Μαρτυρίες

Yoga at Home
Yoga at Home

Δήμητρα Μ.

Σαλαμίνα, Ελλάδα

"Αγαπημένη μου Αγγελική, τι όμορφη γλυκιά ενέργεια! Σε ευχαριστώ πολύ για αυτές τις μοναδικές ενέργειες που μας συντονίζεις κάθε μήνα !!!"

123-456-7890

Ριτσαρντ Σ.

Λονδίνο

«Η Άντζελα με βοήθησε να καταλάβω σε τι να επικεντρώνομαι τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου τένις. Πώς να συγκεντρώνομαι και να παραμένω ήρεμος σε καταστάσεις υψηλής πίεσης, χτίζοντας συγχρόνως την αυτοπεποίθησή μου. Η κατανόηση των εννοιών που διδάσκει με έχει βοηθήσει να απολαμβάνω τον αγώνα τένις και πτυχές της ζωής μου πολύ περισσότερο».

Preparing to Serve
psychotherapy.jpg

Μαρία Ρ.

Κέρκυρα, Ελλάδα

Αντζελα μου σε ευχαριστώ που στο ταξίδι για να βρω τον εαυτό μου υπήρξες όχι μόνο σωστή καθοδηγήτρια αλλά φίλη , μάνα και αδερφή . Ήσουν πάντα δίπλα μου να μου κρατάς το χέρι στα σκοτάδια και με πολλή αγάπη και υπομονή να με οδηγήσεις ξανά στο φως. Για μένα θα είσαι πάντα Άγγελος επί Γης. Ένας μοναδικός άνθρωπος με ενσυναισθηση, αγάπη και κατανόηση. Να είσαι πάντα καλά

Τζόναθαν Σ.

Βοστώνη, ΗΠΑ

Απαιτούνται πολλές δεξιότητες για επιτυχείς συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Αλλά καμία από αυτές τις τεχνικές δεξιότητες δεν είναι τόσο σημαντική όσο η νοοτροπία του trader. Η ζωή μου στο trading άλλαξε μετά από συνεδρίες με την Άντζελα.

Ευχαριστώ πολύ Άντζελα

Stock Trading Graph
House visit

Σάρα Μ.

Τορόντο, Καναδάς

Η Άντζελα με βοήθησε να δω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μου ως μεσίτρια και μου έδωσε πολλά εργαλεία για να χρησιμοποιήσω στο μέλλον! Με βοήθησε να αλλάξω εντελώς την άποψή μου για τις τεχνικές επικοινωνίας μου. Η Άντζελα έχει αυτή την εκπληκτική ικανότητα να με εμπνέει να διαπρέψω στην καριέρα μου στο κτηματομεσιτικό. Είμαι ευγνώμων που ένας συνάδελφος μεσίτης μου πρότεινε τις διαδικτυακές συνεδρίες μαζί της.

 

Ευχαριστώ πολύ Άντζελα για όλες τις νέες γνώσεις που μου έδωσες!

Ειρήνη Λ. και Στέλιος Κ.

Χανιά, Κρήτη

Αγαπημένη μας Αγγελική, 

Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ! Το ταξίδι μας προς τη γονεϊκότητα δεν ήταν εύκολο. Μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες εμφανίστηκες στο δρόμο μας σαν άγγελος. Είχαμε χάσει την πίστη μας και μας έφερες την ελπίδα. Ήσουν κοντά μας, δίπλα μας, μαζί μας σε καθε στάδιο. Αυτό που κάνεις είναι μαγικό! Και τότε το θαύμα συνέβη! Μας βοήθησες να έχουμε μια ήρεμη εγκυμοσύνη, μας βοήθησες να συντονιστουμε με τον τοκετό που επιθυμούσαμε και με έναν υπέροχο αποκλειστικό θηλασμό που ακόμα συνεχίζεται. Μας βοηθησες να δεθούμε ακόμα περισσότερο σαν ζευγάρι και να προετοιμαστούμε ως μέλλοντες γονείς. Η καθοδήγηση σου στο ταξίδι μας ως γονείς είναι ανεκτίμητη για εμάς και τη μικρή μας. Νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη που σε συναντήσαμε.

Να είσαι ευλογημένη Αγγελική μας!