top of page

Πύλη 8:8 και Νέα Σελήνη στο Λέοντα | Η Ενεργειακή Σημασία 2021



Στις 8 Αυγούστου, ξεκινάμε έναν νέο σεληνιακό κύκλο υπό την παρουσία της Πύλης του Λέοντα 8:8. Η Πύλη του Λέοντα δημιουργεί μια μαγική, υψηλή δόνηση ενέργειας που θα επιτρέψει σε όλους μας να συνδεθούμε με τη δική μας εσωτερική ενέργεια του λιονταριού.


Η Πύλη του Λέοντα 8:8 ενεργοποιείται με την επιτολή του αστερισμού του Σείριου. Ο Σείριος θεωρείται ο Πνευματικός μας Ήλιος ο οποίος ετοιμάζεται τώρα να αναδυθεί στο νυχτερινό ουρανό.


Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί παρακολουθούσαν την επιτολή του Σείριου, πιστεύοντας ότι ήταν μια ισχυρή εποχή αναγέννησης, αφθονίας, πνευματικής προόδου και στροφής σε υψηλότερη κατάσταση συνειδητότητας.


Η επιτολή του Σείριου στον νυχτερινό ουρανό θα είναι αρκετά ισχυρή στις 8 Αυγούστου χάρη στη δύναμη του ανοίγματος της Πύλης 8:8.


Ο ενεργειακή σημασία του αριθμού 8:8 αντιπροσωπεύει το άπειρο, την πνευματική νοημοσύνη και την ενεργοποίηση του DNA. Πιστεύεται ότι αυτήν την ημέρα μπορούμε να ενσωματώσουμε τις ενέργειες υψηλής συχνότητας του Σείριου κατευθείαν στην ύπαρξή μας.


Μπορείτε να σκεφτείτε αυτήν την ενέργεια του Σείριου ως κλειδί, το οποίο μας βοηθά να ξεκλειδώσουμε μεγαλύτερη επίγνωση, το πεπρωμένο μας, νέες πληροφορίες των συμβολαίων της ψυχής μας και φωτεινούς κώδικες για την αποστολή μας και την εργασία μας σε αυτή τη Γη.


Ενώ η Πύλη του Λέοντα 8:8 πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το 2021 είναι πολύ ξεχωριστή καθώς συμπίπτει με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Η Νέα Σελήνη θα ενισχύσει την ενέργεια της Πύλης, φορτίζοντας ακόμα περισσότερο τη δύναμη της και συγχρόνως την ικανότητά μας να υλοποιούμε.


Κάθε Νέα Σελήνη είναι πάντα μια περίοδος δύναμης για νέους στόχους, και αυτό είναι ακόμα πιο ισχυρό όταν η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο εξαιρετικά δημιουργικό και φλογερό ζώδιο του Λέοντα μαζί με την Πύλη του Λέοντα.


Σκεφτείτε τι θέλετε να δημιουργήσετε στη ζωή σας, επιτρέψτε σε αυτή τη δημιουργία να βγει κατευθείαν από την καρδιά σας και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την στον κόσμο για να εκδηλωθεί μέσα στη δική σας πραγματικότητά.


Ενώ αυτή η Νέα Σελήνη μαζί με τη Πύλη του Λέοντα 8:8 είναι μια μαγική στιγμή για τον ορισμό στόχων, είναι επίσης μια στιγμή σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό σας.


Η εστίαση στη σύνδεση και τη συγχώνευση με τον Ανώτερο Εαυτό σας είναι πολύ πιο ισχυρή αυτήν εδώ τη σημαντική περίοδο.


Η συνειδητή σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας επιτρέπει να φτάσετε σε έναν νέο χώρο ελευθερίας και δύναμης. Αντί να θέλετε πράγματα ή να λέτε στο Σύμπαν τη λίστα επιθυμιών σας, παραμείνετε απλά ανοιχτοί και αποδεχτείτε ό, τι περνάει από το μονοπάτι σας. Παραμένοντας σε μια κατάσταση πλήρους εμπιστοσύνης όλα ξετυλίγονται για το υψηλότερο καλό σας.


Ο Ανώτερος Εαυτός σας - το Θεϊκό μέσα σας και γύρω σας, γνωρίζει πάντα τι είναι καλύτερο για εσάς και το ταξίδι της ψυχής σας.


Η εργασία από αυτήν την κατάσταση σας επιτρέπει να εργάζεστε αρμονικά με το Σύμπαν και το ταξίδι της ψυχής σας. Καθώς εργάζεστε από αυτό το μέρος, τείνετε επίσης να διαπιστώσετε ότι αυτό που υλοποιείτε είναι πάντα αυτόματα ευθυγραμμισμένο με αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.


Καθώς η Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι μια περίοδος υψηλής δημιουργικής ενέργειας και μια ισχυρή στιγμή για σύνδεση με ενέργειες υψηλότερης συχνότητας, καλωσορίζουμε τον πλανήτη Ουρανό ο οποίος είναι επίσης πολύ δραστήριος.


Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης και της αλλαγής. Θα ταρακουνήσει τα πράγματα και θα φέρει τα πάνω κάτω, έτσι ώστε να αναγκαστούμε να τα δούμε από διαφορετική ματιά.


Καθώς ο Ουρανός είναι πολύ δραστήριος υπό τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, θα λάβουμε πληροφορίες που αλλάζουν αυτό που γνωρίζαμε κάποτε, ή θα βρεθούμε να είμαστε αβέβαιοι για κάτι το οποίο κάποτε αισθανόμασταν πολύ σίγουροι.


Στον Ουρανό αρέσει πολύ να φέρνει το στοιχείο της έκπληξης, οπότε δεν είναι πάντα δυνατό να προβλέψουμε τι θα εξελιχθεί. Το μόνο που είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου είναι ότι ο Ουρανός ταρακουνάει τα πράγματα για να μας αφυπνίσει.


Με την ανατάραξη της πραγματικότητάς μας θα δούμε τα πράγματα μέσα από νέο πρίσμα, θα αντιληφθούμε τα πράγματα από μια νέα οπτική και θα βιώσουμε την εξέλιξη.


Η αβεβαιότητα είναι μέρος της ζωής, και παρόλο που είναι άβολη, αποτελεί έναν ισχυρό δάσκαλο στο να μάθουμε πώς να αποσυνδεόμαστε από προσκολλήσεις, να παραμένουμε ενσυνείδητοι την παρούσα στιγμή και ανοιχτοί στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Όπως λέγεται - όταν τίποτα δεν είναι σίγουρο, όλα είναι πιθανά.


Ως ο πλανήτης της αφύπνισης, ο Ουρανός συνδέεται επίσης με τα ανοίγματα του τρίτου ματιού και την ανύψωση της συνείδητότητας μας.


Το δώρο που φέρνει ο Ουρανός θα είναι πιο αισθητό υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, χάρη στην Πύλη του Λέοντα 8:8 και τις άλλες ενέργειες υψηλής συχνότητας που αναδεύονται αυτή την περίοδο.


Εάν νιώθετε τα πράγματα αβέβαια ή ασταθή στη ζωή σας, αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αλλάξετε τον τρόπο που επιλέγετε να τα βλέπετε. Πού μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε αβεβαιότητα ως ένα ανοιχτό πεδίο δυνατοτήτων;


Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τη δύναμη αφύπνισης του Ουρανού για να διαλογιστείτε, να συνδεθείτε και να ακούσετε τη διαίσθησή σας.


Αυτή η ενέργεια θα κάνει επίσης το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων λεπτό, διευκολύνοντας τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους αγγέλους ή πνευματικούς οδηγούς μας να έρθουν σε επαφή μαζί μας.


Η Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερη για πολλούς λόγους. Καθώς ενεργοποιεί την ενέργεια του λιονταριού μέσα μας, είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να συνδεθούμε με την εσωτερική μας αυτοπεποίθηση, να ξεπεράσουμε τα μπλοκαρισμάτα μας και να νιώσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες της ύπαρξής μας.


Αυτή η Νέα Σελήνη στο Λέοντα δεν έχει να κάνει με το να υποχωρούμε πίσω σε αυτό που είναι άνετο και ασφαλές. Πρόκειται για τη γενναία στάση στην αληθινή, αυθεντική μας δύναμη. Μας καλεί να συνδεθούμε με την εσωτερική μας λιονταρίσια δύναμη, να νιώσουμε περήφανοι από πού ερχόμαστε και να έχουμε αυτοπεποίθηση για το ταξίδι που ανοίγεται μπροστά μας.


Η ενέργεια του Λέοντα καθοδηγείται από το κέντρο της καρδιάς. Παραμείνετε λοιπόν μακριά από το εγώ και εργαστείτε με αυτήν την όμορφη ενέργεια από εκείνο το μαγικό μέρος της καρδιάς.


Επιτρέψτε στην καρδιά σας να είναι ο οδηγός σας.



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες της Πύλης του Λέοντα 8:8 και της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πύλη του Λέοντα/Νέα Σελήνη στον Λέοντα




Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


bottom of page