top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Ταύρο-Μπλε Φεγγάρι


photo on pinterest

Στις 31 Οκτωβρίου έχουμε το Μπλε Φεγγάρι στο ζώδιο του Ταύρου. Ένα Μπλε Φεγγάρι είναι η δεύτερη Πανσέληνος τον ίδιο μήνα. Σε πολλούς πολιτισμούς πιστεύεται ότι κατα τη διάρκεια αυτής της περιόδου το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων είναι ακόμα πιο λεπτό.


Αυτή η Πανσέληνος αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα και την απελευθέρωση όλων των αλλαγών και της μεταμόρφωσης που έλαβαν χώρα μέσα στον Οκτώβριο. Ήταν μια έντονη διαδρομή!


Αυτή η Πανσέληνος ενώνεται με τον Ουρανό, επίσης στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα γήινο ζώδιο που αγαπά την πολυτέλεια και τις απολαύσεις της ζωής και κάποιες φορές είναι λίγο περισσότερο πεισματάρης και αντιδραστικός στην αλλαγή. Και επειδή ο Ουρανός (ο πλανήτης της μεγάλης αφύπνισης και υπέρβασης) ενώνεται με την Πανσέληνο στον Ταύρο, ίσως νιώσουμε λίγο περισσότερο αντίσταση στην αναπόφευκτη αλλαγή που μας περιμένει.


Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα που ακολουθεί, είναι σημαντικό να στηριχτούμε στην υψηλότερη δύναμή μας και να παραμείνουμε στο κέντρο ισορροπίας μας. Αν και ο κόσμος ίσως να αισθάνεται οτι βρίσκεται μέσα σε μια χαοτική καταιγίδα, όταν συντονιζόμαστε με το κέντρο ισορροπία μας, είμαστε το ακίνητο, ήρεμο μάτι της καταιγίδας.


Χρειάζεται να εμπιστευτούμε ότι το Σύμπαν χειρίζεται όλες τις λεπτομέρειες αυτού του ταξιδιού και ο Ουρανός μας βοηθά να εισέλθουμε στην πολυαναμενόμενη νέα Εποχή του Υδροχόου - μια εποχή αυξημένης πνευματικής συνειδητότητας και ελευθερίας.


Καθώς το Μπλε Φεγγάρι πραγματοποιείται στην καρδιά της εποχής του Σκορπιού, κολυμπάμε στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού. Αυτό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια βαθιά συναισθήματα, προερχόμενα από το τσάκρα της βάσης σας - ντροπή, ενοχή, έλλειψη και ανασφάλεια. Αν και αυτό το εσωτερικό ταξίδι έχει έντονη εργασία, είναι μια δυνατή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τους παλιούς περιορισμούς και τις πεποιθήσεις που σας συνδέουν με το πρόγραμμα του θύματος.


Με τον Ερμή και τον Άρη να βρίσκονται ακόμα σε αναδρομή πορεία, είναι σίγουρα μια στιγμή για να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να επεξεργαστείτε οποιάδηποτε βαθιά συναισθήματα που προκύπτουν.


Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:


"Είσαι άφθονος και γεμάτος ευημερία. Γιόρτασε τη μεγαλοπρέπεια σου και κοίτα ψηλά στο φως για να δεις ένα ελπιδοφόρο μέλλον."


Σας εύχομαι ένα μεταμορφωτικό, θεραπευτικό, γεμάτο με θεϊκή αφύπνιση, Μπλε Φεγγάρι!



Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε με τις ενέργειες του Μπλε Φεγγαριού μπορείτε να συντονιστείτε με το Διαλογισμό μου για βαθιά ίαση και μεταμόρφωση.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


144 views0 comments
bottom of page