Η κλινική της εμπειρία της με παιδιά και γονείς ξεκινά το 1999 στο Λονδίνο (4 χρόνια) και συνεχίζει μέχρι και σήμερα σε Αθήνα, Κέρκυρα και επιπλέον σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω του διαδικτύου. Ως Ψυχολόγος (με άδεια άσκησης επαγγέλματος) και με ειδίκευση  στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία ασχολείται με δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης με θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος. Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής απο την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς). 

Μέσα από την κλινική της εμπειρία αλλά και την αγάπη της για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους το ταξίδι της την οδήγησε στο μονοπάτι της θεραπευτικής επίδρασης του Ήχου και της Μουσικής (μετεκπαίδευση στη μουσικοθεραπεία, πιστοποιημένη θεραπεύτρια στη μουσικοθεραπευτική μέθοδο Tomatis, http://www. tomatis.com και ειδίκευση στη θεραπευτική επίδραση του ήχου κατά Peter Hess, ηχομασάζ,  http://www.peter-hess-institute.de/), της Νευροανάδρασης-μέθοδος εκπαίδευσης του εγκεφάλου με ευρείες εφαρμογές στην Ιατρική, την Ψυχολογία καθώς και στην Εκπαίδευση (http://www.eeginfo.com-http://www.amphiaraia.com/), στις ενεργειακές θεραπείες με τα συστήματα Reiki (Reiki Master), 13-D Shamballa (Master-Healer), DNA Activation, Pranic Healing και Theta Healing καθώς  και στη Βοτανοθεραπεία. Προσεγγίσεις εντελώς φυσικές χωρίς παρενέργειες και με αποτελέσματα σημαντικά τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, προσφέροντας θεραπεία μέσα από το πρίσμα της αγάπης και του σεβασμού για την κάθε ζωή, για την κάθε ψυχή ξεχωριστά και μοναδικά. 

Συμμετέχει ως ομιλήτρια και επιμορφώτρια σε συνέδρια-σεμινάρια-ημερίδες με την Ελληνική και Παγκόσμια  Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής για την προετοιμασία των νέων, του ζευγαριού, των μέλλοντων γονιών. 

 

Παρακολουθούσε, και εξακολουθεί, τις επιστημονικές και εναλλακτικές εξελίξεις σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια (Ελλάδα και Εξωτερικό)  σε θέματα ψυχολογίας,  ψυχοθεραπείας και εναλλακτικής θεραπείας. Επίσης, αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 © 2017 by Trinity Healing Centre