top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Ζυγό

Updated: Apr 3, 2021


photo at pixabay

Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 28 Μαρτίου φέρνει όμορφες, υψηλής δόνησης ενέργειες για θεραπεία, προστασία και αρμονία.


Τη στιγμή αυτής της Πανσέληνου στο Ζυγό, η Αφροδίτη, ο Χείρων και ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν. Η Σελήνη θα κάνει επίσης ένα τέλειο Τρίγωνο τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Άρη, γνωστό ως Μεγάλο Τρίγωνο. Επιπλέον, αυτή η Πανσέληνος θα είναι ωραία και πολύ κοντά στη Γη!


Όλα αυτά σε συνδυασμό προσδίδουν στην Πανσέληνο του Ζυγού ισχυρές ενέργειες και είναι πιθανό να μπορέσουμε να νιώσουμε τις δονήσεις της να περνούν μέσα από το σώμα μας.


Κάθε Πανσέληνος αποτελεί πάντα μια στιγμή απελευθέρωσης και καθώς αυτή είναι η πρώτη Πανσέληνος από την έναρξη της νέας αστρολογικής χρονιάς, θα βρεθούμε να καθαρίζουμε το παρελθόν.


Ένα νέο κεφάλαιο, ένας νέος τροχός ζωδιακού κύκλου έχει ξεκινήσει. Αυτή η Πανσέληνος μας υποστηρίζει να αφήσουμε όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας ώστε να δημιουργήσουμε χώρο για να ξεδιπλωθούν νέες ενέργειες.


Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά αυτόν τον ζωδιακό κύκλο τον Μάρτιο του 2020, ο κόσμος ήταν διαφορετικός. Όλοι έχουμε αλλάξει. Όλοι έχουμε εξελιχθεί και ωριμάσει.


Όλοι είχαμε νέες εμπειρίες που μας έχουν διαμορφώσει και μας συγκινήσει, και αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία μας να αναγνωρίσουμε και να απελευθερώσουμε όλα αυτά που δεν χρειάζεται να είναι πια μαζί μας.


Η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου στο Ζυγό μας υποστηρίζει επίσης στην εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ της παλιάς κατάστασης και της νέας κατάστασης. Υποστηρίζει τη χάρη και τη διάκριση που απαιτείται είτε για να τα κρατήσουμε είτε να αφήσουμε.


Η παρουσία του Χείρωνα και της Αφροδίτης μαζί με τον Ήλιο χρωματίζει επίσης την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου.


Ο Χείρων είναι ο αστεροειδής γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής. Αντιπροσωπεύει τις πληγές με τις οποίες μπαίνουμε σε αυτήν τη ζωή και τις πληγές που κληρονομούμε στην πορεία.


Αυτές οι πληγές είναι αυτές που είναι ραμμένες για πάντα στο ύφασμα του ταξιδιού μας.


Ενώ αυτές οι πληγές μας τραυματίζουν, μας οδηγούν επίσης στην ολοκλήρωση μας και μπορούν να θεωρηθούν ως βασικό μέρος του ταξιδιού της ψυχής μας.


Είναι αυτές οι πληγές, που μας δίνουν τη συμπόνια, τη δύναμη και τη σοφία να ανυψώνουμε το πεδίο μας σε μια νέα δύναμη και σε μια πιο αληθινή και πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού μας.


Μέσω της υπέρβασης αυτών των πληγών μπορούμε να θεραπεύσουμε και να εμπνεύσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και εκείνους γύρω μας.


Ο Χείρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Κριό. Μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι καιρός απλά για να απαλύνουμε τις πληγές μας, αλλά να τις επιτρέψουμε να χρησιμεύσουν ως καύσιμο για να μας βοηθήσουν να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας πολεμιστή.


Η παρουσία της Αφροδίτης σε αυτήν την ευθυγράμμιση των πλανητών μαλακώνει επίσης την ενέργεια, υπενθυμίζοντας ότι η άνοδος μας μπορεί να συμβεί στον δικό μας χρόνο, με τον δικό μας τρόπο, και από ένα μέρος αγάπης.


Αυτός ο συνδυασμός ενέργειας είναι απαλός και ευαίσθητος, επιτρέποντάς μας να ανοίξουμε στην αλήθεια για το ποιοι είμαστε. Είμαστε τέλειοι όπως είμαστε. Αξίζουμε να γίνουμε αποδεκτοί όπως είμαστε.


Είστε ολοκληρωμένοι, όμορφοι και τέλειοι ακριβώς όπως είστε.


Επίσης, η Πανσέληνος στο Ζυγό γλυκαίνει και με την ευθυγράμμιση του Μεγάλου Τριγώνου μεταξύ Σελήνης, Άρη και Κρόνου.


Και οι τρεις μαζί θα σχηματίσουν ένα τέλειο τρίγωνο, το οποίο λέγεται ότι φέρνει προστασία, αρμονία και ευκολία.


Το Μεγάλο Τρίγωνο θεωρείται θετικός οιωνός, όπου τα πράγματα ρέουν με εύκολη και ομαλή κατεύθυνση.


Τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος μπορεί να είναι έντονοι πλανήτες όταν εργαζόμαστε μαζί τους, αλλά σε αυτόν τον σχηματισμό, μας προσφέρουν κίνητρα, αφοσίωση, ευημερία και τη θέληση να τα καταφέρουμε μέσα από οποιεσδήποτε δυσκολίες.


Αυτό το Μεγάλο τρίγωνο της Πανσελήνου είναι ένα σημάδι, ότι οποιεσδήποτε δυσκολίες ή αγώνες που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή θα περάσουν σύντομα, ειδικά εάν αναλάβουμε θετική δράση, χρησιμοποιήσουμε την εσωτερική μας δύναμη και πηγές από τη σοφία εκείνων που έχουν έρθει πριν από εμάς.


Τα Μεγάλα Τρίγωνα ρέουν με ελάχιστη προσπάθεια, οπότε αν ψάχνετε για μια λύση αυτή τη στιγμή, είναι καλό να γνωρίζετε ότι είναι πιθανό να προκύψει από έναν τόπο άνεσης παρά από έναν αγώνα.


Ο συνδυασμός Άρη, Κρόνου και Σελήνης δείχνει επίσης ανταμοιβές μετά από σκληρή δουλειά. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα διαπιστώσετε ότι τα έργα και οι στόχοι για τους οποίους έχετε εργαστεί θα ανθίσουν σε μια νέα πληρότητα.


Κάθε Πανσέληνος αντιπροσωπεύει επίσης σημείο συγκομιδής και ολοκλήρωσης. Οπότε πολύ πιθανόν να βρεθείτε στο τέλος του δρόμου σε ένα μακρύ ταξίδι που έχετε εργαστεί σκληρά για να ολοκληρώσετε.


Σκεφτείτε αυτήν την Πανσέληνο στο Ζυγό ως μέρα αποφοίτησης και μια σημαντική μέρα για να γιορτάσετε όλα όσα έχετε ήδη πετύχει και όλα όσα έχετε ήδη γίνει.



Καλή και όμορφη Πανσέληνο!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στο Ζυγό


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

115 views0 comments
bottom of page