top of page

Τελευταίος Διαλογισμός 2019 – Η Εποχή του Αιγόκερου



Στις 22 Δεκεμβρίου έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και την έναρξη της εποχής του Αιγόκερου.


Αυτή είναι η επίσημη έναρξη του χειμώνα!


Αυτή η εποχή του χρόνου συνδέεται με τη σκοτεινή πλευρά της ψυχής.


Το ηλιοστάσιο θα μας κάνει να σκεφτούμε τους στόχους που θέλουμε να θέσουμε για το επόμενο έτος.


Η έναρξη της εποχής του Αιγόκερου είναι μια υπέροχη στιγμή για να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους και να σκεφτείτε τι πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας για το Νέο Έτος.


Στις 26 Δεκεμβρίου, έχουμε την Ηλιακή Έκλειψη και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.


Ξεκινάει μια εποχή γεμάτη δράση!


Αυτή η Έκλειψη ανοίγει μια Πύλη σε ένα νέο κύμα συνειδητότητας και ενώ είναι έντονη, φέρνει γλυκιά, σχεδόν τυχερή ενέργεια!


Ακόμα κι αν η 26η Δεκεμβρίου μπορεί να είναι μια πολυάσχολη ημέρα λόγω τον εορτών, δείτε αν μπορείτε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να ανάψετε ένα κερί. Διαλογιστείτε και δείτε τον εαυτό σας να ευθυγραμμίζεται με τα υψηλότερα επίπεδα και να αυξάνεται η δόνηση σας.


Εάν βρίσκεστε με την οικογένειά σας αυτές τις ημέρες, δείτε αν μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να τιμήσετε όπου έχετε μεγαλώσει, αλλάξει ή ακόμα αγωνιστεί.


Η οικογένειά μας μερικές φορές φέρνει στην επιφάνεια τα πιο δύσκολα κομμάτια του εαυτού μας, αλλά αποτελεί επίσης πολύτιμο δάσκαλο. Όντας περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια αποτελεί ένα εκπληκτικό δώρο και μάθημα, οπότε ας το αξιοποιήσουμε.


Απολαύστε τις ενέργειες καθώς ολοκληρώνουμε το 2019. Αξιοποιήστε την Έκλειψη για να μεταβείτε σε μια νέα συνειδητότητα. Αξιοποιήστε την ενέργεια της για να επιταχύνετε την πνευματική σας εξέλιξη και να θέσετε μια πρόθεση για το 2020.


Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας για το κλείσιμο κύκλων αλλά και για το καλωσόρισμα του καινούριου. Ανεξάρτητα από το τι έρχεται, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και δείξτε σεβασμό στο ταξίδι σας.


Δεν έχει σημασία αν αισθάνεστε ότι δεν ανταποκριθήκατε στις προσδοκίες σας για το 2019. Δεν έχει σημασία αν είχατε σχέδια που δεν καρποφόρησαν. Δεν έχει σημασία αν κάνατε λάθη κατά τη διάρκεια τους ταξιδιού σας, γιατί ήρθε η ώρα να τα συγχωρήσετε και να τα απελευθερώσετε όλα.


Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας για να γιορτάσετε ακριβώς εδώ που είστε. Για να τιμήσετε που βρίσκεστε τώρα.


Εμπιστευθείτε ότι οτιδήποτε έχει φύγει από τη ζωή σας δεν έχει πια θέση στο μονοπάτι σας για το 2020. Εμπιστευθείτε ότι ό, τι έχει έρθει στη ζωή σας είναι για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ακόμα πιο μπροστά το 2020.


Το 2020 αποτελεί τεράστιο σημείο μετάβασης και καμπής. Είναι η χρονιά κατά την οποία θα ευθυγραμμιστούμε και θα βιώσουμε μια υψηλότερη συχνότητα ενεργειών.


Ακόμα και αν το μονοπάτι σας μπορεί να είχε πόνο, ακόμα και αν νιώθετε σαν να μην βρίσκεστε εκεί που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είστε ή να μην ζείτε τη ζωή που θέλετε, είστε ακόμα εδώ! Είστε ακόμα συνδεδεμένοι με την εσωτερική σας εργασία και ανοιχτοί στις δυνατότητες της ζωής.


Σας ευχαριστώ που κάνατε αυτό το κοσμικό ταξίδι για το 2019 μαζί μου! Εύχομαι να έχετε όλοι καλές γιορτές και ένα υπέροχο ξεκίνημα το 2020!



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 | 20:00 – 21:30

Ώρα προσέλευσης: 19:45


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


και On-line συμμετοχή μέσω Skype


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com



60 views0 comments
bottom of page