωτεινή ενέργεια που έχουμε ζήσει όλη αυτή τη χρονιά.


Παραμείνετε ανοιχτοί στο φως παρόλο που μπορεί να υπάρχει και σκοτάδι. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και στρέψτε την καρδιά σας προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.



Καλή και όμορφη Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Έκλειψης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Ολική Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη στον Τοξότη


Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ

bottom of page