top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου του Αυγούστου στον Υδροχόο


Στις 22 Αυγούστου έχουμε τη δεύτερη στη σειρά Πανσέληνο στον Υδροχόο για το 2021.


Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο ήταν τον περασμένο μήνα και αποτελούσε το σημείο εισόδου σε αυτήν εδώ την ενέργεια. Η δεύτερη Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου αποτελεί το σημείο εξόδου αυτής της ενέργειας.


Οι δύο αυτές Πανσέληνοι λειτουργούν παράλληλα μεταξύ τους. Οτιδήποτε συνέβη υπό την Πανσέληνο στις 24 Ιουλίου που έμοιαζε ατελές με κάποιο τρόπο, με την Πανσέληνο του Αυγούστου θα φωτιστεί περισσότερο για να ολοκληρωθεί ή για να το απελευθερώσουμε μια για πάντα.


Κάθε Πανσέληνος φωτίζει το νυχτερινό ουρανό, φωτίζει όλο το σκοτάδι. Κάθε Πανσέληνος αποτελεί σύμβολο διαφώτισης μιας ανώτερης και μεγαλύτερης αλήθειας που μας επιτρέπει να βρούμε το κλείσιμο και να απελευθερωθούμε από όλα όσα δεν είναι πια απαραίτητα.


Καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, υπάρχει η δυνατότητα για αυτήν την Πανσέληνο να ενισχύσει τις αλλαγές, να ενεργοποιήσει την επιθυμία μας για μεγαλύτερη ελευθερία και να δώσει έμφαση σε όλα όσα είναι απαραίτητα ώστε να φέρουν επανάσταση στη ζωή μας.


Η ενέργεια του Υδροχόου μας καθοδηγεί να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και να απομακρυνθούμε από τη ζώνη άνεσής μας για να πειραματιστούμε με κάτι νέο. Ενθαρρύνει την καινοτομία, την ανάπτυξη και την εξέταση των πραγμάτων από μια νέα οπτική γωνία.


Με τον Ήλιο να ολοκληρώνει επίσης το ταξίδι του στο ζώδιο του Λέοντα την εποχή της Πανσελήνου, μας προσφέρεται επίσης μια πρόσθετη ώθηση δημιουργικής και θαρραλέας ενέργειας, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί για να βοηθήσει οποιαδήποτε νέα οράματα να απογειωθούν.


Ενώ κάθε Πανσέληνος συνήθως αντιπροσωπεύει σημεία ολοκλήρωσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι προσφέρει επίσης δημιουργικές ενέργειες για να σας βοηθήσουν να κλείσετε κύκλους και να ανοίξετε καινούριους με νέες δυνατότητες.


Ο Υδροχόος κυβερνά επίσης τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις πολιτικές που εφαρμόζονται για την προστασία του συνόλου και όχι μόνο για το άτομο.


Ενώ η εστίαση στην κοινότητα και στο σύνολο είναι σημαντική, όταν κινείται υπερβολικά εκτός ισορροπίας, η ενέργεια του Υδροχόου μπορεί να είναι πολύ γρήγορη για να παρακάμψει τη συναισθηματική, συμπονετική πλευρά της ανθρωπότητας και αντίθετα να δει τα πράγματα από μια πιο τεχνική και μηχανική άποψη.


Θα δούμε περισσότερα από αυτά τα θέματα να έρχονται στο φως, ειδικά σε παγκόσμιο επίπεδο, υπό το δεύτερο κύμα αυτής της Πανσέληνου στον Υδροχόο.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ενέργεια του Υδροχόου μας καθοδηγεί να βλέπουμε τα πράγματα από μια νέα οπτική πλευρά, να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να βρίσκουμε τρόπους να αντιμετωπίζουμε και να απελευθερώνουμε τις αρνητικές σκέψεις από το πεδίο μας.


Ο Δίας, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, συνδέεται με αυτήν την Πανσέληνο, καθιστώντας την ενέργεια του πολύ δραστήρια.


Ο Δίας διευρύνει ό, τι αγγίζει. Οπότε οτιδήποτε εκδηλώνεται για εμάς υπό την Πανσέληνο του Αυγούστου, θα είναι δυνατό, τολμηρό και ξεκάθαρο.


Δεν υπάρχει καμία εικασία με αυτήν την Πανσέληνο του Αυγούστου. Θα παραδώσει οτιδήποτε χρειάζεται να παραδώσει και θα πάρει αυτό που χρειάζεται να πάρει.


Ανακουφιστείτε γνωρίζοντας ότι εάν χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση, υπάρχει φωτεινή ενέργεια που σας υποστηρίζει και σας προσφέρει διαύγεια. Έτσι, η απόφαση σας θα είναι ξεκάθαρη και σαφής.


Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας! Οι ενέργειες της Πανσέληνου του Αυγούστου στον Υδροχόο είναι ισχυρές και θαρραλέες, οπότε συνδεθείτε με αυτό το μέρος και προχωρήστε προς όποια κατεύθυνση είναι σωστή για εσάς.


Σε βαθύτερο επίπεδο, η Πανσέληνος του Αυγούστου μας καθοδηγεί να συνδεθούμε με τις ενέργειες του παρελθόντος μας για να τις αξιοποιήσουμε ως καύσιμο για το μέλλον μας.


Χρειάστηκε να εγκαταλείψουμε τόσα πολλά τον τελευταίο χρόνο. Ίσως να βρεθήκαμε να στεκόμαστε σε ένα άδειο χωράφι και να αναρωτιόμαστε πού έχει εξαφανιστεί η «παλιά ζωή» μας.


Υπάρχει μια όμορφη συχνότητα με την Πανσέληνο του Αυγούστου που μας υπενθυμίζει ότι όπου και αν βρισκόμαστε σήμερα, η δύναμη και η αγάπη που καλλιεργήσαμε στο παρελθόν εξακολουθούν να υπάρχουν.


Ενώ πολύ πιθανόν να κοιτάμε μια εντελώς διαφορετική ζωή, η ενέργεια των προηγούμενων θριάμβων μας παραμένει. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν τη δύναμη και την αγάπη του παρελθόντος μας και να την εφαρμόσουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο που μας περιμένει.


Δεν έχουν χαθεί όλα. Αιωρείται σοφία στον αέρα. Υπάρχει μια ενέργεια που χορεύει στο αεράκι όλων όσων έχουν ταξιδέψει σε αυτή τη Γη πριν από εμάς και όλων όσων θα ταξιδέψουν σε αυτήν τη Γη μετά από εμάς.


Μπορούμε να συνδεθούμε με αυτήν την ενέργεια. Μπορούμε να συνδεθούμε με αυτό το αεράκι και να νιώσουμε τη δύναμη και τη σοφία που προσφέρει.


Τόσα πολλά πράγματα έχουν συμβεί σε αυτή τη Γη. Καλά πράγματα, κακά πράγματα, τραγικά πράγματα, ηρωικά πράγματα. Τόσες πολλές ζωές και ιστορίες έχουν κοσμήσει την επιφάνεια αυτού του πλανήτη και όλη αυτή η ενέργεια, όλο αυτό το καύσιμο, μεταφέρεται στον άνεμο.


Υπό την Πανσέληνο του Αυγούστου, μπορούμε να συνδεθούμε με το καύσιμο που μας υπενθυμίζει τη δύναμή και το θάρρος μας. Μπορούμε να συνδεθούμε με το καύσιμο που δημιούργησε τα ποτάμια και τα βουνά και μερικούς από τους μεγαλύτερους αρχαίους πολιτισμούς.


Μπορούμε να συνδεθούμε με τους προγόνους μας, τις φωνές τους και τη σοφία τους. Μπορούμε να συνδεθούμε με τη δύναμη ζωής που ζει γύρω μας και θα συνεχίσει να ζει.


Υπάρχουν ισχυρά κοσμικά ρεύματα που συνδέονται με αυτήν την Πανσέληνο. Είναι μια εποχή επέκτασης, διαύγειας και τιμής των αλλαγών μέσα μας. Είναι καιρός για λήψη ξεκάθαρων αποφάσεων και για εμπιστοσύνη στο ένστικτο μας.


Είναι επίσης μια εποχή να θυμηθείτε ότι όλοι οι προηγούμενοι θρίαμβοι και επιτυχίες σας υπάρχουν ως ενέργεια. Σας περιβάλλουν και σας υποστηρίζουν και είναι εκεί για να αξιοποιηθούν από εσάς υπό το φως αυτής της Πανσέληνου.


Συντονιστείτε με αυτήν την ενέργεια και αναδημιουργήστε την με έναν νέο και καλύτερο τρόπο. Συντονιστείτε με την ενέργεια της Πανσελήνου του Αυγούστου και αξιοποιήστε την για να παραδοθείτε σε όλα όσα έχουν περάσει και να καλωσορίσετε το νέο κεφάλαιο που περιμένει υπομονετικά.



Καλή και όμορφη Πανσέληνο!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να είστε μαζί μας στην παραλία Χαλικούνα στην Κέρκυρα, Διαλογισμός Live στην παραλία – Πανσέληνος του Αυγούστου στον Υδροχόο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

bottom of page