top of page

Η Πύλη των Εκλείψεων | Μεταμόρφωση


Αυτή την εβδομάδα θα δούμε σημαντικές ενεργειακές αλλαγές. Η Έκλειψη Σελήνης την Κυριακή στις 5 Ιουλίου θα κλείσει την Τριπλή Πύλη Εκλείψεων. Αυτή η Έκλειψη πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου.


Σε έναν μόνο μήνα, το Σύμπαν μας ευλόγησε με τρεις Εκλείψεις, 5 Ιουνίου, 21 Ιουνίου και 5 Ιουλίου. Η τρίτη και τελευταία Έκλειψη στις 5 Ιουλίου 2020 πραγματοποιείται στον Αιγόκερω. Αυτό το γεγονός δεν συμπληρώνει μόνο την ισχυρή σειρά Εκλείψεων, αλλά είναι και η τελική Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερου που ξεκίνησε το 2018. Καθώς ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ένας άλλος ξεκινά.


Οι Εκλείψεις Σελήνης συνδέονται με το κρυφό υποσυνείδητο, επηρεάζοντας το συναισθηματικό μας περιβάλλον για την απελευθέρωση ψυχικής ενέργειας, δημιουργώντας έτσι ένα νέο μονοπάτι στο ταξίδι μας. Τι κρατάτε ακόμα που δεν σας εξυπηρετεί;


Αυτή η τελευταία Πύλη Έκλειψης μας παρέχει την απαραίτητη κάθαρση και μεταμόρφωση για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος.


Καθώς τα χρονοδιαγράμματα συνεχίζουν να αλλάζουν και να μεταμορφώνονται, δημιουργείται μια αίσθηση αβεβαιότητας μέσα μας. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις τώρα. Ο χρόνος όπως τον γνωρίζαμε διαλύεται. Κατά τη διάρκεια αυτού του σημείου επαναφοράς, μπορεί να αισθάνεστε σαν να ζείτε σε ένα κενό. Καλούμαστε να περιηγηθούμε σε ένα μονοπάτι αβεβαιότητας, ένα μονοπάτι που διαμορφώνεται μαζί μας. Είναι η μεταμόρφωση από άνθρακα σε κρυσταλλική μορφή, η μεταφορά ενέργειας σε μια πιο συνεκτική πραγματικότητα, στη συνειδητότητα της ενότητας.


Καθώς ταξιδεύουμε σε αυτό το μεταβαλλόμενο μονοπάτι του φωτός, μπορούμε να βασιστούμε στην θεϊκή παρουσία και καθοδήγηση της ψυχής μας. Οι Ψυχές μας σχεδίασαν ένα απότυπωμα ανύψωσης για αυτήν την περίοδο. Οι Ψυχές μας γνώριζαν ότι χρειάζεται να είμαστε ανάλαφροι καθώς θα μεταφερόμαστε από το ένα χρονοδιάγραμμα στο επόμενο. Η Ψυχή μας παρέχει ένα αποτύπωμα ανύψωσης που θα υποστηρίξει την μεταμόρφωση μας. Λειτουργεί σαν χάρτης με βήματα προς τα εμπρός στο άγνωστο. Το απότυπωμα της Ψυχής θα μας οδηγήσει στο σημείο του πεπρωμένου μας. Δεν είμαστε αδρανείς. Όλα είχαν προγραμματιστεί πριν ενσαρκωθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου στην ιστορία.


Καθημερινά ας συνδέεστε με την Ψυχή σας μέσα από την καρδιά σας. Παραμείνετε στη σιωπή και συντονιστείτε με την καρδιά σας Το αποτύπωμα της Ψυχής σας θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του σχεδίου. Δεν είναι νοητική, αλλά μια διαισθητική έννοια των «επόμενων βημάτων». Ίσως να μη δούμε ολοκληρωμένη τη μεγαλύτερη εικόνα, αλλά μπορούμε να αισθανθούμε το μονοπάτι μας προς το Φως. Ίσως να φαίνεται ότι ο κόσμος καταρρέει γύρω μας, αλλά το μονοπάτι μας είναι καλά φωτισμένο, διαφωτίζοντας το δρόμο μας σε μια υψηλότερη διάσταση συνειδητότητας. Ακολουθήστε την καρδιά σας! Ακολουθήστε το αποτύπωμα σας! Με αυτόν τον τρόπο να είστε σίγουροι οτι δεν θα κάνετε κάνενα λάθος βήμα. Είστε θεϊκά καθοδηγημένοι!


Η Έκλειψη στις 5 Ιουλίου έχει θετική, αισιόδοξη επίδραση στο να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Καθώς τα παλιά δεδόμενα συνεχίζουν να καταρρέουν, είναι η κατάλληλη στιγμή να κόψετε τις ανθυγιεινές συνήθειες, να επιλύσετε συγκρούσεις στις σχέσεις σας και να ξεκινησέτε νέες ρουτίνες. Γκρεμίστε τα τείχη που σας κρατούν πίσω και που εξαντλούν την ενέργεια σας.


Η Τριπλή Πύλη των Εκλείψεων κλείνει την Κυριακή στις 5 Ιουλίου μεταμορφώνοντας εσωτερικά και εξωτερικά όλο μας τον κόσμο! Βρισκόμαστε σε παγκόσμια επαναφορά. Τώρα είναι η ώρα για εσωτερική κάθαρση αλλά και να προετοιμαστούμε για την αφύπνιση μιας νέας γήινης πραγματικότητας.




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Κυριακή 05 Ιουλίου 2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



114 views0 comments
bottom of page