top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στον Καρκίνο

Updated: Jan 10, 2020


photo on pixabay.com

Η πρώτη Πανσέληνος για το 2020 πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία δεν είναι απλά μια Πανσέληνος. Είναι μια δυνατή Έκλειψη Σελήνης.


Οι αρχαίοι πίστευαν ότι όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο μας, η επίφυσή μας, που είναι η θέση της ψυχής μας, ενεργοποιείται επιτρέποντάς μας να ευθυγραμμιστούμε βαθύτερα με τον κόσμο και τις υψηλότερες διαστάσεις γύρω μας.


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται συνήθως στο ζώδιο μας μια φορά το χρόνο. Όταν αυτό συμβαίνει, μας παρέχεται η πρόσβαση σε ειδικές ενέργειες που θα μας καθοδηγήσουν για τους επόμενους 12 μήνες.


Παρόλο που όλα τα ζώδια είχαν τη δική τους Πανσέληνο μέσα στο 2019, υπήρχε ένα ζώδιο που την έχασε.


Σε όλους εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, το 2019 δεν σας προσέφερε καμία Πανσέληνο. Χάσατε την ευκαιρία σας να λάβετε την ειδική σοφία και φώτιση που έρχεται όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας.


Αλλά τώρα, η πρώτη Πανσέληνος για το 2020 πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία δεν είναι απλά μια Πανσέληνος. Είναι μια Έκλειψη Σελήνης.


Η κάθε Έκλειψη Σελήνης είναι εξαιρετικά ισχυρή. Καθώς λοιπόν ο Καρκίνος έχασε την Πανσέληνο του το 2019, όσοι ανήκετε σε αυτό το ζώδιο μπορείτε να αναμένετε ότι αυτή η ενέργεια της Έκλειψης θα είναι πολύ δυνατή!


Τώρα που ο Καρκίνος έχει τη δική του στιγμή, ένα είναι σίγουρο, ότι θα την αξιοποιήσει στο μέγιστο!


Όλοι μας, ανεξάρτητα από το ζώδιο μας, θα αισθανθούμε τις ενέργειες του Καρκίνου να πέφτουν σαν μια πολύ δυνατή βροχή υπό αυτή την Έκλειψη.


Αυτό που προσθέτει επιπλέον δύναμη σε όλη αυτή την ενέργεια είναι ότι ο Ήλιος, μαζί με τέσσερις άλλους πλανήτες, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας πολυαστρία, αυτό που είναι γνωστό ως stellium.


Αυτή η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα προσπαθήσει να βασιλεύσει στα ύδατα του Καρκίνου, στη συναισθηματική ευαισθησία του Καρκίνου, αλλά αυτό μπορεί μόνο να καταλήξει σε χειρότερες καταστάσεις, όχι σε καλύτερες!


Ο Καρκίνος χρειάζεται να έχει τη στιγμή του, και δεν πρόκειται να αφήσει την προσεκτική, λογική, πρακτική βροχή του Αιγόκερω να χαλάσει την παρέλαση του!


Ο Καρκίνος βγαίνει έξω από το κέλυφος του για να μας υπενθυμίσει την πλήρη δύναμή του. Φυσικά, όλοι θα πάρουμε μια γεύση από αυτή τη δύναμη υπό την ισχυρή αυτή Έκλειψη Σελήνης.


Οι Εκλείψεις Σελήνης ανοίγουν Πύλες επιταχυνόμενης ενέργειας που συμβάλλουν σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.


Μπορούν επίσης να κλείσουν κύκλους και να φέρουν στην επιφάνεια θέματα τα οποία πιστεύαμε οτι είχαμε λύσει αλλά τελικά χρειάζονται επιπλεόν εργασία για να απελευθερωθούν.


Οι Εκλείψεις Σελήνης μπορεί να είναι δύσκολες, καθώς συχνά ξεκαθαρίζουν το μονοπάτι για όσους αισθάνονται οτι δεν είναι έτοιμοι ακόμα για τις αλλαγές. Μπορούν να επιταχύνουν το ταξίδι της ψυχής μας απελευθερώνοντας κάτι από τη ζωή μας ή φωτίζοντας αλήθειες που χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ώστε να συνεχίσουμε να προχωράμε.


Καθώς η ενέργεια του Καρκίνου θα είναι πολύ ισχυρή, είναι πιθανό αυτή η Έκλειψη να είναι υπερβολικά συναισθηματική και ίσως να νιώσουμε πολύ ευαίσθητοι ή ακόμα και ευέξαπτοι.


Ο Καρκίνος κυβερνά το τσάκρα της καρδιάς. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσουμε τα όρια γύρω από την καρδιά μας να επεκτείνονται, κάτι που ίσως να είναι ευχάριστο αλλά και δυσάρεστο ταυτόχρονα.


Οι ενεργοποιήσεις στο τσάκρα της καρδιάς είναι δυνατές υπό αυτήν την ενέργεια. Οπότε, αν βρίσκεστε σε θεραπεία σχετικά με θέματα καρδιάς, μπορείτε σίγουρα να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να σπρώξετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και να ανοίξετε το κέντρο της καρδιάς σας ακόμα πιο πολύ.


Μερικές φορές χρειάζεται να δράσουμε σε μια Πανσέληνο για να επωφεληθούμε από τις ενέργειες της. Παρόλα αυτα, υπό αυτή την Έκλειψη είναι πιο σοφό απλά να καθίσουμε και να επιτρέψουμε στο Σύμπαν να μας φέρει ό, τι μπορεί.


Μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να καθοδηγηθεί. Μπορούμε απλά να έχουμε πίστη στο Σύμπαν και να εμπιστευτούμε ότι ό, τι έρχεται, ότι συμβαίνει είναι μέρος του ταξιδιού και του πεπρωμένου της ψυχής μας.


Αυτή η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο λειτουργεί παράλληλα με την Ηλιακή Έκλειψη που είχαμε στις 26 Δεκεμβρίου 2019.


Τα θέματα γύρω από την Ηλιακή Έκλειψη μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ή να μεγεθυνθούν υπό αυτή την ενέργεια.


Καθώς αυτή η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον Καρκίνο, η προσοχή μας θα στραφεί στο σπίτι και το οικογενειακό μας περιβάλλον ή στα συναισθήματά μας ότι είμαστε στο σπίτι μας σε εσωτερικό επίπεδο.


Ίσως να αισθανθούμε παγιδευμένοι στην οικογενειακή δυναμική με κάποιο τρόπο ή να δούμε την αντανάκλαση του τι σημαίνει η οικογένεια ή οι σχέσεις μας για εμάς.


Ίσως, επίσης καταφέρουμε να κάνουμε χώρο στη ζωή μας για να νιώσουμε περισσότερο το σπίτι μας εσωτερικά ή να θέσουμε καλύτερα όρια με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Όλοι θα νιώσουμε την Έκλειψη λίγο διαφορετικά. Όλοι μας όμως θα παρατηρήσουμε θέματα να αναδύονται γύρω από το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον μας καθώς και τα συναισθήματα που αναδύονται από αυτές τις σχέσεις.


Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Ερμής είναι επίσης πολύ δραστήριοι γύρω από αυτήν την Έκλειψη και ο Ουρανός ετοιμάζεται να σταθμεύσει κατευθείαν την επόμενη μέρα.


Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας παίζουν σημαντικό ρόλο το 2020 αλλά η παρουσία του Ερμή είναι πιθανό να φέρει την επικοινωνία στο προσκήνιο.


Θα χρειαστεί να εργαστούμε για να είμαστε ξεκάθαροι στο πώς επικοινωνούμε με τους άλλους και πώς προσεγγίζουμε κάθε δύσκολη ή τεταμένη συζήτηση που μπορεί να προκύψει.


Επίσης, θα ενθαρρυνθούμε να εκφράσουμε την αλήθεια μας και να μοιραστούμε τη σοφία μας με έναν τρόπο που θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από κάποια βάρη που μας κρατάνε κάτω.


Υπάρχει η αίσθηση ότι η αλήθεια μπορεί να μας απελευθερώσει, αλλά μερικές φορές οι αλήθειες μπορεί να είναι επώδυνες όταν λέγονται και ακούγονται για πρώτη φορά.


Εάν αποκαλυφθούν κάποιες νέες αλήθειες, ο Ουρανος που γυρίζει σε ευθεία τροχιά στις 11 Ιανουαρίου, θα βοηθήσει να φέρει κάποια διαύγεια.


Συνολικά, η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο μεταφέρει βαριά ενέργεια και θα στήσει τη σκηνή για τους επόμενους μήνες.


Θα μας καθοδηγήσει να εκφραστούμε αληθινά, να ανοίξουμε την καρδιά μας, να έλθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας και να εργαστούμε για να νιώσουμε το σπίτι μας εσωτερικά.


Μπορεί επίσης να προκαλέσει την οικογενειακή δυναμική ή θέματα εντός του σπιτιού. Ίσως, επίσης, να νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αλήθεια μας ή να διαπιστώσουμε ότι μια αλήθεια φωτίζεται για εμάς η οποία θα αλλάξει την πορεία και την κατεύθυνση της ζωής μας.


Η Έκλειψη Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου θα μας καθοδηγήσει όλους με κάποιο τρόπο για να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε πράγματα που δεν εξυπηρετούν πια τον ανώτερο σκοπό μας. Ως αποτέλεσμα, θα επιταχύνουμε την εξέλιξη μας και θα κάνουμε το άλμα πίστης στο ταξίδι της ψυχής μας. Είμαστε έτοιμοι!


Να έχετε μια όμορφη Έκλειψης Σελήνης!



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: Διαλογισμός – Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο-Κοπή Πίτας. Πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 .


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Η 1η Τελετουργία για το 2020 είναι εδώ!



89 views0 comments
bottom of page