top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στην Παρθένο

Updated: Mar 11, 2020


Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου. Λίγο μετά την αποκορύφωση αυτής της Πανσελήνου, ο κυβερνήτης-πλανήτης της Παρθένου, ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία τροχιά, σηματοδοτώντας το τέλος της ανάδρομης πορείας του.


Η παρουσία αυτών των δύο ενεργειών επιτρέπουν να φωτιστούν θέματα ώστε να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. 


Η Πανσέληνος στην Παρθένο μας καλεί να φροντίσουμε την υγεία μας, να παραμείνουμε ενυδατωμένοι και να αφιερώσουμε χρόνο για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας.


Αυτή η Πανσέληνος πρόκειται να φωτίσει θεματα που ήταν μέχρι τώρα ασαφή. Θα μας αφήσει ίχνη στο μονοπάτι για να ακολουθήσουμε ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τον δρόμο μας μπροστά.


Ποια είναι αυτά στα οποία δεν δίνετε σημασία; Ποια σημάδια ή συμπτώματα απωθείτε;


Η Πανσέληνος στην Παρθένο μας καθοδηγεί να αναζητήσουμε την αλήθεια και να ακολουθήσουμε τα ίχνη που θα μας αφήσει. Έτσι, θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε νέες συνειδητοποιήσεις, θεραπείες και αφυπνίσεις.


Το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζεται από την Παρθένα κόρη. Αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει την είσοδο στη δική μας δύναμη και στην εσωτερική μας σοφία. Πρόκειται για τη γνώση ότι έχουμε τη δύναμη να θεραπεύουμε τον εαυτό μας, τους άλλους, τον πλανήτη και τη συλλογική καρδιά μας.


Ο Μάρτιος έχει τολμηρή, ισχυρή ενέργεια και με αυτή την Πανσέληνο, καθώς θα είναι μεγάλη και φωτεινή στον ουρανό, θα νιώσουμε τις εντάσεις και τις μεταμορφώσεις που επιφέρει αυτός ο μήνας.


Υπάρχει ισχυρή μεταμορφωτική ενέργεια που ρέει μέσα σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, και με αυτή την Πανσέληνο να φωτίζει και να τονίζει τα θέματα για εμάς, χρειάζεται να διασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε και φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας.


Προγραμματίστε το ετήσιο τσεκ-απ σας, κλείστε ραντεβού για να μιλήσετε με έναν θεραπευτή, περπατήστε στη φύση, διαλογιστείτε. Κάντε ό, τι χρειάζεστε για να τιμήσετε το δικό σας θεραπευτικό ταξίδι και να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας.


Η Πανσέληνος του Μαρτίου μας προετοιμάζει επίσης για την έναρξη του αστρολογικού έτους που ξεκινάει με την Εαρινή Ισημερία αργότερα αυτό το μήνα.


Είναι πια καιρός να εισέλθουμε σε έναν νέο κύκλο. Όμως, πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το νέο μονοπάτι που ανοίγεται για εμάς, χρειάζεται να επιτύχουμε την αποδοχή εδώ ακριβώς που βρισκόμαστε σήμερα.


Χρειάζεται να αποδεχτούμε ριζικά το παρελθόν μας, τους πόνους μας, τη θλίψη μας, τα λάθη μας, τους θριάμβους μας, την οικογένειά μας, την ιστορία μας, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.


Μερικές φορές χρειάζεται χρόνος για να αναδυθεί η αποδοχή και αυτό είναι εντάξει. Η Πανσέληνος στην Παρθένο καθαρίζει ένα μονοπάτι, ανάβει ένα φως και αν θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα προς τα εμπρός, αν είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε ότι έχει έρθει, τότε υπάρχει ενέργεια που θα μας στηρίξει και θα μας καθοδηγήσει.


“Αποδέχομαι. Αποδέχομαι όλα αυτά που έχουν συμβεί σε μένα. Αποδέχομαι τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής μου. Αποδέχομαι ότι έτσι είναι τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω αλλαγές, αλλά όσο περισσότερο αποδέχομαι, όσο περισσότερο αναγνωρίζω τις συνθήκες της ζωής μου, τόσο περισσότερες απαντήσεις θα έρθουν σε μένα με Αγάπη και Φως.”


Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της πνευματικότητας, είναι επίσης πολύ δραστήριος σε αυτή την Πανσέληνο. Θα μας καθοδηγήσει να βγούμε από το εγώ μας και να εισέλθουμε σε ένα χώρο καρδιάς και ψυχής.


Η ενέργειά του θα ενισχύσει τη διαίσθησή μας και θα μας δώσει ζωντανά ή προφητικά όνειρα. Κρατήστε σημειώσεις, καθώς αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Ποσειδώνας επικοινωνεί μαζί μας.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ενέργεια του Ποσειδώνα μας ενθαρρύνει να εργαστούμε από την καρδιά και να κρατάμε τον εγωισμό μας υπό έλεγχο. Μας ενθαρρύνει να αφήσουμε τη φυσική μας υπόσταση στην άκρη για λίγο και να δούμε τις καταστάσεις μέσα από το πρίσμα του ανώτερου εαυτού μας.


Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει. Καθώς η ζωή ξετυλίγεται, μπορεί να είμαστε αντιδραστικοί, μπορεί να κολλήσουμε, μπορεί να αναστατωθούμε και να προκληθούμε. Και αυτό είναι εντάξει. Είμαστε άνθρωποι, βρισκόμαστε ακόμα σε γήινο επίπεδο, το εγώ παραμένει μαζί μας και είναι σημαντικό να μάθουμε να πορευόμαστε με αυτό.


Παρόλα αυτά, χρειαζόμαστε επίσης και την πνευματική μας σύνδεση. Χρειάζεται να βγούμε έξω από τα εγκόσμια και τη φυσική μας υπόσταση και να δούμε ότι είμαστε πολλά περισσότερο.


Η ζωή είναι ένα προσωρινό ταξίδι, κανένας από μας δεν είναι εδώ για πάντα. Η Γη είναι ένα σχολείο στο οποίο ερχόμαστε να μάθουμε, να ωριμάσουμε, να εξελιχθούμε, να δοκιμάσουμε και να αποκτήσουμε εμπειρία.


Όλες αυτές οι εμπειρίες, ανεξάρτητα από το πόσο επώδυνες ή τραγικές, ή υπέροχες ή όμορφες είναι, βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν να ωριμάσουμε. Όσο μεγαλύτερη η πρόκληση της εμπειρίας, τόσο περισσότερη εξέλιξη μπορούμε να επιτύχουμε.


Είστε ισχυροί, είστε διαισθητικοί! Μπορείτε να συντονιστείτε με την Πανσέληνο και να της επιτρέψετε να σας καθοδηγήσει.


Η Πανσέληνος του Μαρτίου στην Παρθένο μας προετοιμάζει για αυτό το νέο κεφάλαιο που ξυπνάει. Είναι μια εποχή διαφωτισμού, θεραπείας και ριζικής αυτο-αποδοχής.


Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Πανσέληνος στην Παρθένο που πραγματοποιείται την Κυριακή 08 Μαρτίου



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Η Τελετουργία για την Πανσέληνο στην Παρθένο είναι εδώ


124 views0 comments
bottom of page