top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στους Ιχθύς


photo on pinterest

Υπάρχει κάτι σε αυτήν την Πανσέληνο στους Ιχθύς που είναι δύσκολο να περιγραφεί, δύσκολο να προσδιοριστεί. Είναι σχεδόν σαν η ενέργειά της να είναι κρυμμένη, ομιχλώδης ίσως πέρα από λόγια.


Ίσως να μην είναι η προσπάθεια να καταλάβουμε με το νου το τι θα φέρει αυτό το κοσμικό γεγονός. Ίσως αντ' αυτού, έχει να κάνει με το πως αισθανόμαστε, με το πως ακούμε το σώμα μας και με το πως μπορούμε να εργαστούμε με τη διαισθητική μας ροή.


Η Πανσέληνος στους Ιχθύς έρχεται σε πλήρη άνθιση στις 10 Σεπτεμβρίου, μια μέρα μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, του πλανήτη του νου και της ανάλυσης.


Αυτά τα δύο κοσμικά γεγονότα που εκτυλίσσονται πλάτη με πλάτη δημιουργούν ένα ισχυρό κύμα ενέργειας που θα έχει την αίσθηση του χαοτικού και του μπερδεμένου. Θα νιώθουμε αναστατωμένοι ή αβέβαιοι για το πώς να προχωρήσουμε. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα θέλαμε.


Εάν νιώσετε έξω από τα νερά σας καθώς θα κορυφώνεται η Πανσέληνος, επιστρέψτε στο κέντρο σας και δείτε από πού μπορείτε να κρατηθείτε. Απελευθερώστε τον έλεγχο. Απελευθερώστε κάθε νοητική φλυαρία, απελευθερώστε την προσπάθεια να κατανοήσετε και να εκλογικέψετε τα πράγματα και, αντ' αυτού, μεταβείτε στον χώρο που σας οδηγεί η καρδιά σας.


Οι απαντήσεις ή η κατεύθυνση που αναζητάτε δεν θα προκύψουν από τη σκέψη των πραγμάτων, αλλά από την αίσθηση των πραγμάτων.


Η καρδιά δεν χρειάζεται να γνωρίζει, δεν χρειάζεται απτή απάντηση, η μόνη της εργασία είναι να αισθάνεται. Και, όταν επιτρέπουμε σε αυτό το συναίσθημα να αναδύεται, όταν δίνουμε σε αυτό το συναίσθημα την άδεια να υπάρχει, τότε μπορεί να μας συγκινήσει, να μας κατευθύνει και να γίνει το φως που μας καθοδηγεί.


Ενώ μπορεί να νιώθουμε τον εξωτερικό μας κόσμο να επιβραδύνεται, ο εσωτερικός μας κόσμος θα βουίζει υπό την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου. Θέματα του παρελθόντος, παλιές πληγές ή πράγματα που φοβόμαστε πολύ θα ξαναβγούν στην επιφάνεια. Ίσως χρειαστεί επιτέλους να αφιερώσουμε χρόνο για να σταματήσουμε και να ακούσουμε τι προσπαθεί να πει ο εσωτερικός μας κόσμος.


Το να προσπαθείτε να ελέγξετε ή να εξαναγκάσετε τα πράγματα δεν πρόκειται να λειτουργήσει υπό αυτή την ενέργεια. Αντίθετα, χρειάζεται να παραδοθούμε. χρειάζεται να επιτρέψουμε, χρειάζεται να καθίσουμε πίσω και να αφήσουμε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν χωρίς την παρέμβασή μας.


Ο εσωτερικός σας κόσμος παρουσίαζει πάντα τη σοφία που χρειάζεστε σε τέλειο συγχρονισμό. Γι' αυτό εμπιστευτείτε τον και επιτρέψτε του να σας φέρει άνεση καθώς εργάζεστε μέσω αυτών των ενεργειών.


Η Πανσέληνος στους Ιχθύς μεταφέρει επίσης ενέργεια που βοηθά να λεπτύνει το πέπλο, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση στη διαίσθησή μας, στον ανώτερο εαυτό μας και στους πνευματικούς μας οδηγούς με μεγαλύτερη ευκολία. Όλοι έχουμε την ικανότητα να συνδεόμαστε με το Πνεύμα. Ο καθένας μας έχει το χάρισμα να συνδέεται.


Απλώς ορίστε μια πρόθεση από καρδιάς και εμπιστευτείτε ότι ακούσετε. Στη συνέχεια, μείνετε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε σημάδια, όνειρα που ακολουθούν. Όσο πιο ανοιχτοί και όσο περισσότερη εμπιστοσυνη δείχνετε στη διαδιακασία, τόσο πιο πιθανό είναι να λάβετε.


Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας ενεργοποιείται υπό αυτήν την Πανσέληνο, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει τα πιο ευαίσθητα συναισθήματά μας, αφήνοντάς μας ευάλωτους ή και κυκλοθυμικούς.


Η ενέργεια του Άρη θα είναι ασταθής, βιαστική, επιρρεπής σε ατυχήματα και σε γρήγορες αποφάσεις, γι' αυτό προσέξτε να μην πέσετε στην παγίδα αυτών των μοτίβων. Η ενέργεια γύρω από την Πανσέληνο στους Ιχθύς μας προτρέπει πραγματικά να πάμε αργά και να πάρουμε το χρόνο μας. Μας προτρέπει πραγματικά να ακούσουμε και να ανακαλυψουμε την ακινησία μας.


Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο από τα 12 ζώδια και αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου. Επομένως, αυτή η Πανσέληνος θα φέρει ένα τέλος ή ένα σημείο κορύφωσης σε έναν κύκλο με τον οποίο εργαζόμαστε το τελευταίο διάστημα.


Θα ανακαλύψουμε ότι μπορούμε να συλλέξουμε τους καρπούς των κόπων μας. Ένα κεφάλαιο στο οποίο εργαζόμασταν τελικά ολοκληρώνεται και κλείνει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την αγκαλιά σας ανοιχτή σε ό,τι θέλει να φέρει το Σύμπαν και εμπιστευτείτε τον συγχρονισμό.


Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Φαντασία και Δημιουργικότητα


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page