top of page

Συμπαντική Πύλη 1212 | Η Ενεργειακή Σημασία


photo on pixabay

Στις 12/12 2020 λαμβάνουμε ένα ισχυρό μήνυμα από το Σύμπαν! Το μήνυμα μας καθοδηγεί να αγκαλιάσουμε αυτήν την επαναλαμβανόμενη ακολουθία αριθμών καθώς ξυπνά την αρχαία κυτταρική μνήμη μας και μας βοηθά να συνδεθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας.


Αυτή η αριθμητική ενέργεια 1212 είναι εδώ για να μας βοηθήσει να συνδεθούμε και να αφυπνίσουμε το σώμα, την καρδιά και το μυαλό μας. Είναι εδώ για να μας καθοδηγήσει στο θεϊκό μονοπάτι στο οποίο όλοι προοριζόμαστε να περπατήσουμε.


Το Σύμπαν θέλει να επεκτείνει τη συνειδητότητα σας και να σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να βιώσετε τη ζωή στη Γη. Καθώς προχωράτε στο ταξίδι σας, καλείστε να υπηρετείτε τον εαυτό σας, την ανθρωπότητα και τον πλανήτη. Μην επιτρέπετε στον φόβο της αποτυχίας να σας εμποδίσει να περπατήσετε στο μονοπάτι σας. Το να κάνετε λάθη είναι απλώς ένα κομμάτι της ζωής και τελικά σας βοηθά να μάθετε και να ωριμάσετε. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε τις υψηλότερες δυνατότητές σας.


Το 1212 συμβολίζει την πνευματική σας ανάπτυξη, την εκδήλωση των προθέσεων σας και την επίγνωση της άπειρης ύπαρξης σας. Αυτή είναι μια από τις πιο ισχυρές ακολουθίες αριθμών στο Σύμπαν και η εμπειρία της ενέργειας της πρόκειται να σας οδηγήσει σε μια σημαντική αλλαγή και μια περίοδο απίστευτης εξέλιξης και αφθονίας.


Το 1212 μας λούζει με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις για ευημερία και υλοποίηση όλων όσων επιθυμεί η καρδιά μας. Εάν συνεχίσουμε να αποπνέουμε ακλόνητη πίστη σε αυτό που πραγματικά είμαστε και σε αυτό που υποστηρίζουμε, θα ευλογηθούμε με θεϊκή ενέργεια και δύναμη. Συνδεόμαστε με το χρυσό φως του Σύμπαντος καθώς ανυψώνουμε τη δόνηση μας, ενεργοποιούμε νέες υψηλές συχνότητες και συνδεόμαστε με την Παγκόσμια Συνειδητότητα.


Ίσως να έχετε κάνει λάθη, ίσως να έχετε διανύσει μεγαλύτερο δρόμο από όσο νομίζετε ότι θα έπρεπε, και ίσως να μη νιώθετε σίγουροι για το εαυτό σας και το ταξίδι σας. Αυτό το ισχυρό άνοιγμα της Συμπαντικής Πύλης 1212 στις 12/12 είναι εδώ για να σας διαβεβαιώσει ότι βρίσκεστε ακριβώς στο σημείο που χρειάζεται να είστε και ότι κάνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να προχωρήσετε σε ανώτερο επίπεδο.


Λαμβάνουμε την τελική ώθηση από το Σύμπαν για να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας, να κάνουμε ένα άλμα πίστης και να ευθυγραμμιστούμε με τις επιθυμίες της καρδιάς μας καθώς εργαζόμαστε για το ανώτερο καλό μας. Καθώς εμπιστευόμαστε τα σημάδια και την ενέργεια γύρω μας, θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις απαντήσεις και τις λύσεις που αναζητούμε και θα ευλογηθούμε με αφθονία.


Αυτή η Συμπαντική Πύλη 1212 μας υπενθυμίζει επίσης να διατηρήσουμε θετική σκέψη και να έχουμε επίγνωση για τη δύναμη των σκέψεών μας. Παραμένοντας σε θετική στάση και κινούμενοι με αισιοδοξία, θα εκπλαγούμε με αυτό που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.


Η Πύλη 1212 είναι εδώ για να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας και να μας συνδέσει με τη διαίσθηση, την αρμονία και τη δυναμη μας.


Το Σύμπαν είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει αυτήν τη δύναμη και μας ζητά να ενσωματώσουμε την πλήρη ευγνωμοσύνη. Είναι πολύ εύκολο να πέσουμε στην παγίδα των αρνητικών σκέψεων και στη αναζήτηση όλων όσων δεν έχουμε. Παρόλα αυτά, το Σύμπαν μας ωθεί να αναλογιστούμε όλη την εξέλιξη και την πρόοδο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.


Θυμηθείτε όλα αυτά για τα οποία ευχόσασταν και τώρα τα έχετε στην καθημερινότητα σας. Σημειώστε όλα όσα έχουν ήδη εκδηλωθεί στη ζωή σας και νιώστε την καρδιά σας να μεγαλώνει. Νιώστε το μυαλό σας καθαρό, νιώστε το βάρος από τους ώμους σας να σηκώνεται και να εξατμίζεται. Νιώστε την απίστευτη ευγνωμοσύνη για το που βρίσκεστε και το ποιοι είστε τώρα. Όταν είστε ευγνώμονες, προσελκύετε αφθονία και επιτυχία στη ζωή σας.


Δημιουργήστε τα πρότυπα θετικής σκέψης που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να δημιουργείτε θετικά αποτελέσματα.


Το 1212 είναι ένα μήνυμα από το Σύμπαν να συνεχίσουμε να προχωράμε με θετικότητα και ευγνωμοσύνη και είναι μια υπενθύμιση του πόσο συνδεδεμένοι με το Σύμπαν είμαστε πραγματικά.


Το Σύμπαν συνεχώς μας δίνει σημάδια καθοδήγησης για να μας βοηθήσει στις προσωπικές μας διαδρομές αυτοανακάλυψης. Γνωρίζοντας τις έννοιες πίσω από αυτούς τους αριθμούς, μπορούμε να αρχίσουμε να αποκωδικοποιούμε το Σύμπαν και να αφυπνίσουμε την ανώτερη συνειδητότητα μας.


Καθώς εισερχόμαστε σε αυτήν τη Συμπαντικη Πύλη 1212 ενισχύουμε την εμπιστοσύνη μας στο ποιοι πραγματικά είμαστε. Το Σύμπαν μας δίνει όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειαζόμαστε για να μεταβούμε σε μια άφθονη νέα χρονιά. Καλούμαστε να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας, να εστιάσουμε την προσοχή μας στη δύναμη της θετικότητας και να εμπιστευτούμε ότι ακολουθούμε το μονοπάτι μας.


Είμαστε τόσο απίστευτα κοντά στο να ανυψωθούμε στο επόμενο επίπεδο. Νιώστε αυτήν τη βαθιά σύνδεση με τον εαυτό σας, τους γύρω σας και τελικά με το μοναδικό παλμό του ίδιου του Σύμπαντος.


Η Συμπαντική Πύλη 1212 μας βοηθά να έχουμε το θάρρος και την πίστη να κάνουμε το επόμενο βήμα μας στο άγνωστο. Τότε θα ανταμειφθούμε με απίστευτα δώρα και ευλογίες.


Δώστε στον εαυτό σας την άδεια για να κάνει μεγάλα όνειρα, καθώς περνάτε μέσα από αυτή τη Συμπαντική Πύλη. Νιώστε και ενσωματώστε αυτό το νέο φως. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε.


Δεν μπορείτε να μεταφέρετε παλιές αποσκευές στις νέες διαστάσεις και σε αυτές τις νέες υψηλότερες συχνότητες. Μην επιτρέπετε στο παρελθόν να σας βαραίνει. Η ενέργεια της Πύλης 1212 είναι μοναδική για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε χωρίς τα βάρη από προηγούμενα μοτίβα που μπλοκάρουν την εξελιξη σας.


Να έχετε μια όμορφη Συμπαντική Πύλη 1212!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες της Πύλης 1212 μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Πύλη 12/12


Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ

180 views0 comments
bottom of page