top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στους Διδύμους

Updated: Dec 9, 2019



Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς και πραγματοποιείται στις 12/12, λίγο πριν ξεκινήσει η εποχή των Εκλείψεων, με μια ισχυρή ενέργεια απελευθέρωσης.


Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, ίσως να βιώσουμε καταστάσεις που θα ξεδιπλώνονται σε ζεύγη ή σε δύο τομείς της ζωής μας ταυτόχρονα.


Ανεξάρτητα από το τι μας επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος, μας δίνει την ευκαιρία να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε όλα όσα δεν επιθυμούμε να έχουμε μαζί μας στο Νέο Έτος.


Είναι επίσης η ευκαιρία μας να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε τα θέματα που ανακυκλώνονταν τον τελευταίο μήνα ή κατά τη διάρκεια της τελευταίας Έκλειψης στις 16-17 Ιουλίου 2019.


Αν υπάρχει κάτι άλυτο από εκείνη την περίοδο, ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, θα διαπιστώσετε ότι η Πανσέληνος στους Διδύμους αρχίζει να αναδύει πράγματα ώστε να φέρει κάποια απελευθέρωση ή κλείσιμο κύκλων.


Ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά πολυάσχολος μήνας για πολλούς, με ταξίδια, οικογενειακές δεσμεύσεις, γιορτινές εκδηλώσεις και άλλα. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι δεν επιθυμείτε πια να μεταφέρετε μαζί σας το 2020.


Ποιες συνήθειες, μοτίβα ή συμπεριφορές είστε πρόθυμοι να αφήσετε ώστε να δημιουργήσετε χώρο για έναν νέο τρόπο ύπαρξης;


Αν κάτι έρχεται στο μυαλό σας, ορίστε μια πρόθεση, πείτε μια μικρή προσευχή, ή γράψτε το σε ένα χαρτί και κάψτε το. Κάνοντας αυτό υπό τις δονήσεις της Πανσελήνου στους Διδύμους θα έχετε επιπλέον υποστήριξη και η πρόθεσή σας θα τεθεί σε κίνηση.


Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια της Πανσελήνου για να ξεκουραστείτε, να αποκαταστήσετε το πεδίο σας και να αφήσετε όλα όσα είναι πυκνά και βαριά.


Υπάρχουν ισχυρές θεραπευτικές δονήσεις γύρω από αυτήν την Πανσέληνο καθώς αμέσως μετά την κορυφωσή της, ο Χείρωνας, ο αστεροειδής της θεραπείας θα επανέλθει σε ευθεία τροχιά καθώς ήταν ανάδρομος από τις 8 Ιουλίου 2019.


Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε το ετήσιο τσεκ-απ σας, για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σας και γενικά για να φροντίσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο.


Εάν έχετε οποιαδήποτε συμπτώματα υγείας, μην τα παραβλέψετε! Είναι καλό να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό σας ή να πάρετε μια δεύτερη ιατρική γνώμη. Η ανάληψη της ευθύνης για την υγεία σας θα είναι πραγματικά ευνοημένη υπό αυτή την Πανσέληνο.


Το ίδιο ισχύει και για την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία. Εάν χρειάζεστε κάποια υποστήριξη, απευθυνθείτε σε έναν θεραπευτή ή φίλο. Επίσης, προσπαθήστε να αποκτήσετε νέες συνήθειες όπως άσκηση, υγιεινή διατροφή ή διαλογισμό.


Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας υπό αυτή την ενέργεια καθώς υπάρχει μια μικρή ένταση και εστιάζοντας σε πράγματα που καταπραΰνουν και θεραπεύουν θα είναι το αντίδοτο.


Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί επίσης να φέρει προκλήσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά μας, κυρίως επειδή ο πλανήτης Αφροδίτη είναι πολύ δραστήριος.


Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσέληνου, η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σχηματίζοντας αυτό που είναι γνωστό ως τριπλό συνδυασμό και θα αισθανόμαστε την ενέργειά της έντονα!


Αν αισθανόμαστε λίγο αβέβαιοι για μια σχέση ή αντιμετωπίζουμε κάποιες προκλήσεις σε μια σχέση, αυτή η Πανσέληνος θα παρουσιάσει μια ευκαιρία για να προχωρήσουμε τα πράγματα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση είναι για το ανώτερο καλό μας.


Ο χωρισμός ή ο καθορισμός συγκεκριμένων ορίων με κάποιον δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση και η περίοδος των Χριστουγέννων μπορεί να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.


Εάν ζητήματα μιας σχέσης αναδυθούν αυτή την περίοδο, μην αισθανθείτε πίεση από την οικογένειά σας, από τις απόψεις των άλλων ή από την περίοδο των γιορτών. Είναι σημαντικό να πράξετε ό, τι είναι καλύτερο για εσάς!


Φυσικά, αυτό είναι εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Μην αισθάνεστε όμως ότι χρειάζεται να περιηγηθείτε σε όλα αυτά μόνοι σας. Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι είναι το ζώδιο της δυάδας, οπότε κοιτάξτε να βρείτε κάποιον για να σας βοηθήσει, είτε είναι φίλος, μέντορας ή ειδικός στο θέμα που σας απασχολεί.


Οι οικογενειακές σχέσεις μπορούν επίσης να έρθουν στο προσκήνιο υπό αυτές τις ενέργειες. Επομένως, εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι ή συναισθηματικά ευάλωτοι γύρω από αυτή την Πανσέληνο, θα ήταν σοφό να βρείτε έναν τρόπο να προστατευθείτε από οποιονδήποτε φέρνει δυνατή πρόκληση στη ζωή σας.


Παρόλο που αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στη επιφάνεια θέματα σε μια σχέση, γνωρίζουμε ότι είναι προτιμότερο να αποκαλυφτούν παρά να παραμένουν μέσα βαθιά θαμμένα!


Υπάρχει ιδιαίτερη δύναμη στο να γνωρίζουμε την αλήθεια και να γνωρίζουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε με κάποιον.


Εάν μια νέα αλήθεια ή πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο υπό αυτή την Πανσέληνο, σιγουρευτείτε ότι εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Δώστε, επίσης, χρόνο στον εαυτό σας για να αφομοιώσετε και να επεξεργαστείτε όλα τα γεγονότα πριν αποφασίσετε προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε.


Εάν το μονοπάτι μπροστά σας δεν είναι 100 τοις εκατό ξεκάθαρο μη πιεστείτε να δράσετε. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες που θα έρθουν κατά τη διάρκεια της εποχής των Εκλείψεων.


Ενώ η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να επισημάνει θέματα σχέσεων μπορεί επίσης να φέρει γλυκιά, δημιουργική, γεμάτη αγάπη ενέργεια!


Ίσως να αισθανόμαστε πιο ευαίσθητοι και πιο ανοιχτοί σε αυτήν την Πανσέληνο. Παρόλο που αυτό μπορεί μερικές φορές να φέρει τις δικές του προκλήσεις, μπορούμε συγχρόνως να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να φέρουμε στη ζωή μας αγάπη, συμπόνια και καλοσύνη. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θα μπορούσε να αξιοποιήσει όλο και περισσότερο αυτές τις δονήσεις!


Τα οικονομικά μας είναι ένας άλλος τομέας που μπορεί να τραβήξει την προσοχή μας υπό αυτή την Πανσέληνο. Αυτό είναι κάτι που πολλοί από εμάς τείνουν να αισθάνονται πιο έντονα αυτή την εποχή του χρόνου ούτως ή άλλως, αλλά υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια προς όφελός μας.


Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου, βάλτε ως προτεραιότητα να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό ή να οργανώσετε τα οικονομικά σας λίγο. Εξετάστε το άνοιγμα μια νέας επένδυσης ή κάντε ορισμένους οικονομικούς στόχους για το Νέο Έτος.


Μην μπείτε στον πειρασμό να κάνετε υπερβολικά έξοδα αυτή την περίοδο των γιορτών! Σκεφτείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.


Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η Πανσέληνος φέρνει κάποια αφθονία στο μονοπάτι σας ή αν έχετε να προσφέρετε, τότε θα διαπιστώσετε ότι είστε εσείς που φέρνετε την αφθονία γύρω σας! Προσφέρετε χρήματα σε μια φιλανθρωπία της επιλογής σας ή καθαρίστε τις ντουλάπες και δώστε κουβέρτες, ρούχα, παιχνίδια που δεν χρειάζεστε πια.


Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για την εξισορρόπηση των ενεργειών της προσφοράς και της λήψης στη ζωή σας. Οπότε σκεφτείτε τρόπους που μπορείτε να προσφέρετε και στη συνέχεια απλά παραμείνετε ανοιχτοί για να λάβετε!


Αυτη η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει μια μικρή δυαδικότητα, αλλά συνολικά ο Δεκέμβριος μας προσφέρει μερικές υπέροχες δονήσεις με τις οποίες θα μπορέσουμε να συντονιστούμε και να απολαύσουμε.


Οποιαδήποτε ένταση γύρω από αυτή την Πανσέληνο θα περάσει γρήγορα και θα είμαστε σε θέση να ανακαλύψουμε τα δώρα των όποιων προκλήσεων, με μεγαλύτερη ευκολία.


Είναι η τελευταία Πανσέληνος του 2019 και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε τώρα και τι κάνατε ή δεν κάνατε, αξίζετε να νιώσετε μια μεγάλη ανακούφιση. Αξίζετε να αφήσετε τα βαριά πράγματα να φύγουν και να αγκαλιάσετε την αρχή του Νέου Έτους με ενθουσιασμό ή τουλάχιστον με κάποια ελπίδα για όλα τα όμορφα που έρχονται.



Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!




Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα ήθελα να σας ενημερώσω για τo “Διαλογισμός – Πανσέληνος στους Διδύμους” που πραγματοποιείται τη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ




90 views0 comments
bottom of page