top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που πραγματοποιείται στις 4 Φεβρουαρίου

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και προσφέρει όμορφη, άφθονη, λαμπερή ενέργεια σε όλους μας.

Μετά την ένταση της Έκλειψης της Ματωμένης Σελήνης, η Νέα Σελήνη φέρνει μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση. Επίσης, θα βοηθήσει να μαλακώσει και να απαλύνει τους πόνους που ίσως νιώθουμε.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες του 2019 και φέρνει μαζί της μια αισιόδοξη δόνηση. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας βοηθήσει όλους να κάνουμε το άλμα προς το νέο.

Από την αρχή του έτους, περπατάμε στη γέφυρα ανάμεσα στο παλιό και το νέο. Καθαρίζουμε το παρελθόν και χτίζουμε προς το μέλλον μας. Ίσως δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια κατεύθυνση χρειάζεται να στραφούμε, αλλά τώρα με αυτή τη Νέα Σελήνη σε όλη της τη δόξα, θα δούμε περισσότερα από το μονοπάτι που ξεδιπλώνεται.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η τέλεια στιγμή για να φυτέψετε σπόρους και να θέσετε προθέσεις. Σε ότι κι αν δώσετε την προσοχή σας, σε ότι κι αν δράσετε υπό αυτές τις ενέργειες σίγουρα θα ανθίσουν σε πιο μεγάλο, σε πιο λαμπερό, φωτεινό λουλούδι.

Αυτή είναι μια Νέα Σελήνη για να κάνετε σχέδια και να αναλάβετε δράση. Είναι μια Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε νέα έργα. Αυτή είναι μια Νέα Σελήνη για να σας ωθήσει έξω από τη ζώνη ασφάλειάς σας ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις ευχές σας.

Υπό αυτή τη μοναδική δόνηση της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ώθηση να κάνετε αυτό το άλμα και να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Σταματήστε πια τα παιχνίδια που δεν σας ταιριάζουν, σταματήστε να κάνετε πράγματα μόνο και μόνο επειδή πρέπει. Αυτή είναι η στιγμή να ζήσετε την αλήθεια της ψυχής σας.

Ήρθε η ώρα να πάρετε και να φορέσετε το στέμμα σας. Ήρθε η ώρα να καθίσετε στο θρόνο της ζωής σας και να δώσετε εντολή με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό.

Ήρθε η ώρα να πάρετε τη θέση σας, να βγείτε από τις σκιές και να γεννηθείτε μέσα από το φως.

Χρειάζεται να σταματήσετε πια τις κακές συνήθειες, τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, τις πεποιθήσεις που σας κρατούν πίσω. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό, ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσετε με αυτό το ταξίδι είναι να αγαπήσετε τον εαυτό σας, να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την κριτική , και να αρχίσετε να αγκαλιάζετε όλα όσα αληθινά είστε.

Δεν έχουμε πάντα το λόγο στα γεγονότα που εμφανίζονται στο μονοπάτι μας ή προς τα που η ζωή μας οδηγεί. Παρόλα αυτά, έχουμε τη δύναμη να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, υπό αυτή την ενέργεια, το Σύμπαν ακούει, και συνεργάζεται μαζί μας για να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε. Φυσικά, πάντα για το ανώτερο καλό το δικό μας και το ανώτερο καλό των άλλων.

Για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μας, χρειάζεται πρώτα να ευθυγραμμιστούμε, χρειάζεται να ευθυγραμμιστούμε με το ρυθμό της ψυχής μας και της καρδιάς μας. Χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον εαυτό μας και στη συνέχεια να ακούσουμε τη σοφία που ξεδιπλώνεται.

Όταν το κάνουμε αυτό, όταν ευθυγραμμιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο, γινόμαστε ένα με τον εαυτό μας και το Σύμπαν, και αυτό που επιθυμούμε παραδίδεται σε εμάς με μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη χάρη.

Είναι εφικτό να εκδηλωθεί αφθονία πανέμορφων στιγμών εδώ σε αυτή τη γήινη διάσταση, αλλά όλα αρχίζουν με τη νοοτροπία μας. Όλα αρχίζουν με το πόσο καλά ακούμε την ψυχή μας ώστε να ανυψώσουμε τη δόνηση μας και να εκφράσουμε αυτή την ψυχική ενέργεια στη ζωή μας.

Υπό την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης, χρειάζεται να σταθούμε στο ύψος μας για να φανεί η αλήθεια μας. Χρειάζεται να προσφέρουμε, να ζήσουμε, να επιτρέψουμε όλα όσα είμαστε ώστε να ακτινοβολήσουν έξω στον κόσμο. Χρειάζεται να καλωσορίσουμε αυτή την ενέργεια σε κάθε γωνιά της ζωής μας και στη συνέχεια να αναλάβουμε δράση για να διασφαλίσουμε ότι το φως θα επικρατήσει.

Για να σας βοηθήσω σε αυτό το ταξίδι, μπορείτε αν θέλετε να λάβετε μέρος στον Διαλογισμός- Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε μέσα σε αυτές τις ενέργειες.

Ανοίγοντας το πεδίο σας σε αυτόν τον διαλογισμό, εμπλουτίζοντας τον εαυτό σας με αγάπη, θα αρχίσει να ανυψώνεται η δόνηση σας. Θα αρχίσετε να ανθίζετε, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε την πλήρη αλήθεια της υπαρξης σας και την ικανοτητα σας να εκπληρώνετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Καλή Νέα Σελήνη!


321 views0 comments
bottom of page