top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στην Παρθένο


photo at pixabay

Μετά από όλη την ένταση και τις σπάνιες κοσμικές ευθυγραμμίσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.


Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της θεάς Παρθένου και φαίνεται να είναι ένας όμορφος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε αυτόν εδώ τον μήνα.


Το 2021 προορίζεται να είναι μια μεταμορφωτική χρονιά και παρόλο που υπάρχουν πολλά περισσότερα να ξεδιπλωθούν, αυτή η Πανσέληνος μας υπενθυμίζει ότι έχουμε φτάσει στο σωστό μέρος.


Η εμφάνισή της στον νυχτερινό ουρανό μας, φέρνει ισορροπία, μια αίσθηση σύνδεσης με το κέντρο μας και γείωσης στη ζωή μας. Μας επιτρέπει να νιώσουμε σταθεροί, ότι τα πόδια και οι καρδιές μας φυτεύονται στο τέλειο έδαφος για εμάς.


Ίσως αυτό το τελευταίο διάστημα να βρεθήκατε ανάμεσα σε δύο επιλογές ή να νιώσατε αβεβαιότητα για πολλά πράγματα. Ίσως ο νους σας να αξιολόγησε, να αμφισβήτησε, ακόμη και να αναμάσησε το παρελθόν περισσότερο από όσο χρειαζόταν.


Υπό τη δύναμη αυτής της Πανσέληνου στην Παρθένο, υπάρχει μια ηρεμία που μπορεί να μας ξεπλύνει. Υπάρχει μια ηρεμία που μπορεί να μας υπενθυμίσει ότι είναι πάντα στη δύναμή μας να κάνουμε το καλύτερο σε όποιο μέρος και σε όποιο σημείο της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε.


Η Πανσέληνος στην Παρθένο μας υπενθυμίζει να διατηρήσουμε την πίστη, να αποκαταστήσουμε την ελπίδα μας και να θυμόμαστε ότι η αλλαγή με οποιαδήποτε μορφή, μπορεί πάντα να μας οδηγήσει σε μέρη που δεν είχαμε ποτέ ονειρευτεί και φανταστεί.


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αλλαγές που έχουν εμφανιστεί στο μονοπάτι σας; Πώς μπορείτε να αγκαλιάσετε τις τρέχουσες ενέργειες της δικής σας ζωής και να βρείτε έναν τρόπο για να νιώσετε γαλήνια μαζί τους;


Το να νιώθουμε γαλήνη με την αλλαγή και με την τρέχουσα κατάσταση δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται για να φέρει κάποια αποδοχή, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εσωτερική μας ευημερία.


Κάθε Πανσέληνος είναι πάντα μια περίοδος διαφώτισης. Ωστόσο λόγω των ενεργειών γύρω από αυτήν την Πανσέληνο, φαίνεται ότι οτιδήποτε χρειάζεται να αναδυθεί στην επιφάνεια θα πραγματοποιηθεί πριν την ημέρα της Πανσελήνου.


Πριν από την Πανσέληνο, θα λάβουμε κάποιες συγκλονιστικές, σοκαριστικές πληροφορίες που θα αγγίξουν βαθιά τα συναισθήματά μας ή θα μας βάλουν σε κατάσταση αμφισβήτησης.


Καθώς όμως η Πανσέληνος θα κορυφώνεται, φαίνεται ότι τα πράγματα θα σταματήσουν. Ενώ κάθε Πανσέληνος τείνει να αυξάνει τα συναισθήματα, η Πανσέληνος στην Παρθένο είναι λίγο πιο μαλακή στην ενέργειά της και θα μας επιτρέψει να δούμε τα πράγματα από ένα νέο και πιο ήπιο πλεονεκτικό σημείο.


Είναι σχεδόν σαν οτιδήποτε μας αποκαλύπτεται να φαίνεται υπό ένα νέο φως, χάρη στη δύναμη αυτής της Πανσελήνου.


Η Παρθένος εκπροσωπείται από την παρθένα Θεά, αλλά η «παρθένα» έχει αποκτήσει ένα νέο νόημα από τότε που ονομάστηκε αυτό το ζώδιο-σύμβολο. Η Παρθένος αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία, την εσωτερική δύναμη και την ελευθερία να κάνει οτιδήποτε την καλεί η καρδιά της.


Η Θεά Παρθένος, δεν χρειαζόταν σύντροφο, ήταν ολόκληρη και ολοκληρωμένη από μόνη της. Έφερε τη δύναμη όλων όσων χρειαζόταν για να ζήσει μια ολοκληρώμενη, ευτυχισμένη και εγκάρδια ζωή. Αυτή η δύναμη δεν γεννήθηκε από τραύμα ή εγώ, αλλά από τη σύνδεσή της με τον αληθινό και ανώτερο εαυτό της.


Η ικανότητα της Παρθένου να συνδέεται με τον ανώτερο εαυτό της, να ακούει τις ανάγκες του σώματός της και να ακολουθεί την καρδιά της ενώ παραμένει γειωμένη, είναι το δώρο που προσφέρεται σε όλους μας υπό την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου.


Πολλά διαφορετικά πράγματα μας εμποδίζουν από τη σύνδεσή μας με τον ανώτερο εαυτό μας. Αλλά όπως μας θυμίζει η Θεά Παρθένος, έχουμε πάντα τη δύναμη να καθαρίσουμε αυτά τα μπλοκαρίσματα και να ακούσουμε την αλήθεια και τη σοφία του ανώτερου εαυτού μας.


Σκεφτείτε τι σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ανώτερο εαυτό σας. Θα μπορούσε να είναι η επιλογή ενός τρόπου ζωής, κάποιες αμφιβολίες, ή απλά ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να το κάνετε?


Επιτρέψτε στις φωτεινές ακτίνες αυτής της Πανσελήνου να σας καθαρίσουν, να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε και να αφήσετε οποιαδήποτε μπλοκαρίσματα που σας κρατούν μακριά από τον ανώτερο εαυτό σας. Επιτρέψτε στη δύναμη αυτής της Πανσελήνου να λιώσει όλα όσα σας εμποδίζουν να συνδεθείτε.


Υπάρχει μια τάση κατά καιρούς, η ενέργεια της Παρθένου να είναι πολύ κριτική, ή να συνδέεται με την υπερβολική σκέψη πολλών πραγμάτων. Οπότε προσέξτε το αυτό και προσπαθήστε να επιστρέψετε στην καρδιά σας εάν παρατηρήσετε ότι πέφτετε σε αυτό το μονοπάτι.


Όταν είστε συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό σας, είστε συνδεδεμένοι με την εσωτερική σας θεότητα. Είστε σε θέση να νιώθετε σίγουροι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το ταξίδι σας προς το μέλλον.


Ο ανώτερος εαυτός σας γνωρίζει τον τρόπο. Οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο υπό αυτή τη γλυκιά Πανσέληνο για να συνδεθείτε, για να πιείτε το καταπραϋντικό τονωτικό που σας προσφέρει έτσι ώστε να ενθυμηθείτε τις δικές σας αληθινές δυνάμεις.



Καλή και όμορφη Πανσέληνο στην Παρθένο!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στην Παρθένο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

bottom of page