top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Τελευταίας Πανσελήνου του 2020

Updated: Dec 28, 2020


photo on pixabay

Στις 30 Δεκεμβρίου έχουμε την Τελευταία Πανσέληνο του 2020! Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, που αντιπροσωπεύει την ευαισθησία, τη φροντίδα, την οικογένεια, το σπίτι, και τη Θεά Μητέρα.


Αυτή η Πανσέληνος μας ενθαρρύνει να ανακαλύψουμε την ασφάλεια του εσωτερικού μας ιερού ως μέρος για θεραπεία. Ο Καρκίνος αναζητά προστασία για την εσωτερική ευαισθησία. Γι 'αυτό είναι μια καλή στιγμή να αφιερώσετε χώρο για τη φροντίδα του εσωτερικού σας παιδιού και για συναισθήματα που θέλουν να γίνουν αισθητά.


Υπάρχει μεγάλη δύναμη στην ευαισθησία. Ο Καρκίνος μας δείχνει πώς να εμπιστευτούμε αυτό το εσωτερικό ταξίδι για να ανακαλύψουμε την αλήθεια και τη δύναμή μας.


Παρόλο που αυτή η χρονιά έφερε τα πάνω κάτω για πολλούς, είναι σημαντικό να κοιτάξουμε και ποια δώρα έφερε, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να τα αναγνωρίσουμε.


Ποια δώρα σας δόθηκαν φέτος; Τι μάθατε; Τι ανακαλύψατε; Πόσο ωριμάσατε;


Ο Χείρων, ο πληγωμένος θεραπευτής, είναι επίσης πολύ δραστήριος υπό τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου. Υποστηρίζει την ιδέα να επιτρέψουμε στα σκοτεινά νερά να ηρεμήσουν, αντί να προσπαθήσουμε να παρέμβουμε ή να «διορθώσουμε» τα πράγματα.


Σε αυτη την Τελευταία Πανσέληνο του 2020, ο Χείρων συνεργάζεται με τις ενέργειες για να μας υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ποιοι είμαστε σε κανέναν.


Δεν χρειάζεται να κρατάμε το βάρος του κόσμου στους ώμους μας. Δεν χρειάζεται να προσπαθούμε, μπορούμε απλώς να είμαστε ο αληθινός μας εαυτός.


Πού νιώθετε υπερβολή στη ζωή σας; Πού προσπαθείτε πολύ σκληρά;


Αυτοί οι τομείς της ζωής σας πολύ πιθανόν να υποδηλώνουν τις ανασφάλειες σας. Όπου νοιάζεστε πάρα πολύ δείχνει κάτι βαθύτερο που αξίζει να εξερευνήσετε υπό το λαμπερό φως αυτής της Πανσελήνου.


Ξεκινήσαμε το 2020 με μια Πανσέληνο στον Καρκίνο και τελειώνουμε το 2020 με μια Πανσέληνο στον Καρκίνο. Φέτος το 2020 μας προκάλεσε να αντιμετωπίσουμε την απομόνωση και την αποσύνδεση από τον έξω κόσμο. Αλλά μας δίδαξε να βρούμε δύναμη και άνεση στους εσωτερικούς μας κόσμους, στο σπίτι μας και στην καρδιά μας. Είμαστε πιο γενναίοι και πιο τολμηροί χάρη σε αυτή την εμπειρία! Και τώρα είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε στο 2021 με περισσότερο θάρρος και συμπόνια.


Αυτή η Πανσέληνος στον Καρκίνο μας βοηθά να απομακρύνουμε τα υπόλοιπα συναισθήματα ή ενέργειες του 2020 για τα οποία είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε.


Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φωτίσει το δρόμο για το νέο έτος. Μας καλεί να απελευθερώσουμε όλα αυτά που μας βαραίνουν.


Μας καλεί να αφήσουμε οτιδήποτε δεν θέλουμε πια να φέρουμε μαζί μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο που πρόκειται να ξεκινήσουμε. Μας καλεί να το αφήσουμε να φύγει, όχι μέσω αγώνα ή προσπάθειας, αλλά επιτρέποντας στους εαυτούς μας απλά να είναι.


Επιτρέψτε στα κύματα της ενέργειας της Πανσελήνου στον Καρκίνο να σας αγγίξουν. Επιτρέψτε σε αυτά τα κύματα να ξεπλύνουν τα συναισθήματα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό σας.


Επιτρέψτε στις δονήσεις της Πανσελήνου στον Καρκίνο να σας ηρεμήσουν και να σας ελευθερώσουν. Επιτρέψτε στις ενέργειες της Πανσελήνου να σας καθοδηγήσουν στο εσωτερικό σας σπίτι, όπου όλα είναι ασφαλή και όλα είναι καλά.



Το μήνυμα για αυτή την Πανσέληνο είναι:


"Θυμηθείτε πόσο δυνατοί είστε στη μοναδική αποστολή της ψυχής σας. Έρχονται μεγάλες αλλαγές που θα σας φέρουν ευλογίες."




Καλή και όμορφη τελευταία Πανσέληνο για το 2020!


Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Η Τελευταία Πανσέληνος του 2020


Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ

bottom of page