top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στους Ιχθύς

Updated: Sep 2, 2020


photo on wallup.net

Στις 2 Σεπτεμβρίου, έχουμε μια όμορφη, θεραπευτική Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι το τελευταίο στο ζωδιακό κύκλο, το οποίο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση και μια γέφυρα σε υψηλότερες πνευματικές διαστάσεις.


Οι Ιχθύες μας συνδέουν με τα όνειρά μας και τη διαίσθησή μας. Πολύ πιθανόν να αισθάνεστε αυξημένη ευαισθησία στην ενέργεια και αυξημένες τις ψυχικές σας ικανότητες αυτή την περίοδο.


Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, ο Ήλιος βρίσκεται στη γήινο ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα μας γειώσει, θα μας υποστηρίξει και θα μας θεραπεύσει καθώς εξετάζουμε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού της ψυχής μας.


Αυτή η Πανσέληνος σας προσκαλεί να απελευθερώσετε τις πεποιθήσεις του θύματος, της αδυναμίας και τα μοτίβα εθισμού. Σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε τη χαρά και να κάνετε μεγάλα όνειρα αυτή τη περίοδο.


Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου σίγουρα θα ανακινήσει τα συναισθήματά μας.


Θα έχουμε περισσότερη ενσυναίσθηση! Οπότε αν είστε ευαίσθητοι στις ενέργειες των άλλων, βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευτείτε και να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας.


Καθώς οι Ιχθύες είναι ζώδιο νερού, το να αφιερώσετε χρόνο κοντά στο νερό ή ακόμα και να κάνετε μπάνιο με θαλασσινό νερό θα σας προσφέρει θεραπεία και αποκατάσταση.


Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μεγάλες αλλαγές ενέργειας, και φαίνεται ότι η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα είναι ένας φάρος για να φωτίσει το δρόμο μας και να μας προετοιμάαει για το κλείσιμο αυτής της εξαιρετικά μεταμορφωτικής χρονιάς.


Όπως σε κάθε μεταμόρφωση, έτσι και εδώ χρειάζεται να καταρρεύσει το παλιό ώστε να αναδυθεί το νέο.


Για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας σε αυτήν τη διαδικασία, αξιοποιήστε τις πλούσιες ενέργειες αυτής της Πανσελήνου ως καταλύτη ώστε να απελευθερώσετε τις προσδοκίες και τις ιστορίες του παρελθόντος σας.


Απελευθερώστε το ποιοι ήσασταν χθες και καλωσορίστε ποιοι είστε αυτή τη στιγμή.


Σε αυτήν εδώ τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα του χθες και του αύριο. Το μόνο που είναι αληθινό είστε εσείς, εδώ, τώρα, σε αυτόν τον χώρο, σε αυτήν την κατάσταση. Νιώστε το! Νιώστε ποιοι είστε σε αυτήν εδώ τη στιγμή!


Το μήνυμα για την Πανσέληνο στους Ιχθύς είναι:


“Αφιερώστε χρόνο στη φύση για να λάβετε θεραπευτική ενέργεια και να ενισχύσετε τη δύναμή σας. Οι άγγελοι σας είναι τόσο περήφανοι για εσάς που με τόση χάρη έχετε ενσωματωθεί σε αυτήν την άγρια βόλτα εδώ στη Γη!”





Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Πανσέληνος στους Ιχθύς που πραγματοποιείται την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

bottom of page