top of page

Τα Όνειρα και ο Κύκλος της Σελήνης | Πρακτική Καθοδήγηση


photo on wall.alphacoders.com

Ίσως να γνωρίζετε ήδη τη δύναμη της Σελήνης, τους κύκλους της και πώς επηρεάζουν την καθημερινότητα σας. Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η Σελήνη επηρεάζει επίσης τον ύπνο σας και τα όνειρά σας;


Ίσως να το έχετε ήδη παρατηρήσει στη ζωή σας! Παρόλα αυτά, πολύ πιθανόν να μη γνωρίζετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε δυναμικά την ενέργεια της Σελήνης μέσω του Κόσμου των Ονείρων.


Ένας εύκολος τρόπος να αρχίσετε να κατανοείτε πότε ονειρεύεστε περισσότερο και τι είδους όνειρα έχετε, είναι να εντοπίζετε τα όνειρά σας με την πάροδο του χρόνου. Φυσικά, χρειάζεται κάποια αφοσίωση, αλλά σας υπόσχομαι, αξίζει τον κόπο!


Κάθε πρωί, κρατήστε ένα “Ημερολόγιο Ονείρων” δίπλα στο κρεβάτι σας και γράψτε ό, τι ονειρευτήκατε, καθώς και ποιο ζώδιο ήταν στη Σελήνη. (Μπορείτε να το καταλάβετε κατεβάζοντας μια εφαρμογή για τη Σελήνη και τα ζώδια).


Θα αρχίσετε να παρατηρείτε μερικά εκπληκτικά μοτίβα με την πάροδο του χρόνου!


Η Σελήνη επηρεάζει όχι μόνο τα όνειρά σας, αλλά και τον ύπνο σας. Θα παρατηρήσετε κατά τη διάρκεια μερικών κύκλων της Σελήνης ότι κοιμάστε πολύ καλύτερα από άλλους.


Για παράδειγμα, όταν η Σελήνη είναι στον Υδροχόο, τα όνειρά είναι γεμάτα μηνύματα από το Σύμπαν και η σύνδεσή είναι εξαιρετικά διαυγής και δυνατή!


Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι όταν είναι Πανσέληνος, θυμάστε και βιώνετε περισσότερα όνειρα σε σχέση με την περίοδο μιας Νέας Σελήνης, που πιθανότατα να μην θυμάστε καθόλου τα όνειρά σας.


Είναι διαφορετικό για όλους. Οπότε ξεκινώντας να παρακολουθείτε τους δικούς σας κύκλους ονείρων μπορεί να φέρει αρκετή διαύγεια και διορατικότητα.



Αξιοποιώντας τα Όνειρα για τη Λήψη Καθοδήγησης



Ο Εντοπισμός Ονείρων είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη διαδικασία, αλλά πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε τον Κόσμο των Ονείρων για να υποστηρίξετε κάθε πτυχή της ξύπνιας ζωής σας, θα σας ενδιέφερε;


Η χρήση της δύναμης της Σελήνης μέσω του Κόσμου των Ονείρων είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για τον υποσυνείδητο νου και τα ενεργειακά σας σώματα και μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε, να αλλάξετε, να ευθυγραμμίσετε και να εκδηλώσετε πιο άμεσα στην καθημερινή σας ζωή.


Θα θέλατε να βελτιώσετε τις ικανότητες σας στον τομέα της υλοποίησης;


Η πρόσκλησή μου προς σε εσάς είναι να αρχίσετε να εξερευνάτε πώς κοιμάστε και ονειρεύεστε σε σχέση με τη Σελήνη και τους Κύκλους της.


Όταν μπορέσετε συνειδητά να αξιοποιήσετε την ισχυρή ενέργεια της Σελήνης μέσα από τα όνειρά σας κάθε βράδυ, τότε θα αρχίσετε να κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τη δική σας βαθύτερη, μαγική και θεϊκή σχέση όχι μόνο με τη Σελήνη, αλλά με ολόκληρο το Σύμπαν!


Ποια είναι τα πρώτα βήματα:


Σκεφτείτε κάτι για το οποίο θα θέλατε καθοδήγηση. Για παράδειγμα, θέλετε να βελτιώσετε τη διαισθητική σας ικανότητα.


Ένας ισχυρός τρόπος για να ξεκινήσετε να συνδέεστε με τους Κύκλους της Σελήνης και να τους αξιοποιήσετε στον Κόσμο των Ονείρων είναι ο εξής:


Νέα Σελήνη - Μπορείτε να δημιουργήσετε από το κενό της ίδιας της δημιουργίας. Αυτή είναι η αρχή της εκδήλωσης/ υλοποίησης και είναι άγνωστη. Έτσι, με το παράδειγμά μας, θα θέτατε την πρόθεσή σας να βελτιώσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες. Εδώ είναι μια πρόθεση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν πάτε για ύπνο για να εστιάσετε ή να διαλογιστείτε:


"Πνευματικοί μου οδηγοί και άγγελοι των ονείρων παρακαλώ καθοδηγήστε με για τη βελτίωση της διαισθητικής μου ικανότητας."


(Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν αναζητάτε συγκεκριμένη καθοδήγηση, αλλά ορίζετε την πρόθεσή σας για ολόκληρο τον κύκλο της Σελήνης.)


Πρώτο τεταρτημόριο- η ενέργεια της Σελήνης και η πρόθεσή σας χτίζεται σε αυτόν τον κύκλο. Επομένως, βρίσκεστε σε μια φάση καλέσματος σε αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε, να κάνετε ή να θεραπεύσετε για να βελτιώσετε τη διαισθητική σας ικανότητα. Η πρόθεσή σας αρχίζει να αλλάζει ελαφρώς, οι ερωτήσεις που θα μπορούσατε να κάνετε στον Κόσμο των Ονείρων:


“Τι χρειάζεται να κάνω για να αυξήσω τη διαίσθησή μου;”


"Τι χρειάζεται να ενσωματώσω για να αυξήσω τη διαίσθησή μου;"


Πανσέληνος - όταν η Σελήνη βρίσκεται στην κορυφή της δύναμής της έχουμε Πανσέληνο, και πληρότητα δημιουργίας. Εστιάστε στο να επιτρέψετε στην ενέργεια της Πανσελήνου να σας υποστηρίξει στον Κόσμο των Ονείρων και να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας με βαθύτερους τρόπους.


Σε αυτό το σημείο, θα έχετε μερικά μηνύματα από τον Πνευματικό Κόσμο και τον Κόσμο των Ονείρων σχετικά με τις δράσεις που μπορείτε να κάνετε ώστε να βελτιώσετε τη διαισθητική σας ικανότητα. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε αυτές τις δράσεις. Συμπεριλάβετε τι μοιράστηκαν τα όνειρά σας μαζί σας.


Μερικές προτεινόμενες προθέσεις που μπορείτε να ορίσετε πριν πάτε για ύπνο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου είναι:


"Πώς μοιάζει η πλήρης ενσωμάτωση της διαισθητικής μου ικανότητας;"


"Πώς μπορώ να αξιοποιήσω καλύτερα τη διαίσθησή μου για τον εαυτό μου και τους άλλους στη ζωή μου αυτή την περίοδο;"


Τελευταίο τεταρτημόριο - Η ενέργεια της Σελήνης χάνεται και απελευθερώνεται και τώρα σας ζητείται να κάνετε το ίδιο. Πριν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ, ορίστε την πρόθεση να λάβετε καθοδήγηση σχετικά με το τι χρειάζεται να απελευθερώσετε για να εισέλθετε πλήρως στη διαίσθησή σας:


“Τι χρειάζεται να απελευθερώσω ή να αφήσω για να μπορέσω να αυξήσω τη διαίσθησή μου;”


"Ποιες πεποιθήσεις ή αρνητικά μοτίβα έχω, που δεν υποστηρίζουν τη διαισθητική μου ικανότητα;"


Καθώς η Σελήνη πλησιάζει ξανά στον κύκλο της Νέας Σελήνης, μπορείτε να σκεφτείτε τι αφήσατε, τι ενσωματώσατε περισσότερο και πώς αυτό το νέο επίπεδο κατανόησης θα σας βοηθήσει να ορίσετε τη νέα σας πρόθεση για τον επόμενο κύκλο.


Ένα παράδειγμα πρόθεσης για τον επόμενο κύκλο της Σελήνης θα μπορούσε να είναι:


"Πνευματικοί οδηγοί, άγγελοι της Σελήνης παρακαλώ δείξτε μου πώς μπορώ να αξιοποιήσω τις διαισθητικές μου ικανότητες για να υπηρετώ τους άλλους για το ανώτερο καλό όλων".



Υπενθυμίσεις για το Ημερολόγιο


Ακολουθούν παραδείγματα ερωτήσεων για την υποστήριξη της διαδικασίας καταγραφής σας, είτε απλά εντοπίζετε τα Όνειρά σας είτε τα αξιοποιείτε για να λάβετε καθοδήγηση:


  • Πώς νιώσατε όταν ξυπνήσατε;

  • Πόση ώρα κοιμηθήκατε;

  • Είχατε ήρεμο ή ανήσυχο ύπνο;

  • Τι αλλάζει γύρω σας;

  • Πώς νιώθετε κάθε πρωί όταν ξυπνάτε;

  • Πώς κοιμηθήκατε σε κάθε φάση της Σελήνης;

  • Πώς άλλαξε ο εξωτερικός σας κόσμος ως αποτέλεσμα αυτής της εσωτερικής εργασίας με τα όνειρά σας;

  • Πώς άλλαξε αυτή η πτυχή της ζωής σας σε αυτόν τον κύκλο Σελήνης;

  • Τι είναι διαφορετικό από την αρχή του κύκλου της Σελήνης έως το τέλος;


Αυτή είναι μια πρακτική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας - προσωπική, επαγγελματική, πνευματική, σωματική και συναισθηματική.


Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να δείτε πόσο συνδεδεμένοι είστε με την καθοδήγηση που αναζητάτε. Θα κατανοήσετε πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη των κύκλων της Σελήνης μέσω των ονείρων σας σε αυτό το νέο σας ταξίδι.


Θα βιώσετε απίστευτες στιγμές, συγχρονικότητες, και θα αισθάνεστε γειωμένοι και ενδυναμωμένοι.


Η εργασία σας με τη Σελήνη και τα όνειρά σας θα σας αποκαλύψει έναν νέο τρόπο αξιοποίησης του Πνεύματος που είναι διαθέσιμο κάθε βράδυ.


Οι πληροφορίες μπορεί να είναι απλές στην αρχή. Είναι σημαντικό όμως να τις καταγράφετε όλες στο ημερολόγιο σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές μέσα στον εαυτό σας και όλα όσα εκδηλώνονται στο φυσικό σας κόσμο.


Ο Κόσμος των Ονείρων είναι ένα μέρος που επισκέπτεστε κάθε βράδυ μέσα από τον οποίο συνδέεστε με τη θεϊκή, συμπαντική και άπειρη σοφία.



Όνειρα γλυκά και μεταμορφωτικά!



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τον καθοδηγούμενο μου διαλογισμό Θυμάμαι τα Όνειρά μου . Ένας διαλογισμός που θα σας καθοδηγήσει στην είσοδο στον Κόσμο των Ονείρων σας. Ένας διαλογισμός που θα σας βοηθήσει να θυμάστε τα Όνειρά σας καθώς θα εισέρχεστε στην ξύπνια ζωή.



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

239 views0 comments
bottom of page